Nebyl čas přemýšlet o vyřazení, řekl Ancelotti po dalším velkém obratu

05.05.2022, 10:05
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (194)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak ten váš mág Pepek to pěkně prokaučoval.. moc jsem nepochopil ta střídání??? Ale je pravda, že Courtois chytil dva goly (Grealishe a pak jak to tečoval před Fernandinhem) .. každopádně fotbal se hraje až do konce já upřímně věděl, že to Real srovná (po prvním golu). A Benzema luxusně proměnil penaltu.. škoda že si netroufl na Panenku, ale dal jí na jistotu

ve finále přeji Realu

Reagovat
DreamTeam

Tak prokaučoval hlavně to první utkání.

Včera bych to na něj neházel. Měl to rozjeté na postup,ale prostě Bernabeu opět zafungovalo.

Reagovat
fenixLFC

ktorym striedanim? fernandinhom ako rekaciou na prechod realu na 424. pochopitelne. grealishom, ktory mal na nohe dva goly? alebo sterlingom ked uz nahanali vysledok?

Reagovat
kilobyte

Nebo možná Gündoganem, který zařídil gól.

Reagovat
madridcan

Fotka presne k titulke

Reagovat
teenz

Včera byl geniální záběr při prodloužení, jak tam Pep hecuje, řve, hází rukama a mezitim Carlo tim svým pohledem, klidným.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Kucka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bucky

Reagovat
danielfc

Teším sa na Real, že LFC tie pusinky vypráši a vráti im požičané z Kyjeva 2018. Tento Liverpool je iný tím než vtedy v bráne s Kariusom, s Lovrenom a Lallanom, ktorý musel striedať už v 30. min zraneného Salaha, keď ho zrušilo to prasa Sergio Ramos. LFC ušiel dlhú a veľkú cestu, momentálne je najlepší klub na svete a najmä hraje najaktraktívnejší futbal. Klopp je viac ako Ancelotti. Finále vyhrá LFC !

Reagovat
Mishko

trochu skromnosti by neuškodilo... najlepší tím na svete, ktorý minulý rok skončil 3. v lige a vo štvrťfinále LM a tento rok to tiež na domáci titul nevyzerá

Reagovat
smazaný uživatel

No ja bych jeste dodal, ze loni vypadl Liverpool z LM prave s Realem. Tady se vzpomina finale v Kyjeve a jak je ted Liverpool jinde, ale neni ten lonsky zapas relevantnejsi srovnani nez finale LM 4 roky zpatky?

Reagovat
pobody's nerfect

Viděl jsi složení obrany v těch zápasech?

Reagovat
Malresi

To je mi už len relevantnejšie porovnanie, keď zo súčasnej zostavy proti vám nehral v ani jednom zápase VVD, Matip, Henderson, Thiago a nehral za nás Diaz.

Reagovat
Malresi

*Sorry, Thiago pozerám, že na pár minút naskočil z lavičky.

Reagovat
Mishko

a Realu zas chýbal pravý obranca + obaja stopéri, ktorí vtedy hrali základ...

Reagovat
misinho7

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Malresi

Militao a Nacho hrali v základe aj včera. Viem, čo tým chceš povedať, ale Liverpool mal zranených stoperov č. 1,2,3 a proti vám tam hral Kabak s Philipsom. Jeden z nich hrá teraz za Norwich a druhý v Bournemouth. To oslabenie na Liverpoolskej strane bolo vtedy podstatne väčšie, čo je aj dôvodom prečo sme minulý rok skončili v lige ledva 3. a teraz sme so City o parník pred zvyškom ligy.

Reagovat
Mishko

Nikto nepochybuje, že ste silnejší ako pred rokom, ale písať o najlepšom tíme sveta, dominancii a jednoznačnej pozícii favorita je slušne povedané úlet

Reagovat
Malresi

Samozrejme, s tým súhlasím.

Reagovat
pedroLFC

Vždyť to tu píše jeden člověk :)

Reagovat
fenixLFC

este pridaju vrabejku a budu to brat ako obecne tvrdenie fans liverpoolu

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Mishko

ale veď ja na toho 1 človeka aj reagujem... a sám som fanúšikom Liverpoolu v Anglicku, takže si dovolím povedať, že mám celkom realistický pohľad

Reagovat
Kixi Syhimour

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Plus, tento rok za Madrid nebude hrat Karius

Reagovat
Largo

Reagovat
danielfc

minulý rok nie e teraz,ani december 2021 nie je teraz. TERAZ je LFC najlepší!

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp je uzasny trener, ale musi ještě pojist chleba aby dokazal to co Carlo. Za tyhle kecy by mel liverpool dostat 5ku a ty bys zalezl zpet do kanalu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
danielfc

Reagovat
Bucky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Hai

Reagovat
pobody's nerfect

Ještě loni jsi měl jednu chybu, byls namyšlený. Letos už jsi dokonalý.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
king23

Nejlepší klub na světě, který není první ani ve vlastní lize

Reagovat
Beči

Ono je podstatně složitější být první v PL, narozdíl od La Ligy, kde Real letos neměl žádného soupeře. Nehledě na to, že ztrácíme na první místo jen hloupý bod.

Reagovat
Pharrell

On spíše zřejmě narážel na status - “nejlepší klub na světě”. Podle mě je nejlepším klubem na světě ten tým který vyhraje LM a následně i MS klubů.

Reagovat
Beči

MS klubů je fraška... LM už je podstatně validnější, ale na stranu druhou to není možné takhle generalizovat. Nebo snad Chelsea v roce 2012 byla nejlepší klub na světě? Určitě ne. LM může být i o pár vyvedených zápasech, ale rozhodně automaticky neznamená, že její vítěz je nutně nejlepší klub na světě.

Reagovat
pantoman

Takže nejlepší klub na svete určuješ ty, nebo jak to teda je ?

Reagovat
Beči

Proč bych to měl určovat já? Ale musí se to posuzovat objektivně, ne na základě pár povedených zápasů, které jsou hodně i o štěstí, což dokazuje i letošní Real, který byl horší snad v každém zápase vyřazovací části LM a přesto je ve finále.

Reagovat
valloire

není to krasobruslení

Reagovat
Beči

Však jsem ani nic takového neřekl... Real je ve finále zaslouženě, vybojovali si to, ale to že byl skoro v každém zápase horším a šťastnějším týmem je prostě realita.

Reagovat
king23

Já se ale nebavím bůbec o La lize. Ale tvrdit o nějakém klubu, že je nejlepší na světě, když je dokonce i ve vlastní lize až DRUHÝ je trochu blbost nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Očividne nesleduješ PL. Liverpool je momentálne jeden bod za City. PL neporovnatelne ťažšia súťaž ako srandaLaliga, kde tento rok Real ani nemal súpera. Dokonca ani to posrane Athletico.

Možno nie sme najlepší na svete, ale patríme k jednému k dvom momentálne najlepším klubom na svete. A to je Liverpool a City.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už se těším na ten švýcarský systém LM

škoda jen, že je tam to playoff

Reagovat
danielfc

PL je dlhá, momentálne teda od januára 2022 je ale LFC najlepší!

Reagovat
danielfc

v roku 2022 hral LFC 15 zápasov v PL z toho 2 remizoval a 13 vyhral, je druhý o bod za ManCity, okrem toho vyhral Ligový pohár, postúpil do finále FA cup, a teraz je vo finále LM, tým aj jednotlivci či manažér prekonali v tejto sezóne spústu historických rekordov, to sú fakty ale okrem toho tu je ten bezkonkurenčne atraktívny útočný štýl futbalu - sledovať zápasy LFC a nemusíš byť ani jeho fanúšik, musí byť pre každého futbalového labužníka vrcholný zážitok

Reagovat
king23

Atraktivitu nechme stranou. Liverpool vůbec nesleduji, klidně ti budu věřit, že hrají krásně, ale tady je řeč o výsledcích. Jo, jsou teď defacto ve 3 finále, pokud je vyhrají, tak není pochyb o tom, že jsou nejlepší na světě. Ale taky se nakrásno může stát, že odejdou jenom s blbým ligovým pohárem a pak těžko budeš argumentovat, že jsou lepší než City, kteří by vyhráli ligu v přímé konfrontaci nebo lepší než Real, kteří by vyhráli LM v přímé konfrontaci.

Reagovat
Pharrell

mai an noi ngu lam

Reagovat
JeséRodriguez

Jeden nejlepší klub na světě Real vyřadil, teď půjde na další nejlepší tým na světě. Neskutečná zaslepenost některých fanoušků, zejména PL. Ano, oba týmy jsou výborné, ale čím je tvrzení nejlepší tým světa podložen? Tím, že se třeba City poserou v nastavení, když jim stačí dostat jen jeden gól?

Reagovat
danielfc

Môžeme o tom polemizovať, môžeme sa o tom hádať, stavať proti sebe argumenty ale nezmeníme na tom nič, že to je fakt. Momentálne - realtime je LFC najlepší t.j. hraje najkrajší, najviac útočný a najatraktívnejší moderný futbal. Súčasná zostava nemá slabiny a v kádri je na každý post kvalitná alternatíva. Over the TOP manažér, Mane-Firmino-Salah a ich backup Diaz-Jota, to je nevídané čo dokáže jeden klub postaviť proti súperom v útoku!+ fantóm Origi. Najlepší wingbaci Robertson-TAA-nie horšíTsimikas, bezkonkurenčný VanDijk s Matipom či ktorému sekunduje vyšlá hviezda Konaté, skala Fabinho na poste DM, čarodej Thiago a kapitán Hendo... ako ich backup Keita, Milner, Jones či hviezdička Elliot.. v bráne Allison - tu netreba koment. Ako vravím momentálne je LFC najlepší v svojej histórii a najlepší v lige, či v konfrontácii s každým klubom Európy je favoritom

Reagovat
TheTopFootbaler

Kvalita týmu se ale přece neměří v atraktivitě fotbalu, ach jo, to je úplně mimo. Diskuze o tom, který tým je nejlepší na světě, je úplně lichá. U těchhle top klubů na samém vrcholu, jako City, Real a Live, je to úplně jedno a nikdo není favoritem. Ty zápasy můžou dopadnout jakkoli. Nejde prokazatelně určit, který tým je lepší. Všechny z nich jsou nejlepší ve svém pojetí hry. Real je smrtící v protiútocích, City v trpělivé výstavbě a Live vlastně umí skvěle obojí, ale v ani jednom není lepší než zbylé dva týmy, obecně vzato.

Reagovat
danielfc

atraktivita hry je práve ten bonus, ktorý robí LFC najlepším tímom či ak chceš klubom

Reagovat
TheTopFootbaler

No já nepopírám, že k mé nevoli jste velmi sympaticky řízeným klubem. Ale označení "nejlepší tým planety" je prostě nesmysl, už jen proto, že nedávno jste se třásli o postup proti týmu, co příští rok výsledkově ani nebude hrát LM.

Jak říkám, na téhle úzké špičce může každý porazit každého a absolutně nejlepší tým prostě není.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
danielfc

nikto sa netriasol, ani jednu sekundu toho zápasu nikto, kto sleduje LFC nepochyboval o postupe

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale nepovídej, v poločase bylo srovnáno. Jasně že jste byli pořád favoriti, ale dělat takovýhle ramena...

Reagovat
JeséRodriguez

To je subjektivní. Stačí, že napíšeš nejlepší wingbaci Robertson a TAA, už to prostě není pravda. Ale tým je poskládanej super, o tom žádná.

Reagovat
danielfc

ale oni sú skutočne najlepší na svojej pozícii, keď pozrieš na štatistiky, alebo na ich impact v zápasoch

Reagovat
Tomik111

+ nie horší Tsimikas

Reagovat
danielfc

videl si hrať niekedy túto sezónu Tsimikasa?... naposledy keď nastúpil tak bol MOTM

Reagovat
Tomik111

Viděl jsem ho jednou v životě. Rozhodně netvrdím, že není dobrý. Ale tvrdit, že není horší než TAA a Robertson?

Reagovat
Benzema

Daj lepších

Reagovat
JeséRodriguez

RB/RWB: Hakimi, Pavard, Walker, Cancelo, osobně bych tam dal i Carvajala, Trippiera a Meuniera, jen tak z hlavy

LB/LWB: Theo Hernandéz, Davies, Chillwell, Shaw, jen tak z hlavy

Reagovat
Benzema

Akože sú lepší ako Trent alebo Robertson ?

Reagovat
JeséRodriguez

Samozřejmě. Proč myslíš, že je Arnold až cca 4. volba na kraj obrany? S Robertsonem jsou to prostě nadprůměrní fotbalisté, kteří výborně zapadli do Kloppova skvělého systému. Arnold jednou dobře a velmi chytře kopnul roh s Barcelonou a od té doby má auru nejlepšího RB. Média dělají hodně.

Reagovat
Benzema

Väčšiu kokotinu som tu asi nečítal ok škoda slov

Reagovat
JeséRodriguez

jak tady někdo psal, slováci jsou to, co shazuje eurofotbal.cz.

Takže je zbytečný se s Tebou bavit.

Reagovat
Benzema

Tak Ok

Trent 23 rokov, potenciál byť ešte oveľa lepší, za posledný 3 roky:

5 trofeji a to je v hre ešte o 3

Total 19/20:49z 4G 15A

Total 20/21:45z 2G 9A

Total 21/22: 41z 2G 18A

Teraz daj ty aspoň od jedného z tých akože lepších

Reagovat
JeséRodriguez

Není RB/RWB defenzivní pozice, kde se má primárně bránit? Vypsat statistiky G+A u krajního obránce to není CSM

Reagovat
Benzema

Skvely argument asi si zaspal dobu, dnešný moderný bek musí byť skvely v útoku aj v obrane. To obaja splnuju do bodky. Skús si vyhľadať ich stats. Trent ich ma v defenzíve lepšie, ako Cancelo a o útoku ani nepíšem. Čakám na tvoje aurgumenty, lebo zatiaľ stali za hovno

Reagovat
JeséRodriguez

Můj argument je, že v národním týmu je to cca 4. volba na jeho pozici. Hádám, že tomu ale rozumíš víc, než Southgate. K čemu ti je na RB hráč, kterej ve vlastním vápně ani nejde do souboje a větrá ho průměrnej španělskej tým (Villareal). Dnešní moderní bek má být dobrej i dopředu, to ano, pořád je ale jeho primární úkol bránit, a v tom jsou teda všichni výše vypsaní lepší. Ten tým je skvěle sestavej a Arnold je jeho dobře fungující článek, ale hodně těží právě z toho systému. Nechci shazovat jeho kvalitu, ale podle fanoušků PL je zkrátka každej angličan na svém postu nejlepší. Krásně se to teď ukazuje třeba i u Grealishe, není to tak dávno, co jsme četli kecy typu "nový Messi". Chtělo by to víc pokory a respektu i k ostatním týmům a ligám, v každé hrají kvalitní hráči, každý tým se prezentuje jinak, ale určovat nejlepšího RB podle ofenzivních statistik je za mě prostě nesmysl.

Reagovat
Benzema

Dal som ti argument, že ma Trent lepšie stats v útoku a aj v obrane lepšie, ako Cancelo a ty furt ideš svoje odkiaľ máš to, že Trent je až 4 rb v repre? Mounier a Pavard je už úplný výsmech, to iste Shaw. A tým končím tuto debatu

Reagovat
JeséRodriguez

Tak viděli jsme nedávno Euro, že jo. Tam i byl před ním i Trippier, James a Walker. Zajímavý, že tohle tvrzení nejlepší RB jedou jen fans Liverpoolu. Shaw hraje na levé straně (a nedělá takové faily jako Arnold s Villarealem)

Reagovat
Vopi11

Nechce se mi to hledat, ale mám pocit, že Trent na Euru nebyl vůbec kvůli zranění.

Reagovat
fenixLFC

nie nie je, aspon nie na najvyssej urovni

Reagovat
JeséRodriguez

Tebe tady naštěstí nikdo vážně nebere.

Reagovat
pantoman

Tak si z něho třeba cvrkni. TAA je směrem dopředu top class, směrem dozadu si ho ale Vincek namaže na prsa.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
danielfc

nestrápňuj sa prosím takými menami... , že Chillwell, Daviews, Shaw... Trippier či Carvajal..:-)))))))) to už vôbec nie akože si fakt napísal Shaw....

taký Walker je RB, rýchly a spoľahlivý v defenzíve, ale čo sa týka podpory útoku nemá ani 10% z toho čo TAA, Hakimi je moc dobrý, ale TAA je lepší, Pavard.... no, veľmi nestabilné výkony, má svoje hviezdne chvíle ale TAA je konzistentne nad ním

Reagovat
JeséRodriguez

Další fanoušek liverpoolu, vidíte to hodně objektivně no.

Reagovat
MarcoBanco

Ja teda fanušik Liverpoolu niesom, ale ak toto všetko je podla teba lepšie ako TAA, tak to je dobrý joke Trippier, Meunier ? Trošku objektivity by nezaškodilo

Reagovat
JeséRodriguez

Trippier tam hrál i v nároďáku na úkor Arnolda. Ale jo, ti trenéři tomu asi nerozumí a vůbec je nevidí každý den v tréninku, a daj tam schválně horšího hráče. Já jsem stejně tak, jako oni neobjektivní a jen vybraní uživatelé eurofotbalu mají veškerou fotbalovou moudrost a odbornost

Reagovat
MarcoBanco

Áno, možno mu viac zapadal do koncepcie, o tom sa nehádam. Ale z neutrálneho hladiska by som určite nepovedal, že Trippier, Meunier, Shaw sú lepši než Arnold. Nehovor, že keby máš mužstvo a máš na výber, dáš všetkým prednosť pred Arnoldom.

Reagovat
JeséRodriguez

Ano, dám. A když porovnám cenu/výkon, a vedl velkoklub, koupil bych radši třeba Maehleho apod.

Dopředu je to dobrej hráč, ale pořád by měl primárně umět bránit, v tom má za mě teda velké slabiny. Ale každej má na fotbal jinej pohled, názor.

Reagovat
danielfc

ono to je o štýle hry. To čo hrá Klopp tak v repre Albionu nehrajú. Southgate si nedovolí dať tam proti Brazílii či Nemecku TAA, lebo tam nemá takých stopérov, nemá tam skrátka ďalších 9 hráčov v poli, ktorí sú schopní byť do pár sekúnd po strate lopty pod ňou. Nemátam Salaha ani Maného, ktorí obehajú celú dĺžku ihrisk aa sťahujú sa až k obrancom. TAA, keby hral v inom klube pod iným trénerom tak by nemohol hrať to čo hrá pod Kloppom a naopak iný tréner by ho nedokázal takto využiť. On by bol využiteľný v systéme 3-5-2, kde by hral toho krajného záložníka teda ak chceš RWB. Lenže Klopp to zvláda v systéme 4-3-3, teda v ofenzíve hrá 2-5-3 z ktorého prepína do defenzívy 4-6-0 kedy sú všetci hráči pod loptou a tí traja ofenzívny intenzívne presujú

Reagovat
JeséRodriguez

A o tom mluvím, skvěle zapadl do systému. V jiných týmech by měl problémy. Ale to je jedno, jak píšu výš, každej má na to jinej pohled.

Reagovat
Bakary3

Taky nejsem fanda LFC, ale sorry, ty jmena tam tlačis neskutecne na silu, jen abys za kazdou cenu prosadil svou pravdu. Nechal ses uplne zaslepit a zahodil veskerou objektivitu.

Reagovat
JeséRodriguez

Jak říkám, raději bych si do svého týmu vybral RB, které umí bránit. V tom jsou všichni výše zmínění nad Arnoldem, z mého pohledu. Že je výbornej dopředu mu neupírám. A není prostě náhoda, že ani v reprezentaci nehraje.

Je zajímavý, jak podle zejména fanoušků PL je plno angličanů nejlepších na světě na svém postu. Man City měl jasně deklasovat Real, nestalo se, naopak mohl být rád za postup přes Atletico. Každej tvrdí, jak v anglické lize jsou tvrďáci, ve španělsku simulanti, a potom se tam na Atléticu válí hráči City od 60. minuty. Mě spíš přijde, že tady je zaslepených daleko víc lidí. Viz třeba Grealish budoucí Messi, přestřelená cenovka a letos je totálně tragickej.

Není to hate na každého anglického hráče, jsou to všechno výborní hráči, ale těch je prostě ve fotbale víc a za mě se tihle až nepochopitelně "zbožňují". A věř mi, kdybych si mohl vybrat do týmu RB, dám si tam fakt raději toho Walkera, jako to dělá Southgate (i James s Trippierem byli nad Arnoldem, to prostě beru taky jako jasný argument, trenér nároďáku tomu asi rozumět bude, a nejlepší RB i kdyby nemělo formu, tak ho podrží.

Reagovat
eder

Kdyby tomu trenér nároďáku rozuměl, tak by musel Albion konečně něco vyhrát...

Reagovat
JeséRodriguez

udělal historickej úspěch pro Anglii, ale chybí holt pokora

Reagovat
eder

Pokora nechybí, spíš chybí erudice a kvalita u Jižní Brány...

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Bakary3

Mne jsou anglicky hraci u zadku, obecne anglicany ani nemam rad.

Kazdej může mit nejaky osobni preference, ok, můžeš i brat u walkera atd. argument, ze pred TAA maji přednost v repre. Cancelo je treba taky vynikajici, budiz, pro nekoho muze byt lepsi.

Ale Meunier? Pavard? Carvajal?

Hakimi, ktery je taky hlavne ofenzivní a i tak zřejmě nema vetsi prinos ani dopredu?

To je prostě od tebe hloupa tlacenka na silu a tim jsi to docela pohrbil mi prijde

Reagovat
JeséRodriguez

Když se na to tak dívám, tak bych možná spekuloval nad Meunierem, jinak si za tím stojím. Jak říkám, Lvp ma perfektní styl hry, kterej mu sedí.

Reagovat
Bakary3

No, myslim si, ze ten styl by sedel každýmu bekovi a naopak že Arnold by všude i vynikal

Ale ok

Reagovat
JeséRodriguez

Možný to je, nejsem žádnej expert, je to pouze můj názor.

Reagovat
Bakary3

A kdo z nas jo !

Reagovat
Benzema

Je to pako a trepe nezmysli, zbytočne s ním niečo riešiť

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bucky

Výhra Realu by byla fantazie, ale že to zavře hubu takovým nesoudným arogantům jako ty, to bude krásná třešnička na dortu.

Reagovat
misinho7

Reagovat
danielfc

28.5. to môžeš sledovať v priamom prenose, LFC si tento Real namaže na chleba a zmlaskne jak pozdní večeři..... obrana Realu nemá šancu udržať liverpoolsky útok

Reagovat
Bucky

Stejně jako neměla šanci proti PSG, Chelsea a Man City. Na výhru Realu se City doma byl stejný kurz jako je na výhru proti Liverpoolu, na venkovní zápas bylo City ještě výrazně větší favorit. Postup přes City ve dvou zápasech byla větší výzva, než porazit v jednom zápase Liverpool. Favorit nejsme, ale to jsme nebyli ani v jednom z předchozích kol a vždy jsme to zvládli. Liverpool může mít lepší co chce, ale vítěznou mentalitu jako Real Madrid nemá nikdo. Tenhle faktor podcenilo už dost týmů, můžete být další.

Reagovat
misinho7

tebe dnes uplne jeblo

Reagovat
Chittak_LFC

tvl. myslel jsem, ze to psal vrabejka.

Reagovat
smazaný uživatel

Po 4 letech pro mě opět nejkrásnější možné finále dle zúčastněných týmů. Nemohu prohrát. :) Jen doufám, že budu spokojenější i co do herní stránky, protože minule to mělo trochu pachuť se zraněním Salaha a blikanci Kariuse. Úžasné je i to, že přestože má Liverpool lepší tým oproti tomu, který nastoupil v Kyjevě, není radno Real po té úžasné cestě podceňovat.

Carlo na Kloppa celkem umí zvážíc, co předváděl s letos již tragickým Evertonem a před tím s Neapolí. Nemohu se dočkat ani souboje TAA s Vincem , Benzema s VVD a Thiago vs Modrič. Už aby to tu bylo.

Reagovat
widlak

Nemůžeš prohrát, nebo prohraješ v každém případě?

Reagovat
smazaný uživatel

To první. Už to finále je pro mě u obou úspěch . Již to beru jako polovinu trofeje a oba týmy to "nedávno" vyhrály, takže budu rád za toho, který bude šťastnější. Prohraju pouze v případě, že to bude nekoukatelný fotbal o jedné rozhodující šmudle...

Reagovat
Pablos

myslíš, že Live postaví ženské mužstvo na finále ?

Reagovat
fRRR

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by měl Liv hrát jako proti ponorce v 1. polovine odvety, tak by horší nebyly.

Reagovat
kilobyte

Ženské mužstvo zní fakt divně.

Reagovat
Pablos

jo no

Reagovat
Svatej

souboj TAA s Vinckem si užije každej krom fandů Poolu

Reagovat
pobody's nerfect

Bude zajímavé sledovat, jak klopp eliminuje tuto hrozbu. Taktických možností má v hlavě určitě několik.

Reagovat
danielfc

Reagovat
irik

Reagovat
fenixLFC

niet nad to ked spominas na everton pod ancelottim. ten everton, ktory v plnej zostave pod jeho vedenim vyradila nasa juniorka

Reagovat
Zaschrona

Taky je ale náš jediný trenér, který vás v tomhle tisíciletí porazil na Anfieldu.

Reagovat
vacin

Carlo jim ve finále vrátí rok 2005, kdo jiný by měl otočit stav 0:3 v poločase než současný Real

Reagovat
Ingimir

ale on im už to finále vrátil v 2007

Reagovat
vacin

To jim vrátil jenom porážku jako takovou, ještě jim musí vrátit i úroky

Reagovat
Pharrell

Tam dával 2g Pippo Inzaghi pak myslím snižoval na 2:1 Kuyit

Reagovat
kilobyte

Otočí 0:3 v nastavení.

Reagovat
Alf14

to co předvádí tuhle sezonu Courtois je něco neuvěřitelýho momentálně nejlepší golman světa ať si každej říká co chce

Reagovat
Pablos

Je skvělej

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Kovi81

Reagovat
misinho7

Reagovat
lukass111

Reagovat
Bucky

Reagovat
Dody10

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

GOAT

Reagovat
smazaný uživatel

Až po finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Pep za 10 let jedno finále Ligy Mistrů. S týmy jako Bayern, City. Na nejlepšího trenéra novodobé historie zoufale slabá bilance.

Reagovat
fenixLFC

tolko vychvalovany ancelotti mal s timami ako AC chelsea, PSG a real za poslednych 10 serzon tiez jedno finale, teraz ma druhe. ancelotti viedol vzdyjedny z najsilnejsich timov aj v ligach a ma 5 ligovych titulov. guardiola 9. ked to chceme posudzovat podla poctu ucasti vo finale tak musi byt sucasny najlepsi kouc klopp nie?

Reagovat
Pharrell

Ale Ancelotti svého času když trénoval AC Milán tak sním se dostal do finále 3x během 5ti let (2003 , 2005 & 2007) mimochodem AC 2x finále s Liverpoolem (2005,2007)

Reagovat
Pharrell

A Real trénuje už 2x v kariéře. V prvním období s ním vyhrál LM a i Šp. pohár (2014) a teď s RM vyhrál ligu + další finále LM.

Reagovat
fenixLFC

ja viem. ale ingorujem to rovnako ako jirkapica guardiolove uspechy a finale predtym...ty to pises presne- ma aj dalsie uspechy, podobne ako guardiola (ktory ich ma viac ale to je fuk), ale ten povodny komentar ich naprosto neberie do uvahy a vsetko to zuzuje na pocet finalovych ucasti v desiatich rokoch

Reagovat
smazaný uživatel

Po sezoně zřejmě v Realu skončí. Do Barcelony přišel geniální trenér Xavi, který určitě již v příštím roce uzme všechny trofeje ve Španělsku i Ligu mistru. Tedy alespoň tak to vidí zdejší experti a fans FCB

Reagovat
Beči

Klopp taky nejlepší současný kouč je. A to opravdu neříkám jen proto, že fandím Live.

Reagovat
Pharrell

Momentálně Klopp & Ancelotti nejlepší trenéři na světě. Za nimi je Guardiola.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že by se měla udělovat Pharrell trophy pro trenéra sezóny. Jsi neskutečný odborník a tvé slova mají váhu. Rád bych Tě viděl třeba ve studiu ČT vedle Karocha

Reagovat
danielfc

rozdiel je že ani Ancelotii a ani Guardiola by nevzali tú prácu v LFC v tej dobe, keď sa potácal na 8 mieste v PL, bol finančne nestabilizovaný, káder plný deathwood... nikdy by z vtedajšieho LFC nevytvorili ten dnešný. V tomto je Klopp superstar! Ono je jednoduchšie manažovať či trénovať šampiónov, ale urobiť z priemerného tímu ten najlepší a to s nepomerne obmedzenými financiami než má Gaurdiola či Ancelotti, preto je u mňa Klopp najlepší tréner na svete a to ešte nespomeniem vzťah Klopp v.s. hráči

Reagovat
Tomik111

To chceš opravdu srovnávat finanční prostředky City a Realu?

Reagovat
Pharrell

To se snad ani nedá srovnávat.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

S nepomerne obmedzenymi financiami

Odkedy je Klopp v LFC (sezona 15/16) minulo LFC na prestupy celkovo €740.53m a z prestupov ziskali €490.95m, co je net spend €-249.58m.

Naproti tomu za rovnake obdobie ma Real nasledovne cisla: nakup hracov €705.15m a predaj €639.45m, co je net spend €-65.70m.

Ach, ten chudobny Liverpool.

https://www.transfermarkt.com/premier-league/einnahmenausgaben/wettbewerb/GB1/plus/0?ids=a&sa=&saison_id=2015&saison_id_bis=2021&nat=&pos=&altersklasse=&w_s=&leihe=&intern=0

https://www.transfermarkt.com/laliga/einnahmenausgaben/wettbewerb/ES1/plus/0?ids=a&sa=&saison_id=2015&saison_id_bis=2021&nat=&pos=&altersklasse=&w_s=&leihe=&intern=0

Reagovat
fff

Tak tu je zas potrebne zohladnit ten pociatocny stav, t. j. tim aky Klopp prevzal a tim, do ktoreho bolo potrebne investovat v Reale.

Reagovat
danielfc

Reagovat
smazaný uživatel

Od sezon 04/05 (LFC vyhralo Ligu Majstrov) az doteraz je medzi Realom a LFC v net spend zavratny rozdiel €150m v prospech LFC.

Reagovat
danielfc

skús porovnať budget a platné zmluvy/platy... LFC si nikdy nemohlo a nemôže dovoliť kúpiť hráčov ako Ronaldo, Hazard, Bale či Mbappé a ani by takého hráča nekúpili, pre LFC je dôležitá finančná stabilita,

Reagovat
smazaný uživatel

Financne vysledky za sezonu 20/21

Income

LFC: €572m

Real: €633m (po odratani ca €15m pripadajucich na basketbal)

Rozdiel: €61m (10,6%)

Personalne naklady:

LFC: €367m

Real: €371m

Rozdiel: €4m (1,08%)

Este raz: Chudak chudobny Liverpool

https://www.realmadrid.com/StaticFiles/RealMadrid/img/pdf/Annual_Report_RealMadrid_2020-21.pdf

https://www.liverpoolfc.com/corporate/financial-information

Reagovat
Igner Farnsworth

V Anglii maj dražší nájmy a kopačky

Reagovat
smazaný uživatel

Tento koment je dufam len vtip

Reagovat
janinho

https://youtu.be/Px_lS87Wwxg?t=440

Carlo v 88.minute Vamos Porac!

Reagovat
LyEX

Tie skurvené komentáre na Pepa čo to má znamenat? Pripravil taktiku pri ktorej City malo dať 15 gólov, druhý zápas hrali to čo im stačilo 80 minút, to že sa hráči zrútia v kritických situáciách, či už pri premieňaní vyložených šancí alebo pri bránení je jeho problém? Čo mal viac urobiť? Odborníci zastanú

Reagovat
DreamTeam

Neměl holt utrácet za hovnaře Grealishe, ale nakoupit si nějaký schopný zakončovatele.

To že tam má neschopný kopyta jde za ním.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
LAM

City bylo lepší 170 minut z dvojzápasu no.To že Realu vyšli dvě akce v prodloužení už opravdu není o taktice, ale i dost o štěstí.Je pravda, že City mělo dát v dvojzápase tak 10 golů.

Jinak škoda pro City.Letos dle mě nejlepší tým LM.

Realu to letos v LM opravdu sedlo parádně a to i přes to, že jsou horším týmem.Nevím co by se muselo stát, aby to tam nenapadalo i ve finále.

Reagovat
misomy6

Pane Bože niektorí ľudia co su schopní niektoré veci prehliadať a bagatelizovať a ostatné zas neprimerane zveličovať len aby mali svoj vesmír vo svojej hlave v poriadku

Reagovat
Black Jagir

Tak to už můžeš i říct, že Real svoje soupeře schválně ukolébal a potom je sestřelil...

Reagovat
danielfc

vo finále sa stane, že narazia na LFC, nevidím nikoho v obrane Realu kto by dokázal ubrániť tú ofenzívnu smršť a tiež nevidím žiadny priestor pre Benzemu pri VVD..... Modrič, Valverde a Kroos niesú lepší ako Fabinho-Thiago či Hendo. Jedinou skutočnou hrozbou môže byť Vinicius Jr. ale aj to sa dá účinne eliminovať, od toho má LFC Kloppa :-)

Reagovat
misinho7

Reagovat
Malresi

Oh common... nerob nám hanbu pls

Reagovat
misinho7

ten si tu ide od vas oneman show..uz sa tesim ako vo finale narazime proti Liverpoolu ktory ma aj najlepsiu upratovacku a k tomu navyse aj atraktivne upratuje !!

Reagovat
Malresi

Hej no... a potom ak vyhráte, sa nám kvôli takýmto jedincom vysmejete všetkým a budete nás hádzať do jedného vreca

Reagovat
monkej

daj si sprchu

Reagovat
Benzema

Podľa čoho súdiš, že City sú v tejto sezóne najlepši tým v LM?

Liverpool 10v 1r 1p 30:13g Finále

City 7v 2r 3p 29:16g Semi

Reagovat
smazaný uživatel

Mám Slovensko jako zemi moc rád, ale zdejší SVK uživatelé, to je katastrofa Odbornost nula, mají vždy přeci pravdu, všechno vědí, všude byli dvakrát a od všeho mají klíče

Reagovat
danielfc

klid, národnostné trenice tu nemiešaj, stojí ti to zato?

Reagovat
LyEX

na kokotinára nereaguj, pepik pošahaný

Reagovat
Lamskej#RMCF

Ono nemáte nějaké slovenské weby ?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Pharrell

Ale včera kdyby Grealish dal své tutové šance tak je po zápase. Obzvláště ta šance kdy F.Mendy vykopával balón před brankovou čáru. Ještě že to netrefilo Fodena.

Reagovat
kattos

Který z Real fans tady byl nespokojen že nedominují jako City?

Hodně se to City vyplatilo totiž

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je na tom Liverpool s fyzickou pripravenosti? Po jejich postupu do finale jsem cetl, ze letos tak odehrajou naprosty maximum zapasu, ktery odehrat mohli. Vsude postoupili nejdale co mohli. Salah, Mane, Keita byli na AFCONu. Navic ted budou hrat o titul az do konce a budou hrat jeste finale FA Cupu. Prostor pro rotaci minimalni. Real na druhou stranu muze klicovy hrace ted setrit, v lize uz o nic nejde. Myslim si, ze tohle bude ve finale taky hrat roli. Specialne pokud to pujde treba i do prodlouzeni.

Reagovat
81Tomas

Ale ten tym je kvalitne zdvojeny, takze postupne rotuje temer kazdy hrac, o fyzicku bych se u Live asi nebal

Reagovat
fenixLFC

klopp rotuje velmi dobre a aj teraz vyzerame snad vo vsetkych zapasoch ako ten lepsie fyzicky prirpaveni

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
fenixLFC

*y

Reagovat
danielfc

Reagovat
eder

V 97.minutě Reds možná dojdou síly...

Reagovat
eder

Nebyl čas lámat si hlavu kdo je kdo...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele