Nechystám se odejít z Neapole, prohlásil Ruiz

15.06.2019, 16:22
Aktuality
Hodně povedenou sezónu má za sebou po přestupu do Neapole záložník Fabián Ruiz. Odchovanec Realu Betis se dostal do spojení s přesunem do Realu Madrid, ale podle svých vlastních slov na změnu dresu nepomýšlí...

Třiadvacetiletý záložník se v prvním týmu andaluského mužstva poprvé ukázal v sezóně 2014/15, ovšem do základní jedenáctky se zařadil až během předminulého ročníku.

Dobrými výkony si Ruiz řekl o zájem věhlasnějších klubů a nakonec se před startem předešlé sezóny přesunul do Naepole. Také u Partenopei nastavený trend udržel.

Čerstvý reprezentant Španělska se během uplynulých týdnů dostal do spojení se zájmem Realu Madrid, sám se ale na změnu angažmá nechystá. "Mám v Neapoli platný kontrakt, fanoušci mohou zůstat klidní," prohlásil směrem ke své budoucnosti Ruiz.

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
Bandita_Harry

James + Manolas in a SSC bude machine

Reagovat
smazaný uživatel

Aj by bolo načase scudetto.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Lozana uz ADL lovi neviem kolko, s touto 3, ktora pasuje do Carlettovho modelu perfektne by som im mozno aj veril ze to Juve potrapia, aj ked im podla mna bude chybat top class CF...

Reagovat
Bandita_Harry

Vidiš, ten útok by potreboval oživenie za Callejona a Lozano by bol super posila, hlavne nech nepredaju žiadnu z opôr no Milik a Mertens by mali stačiť alebo návrat Edinsona

Reagovat
mastakillah

Mertens really?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, rallye.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
adoxx

+Bennacer

Reagovat
Panděvova ofina

Jamesovi vůbec nevěřím, od roku 2014 prakticky nic nepředvedl...

Reagovat
El-Pistolero-68

Ale v Neapoli by mohl. Konecne tym, kde muze byt za hvezdu, misto aby bojoval o zaklad.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Superme

Ať zůstane, přestup doho lepšího ho stejně čeká. Skvělý hráč

Reagovat
insane

Neapol - pro mě z nějakýho důvodu nudnej a nevýraznej tým, kterej už ale dlouhý roky nakládá slavnějším klubům ze severu. Daří se jim přestupy a hráčům se tam chce, navíc je má rádo velký množství nezaujatých fanoušků, asi právě proto, že kolem sebe pořád maj auru outsidera. Částečně to chápu, na druhou stranu maj trvale jedny z nejošklivějších drezů a zvláštně neutrální logo, který vypadá jak z fotbalový hry bez licence (z dost velký části asi může za to, že mám SSC zažitý jako nevýraznej klub). A do toho jejich stadión, kterej je čistý ztělesněni lehce zašlý italský fotbalový slávy - obludně velká skoro-troska s atletickym oválem, na kterym se po každym dešti objeví hejno louží a loužiček

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele