Necítím se odepsaný, reaguje nehrající Aogo

21.11.2016, 15:52
Aktuality
Schalke se po hrůzostrašném vstupu do sezóny zvedá, momentálně neprohrálo šest ligových utkání po sobě, na tom ale nemá velký podíl Dennis Aogo. Bývalý německý reprezentant takřka nehraje, přesto se necítí odepsaný...

Aogo do Gelsenkirchenu poprvé dorazil před více než třemi lety na hostování z Hamburku, následně si dobrými výkony řekl o trvalý přestup, jenž se uskutečnil o rok později.

Ještě během minulé sezóny 29letý univerzál zasáhl do třiadvaceti ligových duelů, ovšem pod vedením nového kormidelníka Markuse Weinzierla tráví zápasy spíše na tribuně.

Ani přesto však Aogo, jenž má se Schalke kontrakt do léta příštího roku, neuvažuje o změně dresu, naopak chce o své minuty na trávníku bojovat. "Myšlenkami o přestupu jsem se nezabýval. Nejsem člověk, který utíká bez boje," řekl Aogo pro deník Kicker. "Necítím se odepsaný. Chci ukázat, že se na mě trenér může spolehnout," doplnil defenzivní univerzál, jenž neuvažuje ani o odchodu do exotické destinace. "Nejde mi jen o peníze," uzavřel Aogo.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (17)

Přidat komentář
Rudnevs

Fürth odvolal Stefana Ruthenbecka, minimálne do zimnej pauzy by mal byť nový tréner Janos Radoki.

Reagovat
jv

Však už máme expresku.

Reagovat
Rudnevs

Už som si ju všimol, akurát som najprv šiel do BL sekcie (prečítal tento článok a napísal komentár) a až potom do 2.BL sekcie.

Reagovat
jv

Jasan, jsem to vnímal tak, že nám něco uniklo, v pohodě.

Reagovat
Rudnevs

To určite nie. Robíte naozaj skvelú prácu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dnes druhá BL TSV 1860 - Lautern. Aký zápas očakávate? Koľko ľudí bude v AA? Pre mňa to je asi jasná x, uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

No,píská to "Bibi",takže stát se může cokoliv

Osobně bych remízu bral,lvi hrají o holé přežití,ale to hrál FCK ještě před několika týdny taky Jsem zvědav,jestli reprepauza přeruší Lauternu sérii výher...

Na diváky jsem taky zvědav,podle mě víc než 15tis. nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kedže píska Bibi, tak tých divákov bude určite minimálne 25k ono s tej hry o záchranu žiaľ nie je vonku ani FCK, smutné že tak tradičné tímy sú na tom tak ako sú

Remíza je asi najočakávanejším výsledkom, Lautern sa zdvíhol, z hry o zostup vonku nie je, TSV bude hrať doma. Každopádne budem priať obom dneska, fajn mančafty

Reagovat
smazaný uživatel

Sechzig by určitě BL slušela,přál jsem jim ještě když ji hráli na Grünwalder Strasse.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Súhlasím. Runjaic bojuje o miesto a mám pocit, že sa mierne zdvíhajú, s Aue hrali parádny zápas a so Sandhausenom to nevyšlo len tesne.Lautern porazil dokonca Union a taktiež majú celkom formu. Takže to vidím tiež na remízu.

Na TSV už tak veľa ľudí nechodí a teraz je ešte k tomu pondelok večer, takže asi tak ako vravíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stále je atmosféra na TSV porovnateľná s Bayernom. A aj na TSV na posledné zápasy sezóny vždy dojde okolo 40 tisíc ľudí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec 17.600, slušná návštěva.

Reagovat
smazaný uživatel

Na pondelok a na TSV to nebola tragédia...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po 351 minutách končí neprůstřelnost Pollersbecka...

Reagovat
Rudnevs

HSV sa vraj zaujíma o Papadopoulosa. To by bol Königstransfer

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele