Nebude to žádný přátelák, věští Petit

26.03.2008, 08:52
Aktuality
Pařížský Stade de France dnes večer hostí dva nesmiřitelné rivaly – Francii s Anglií. Přestože se jedná o přípravné utkání, bude na něj upřena pozornost celého světa. Na utkání se těší mimo jiných Emmanuel Petit, který předpovídá tvrdou bitvu.

Petit, bývalý hráč Chelsea nebo Arsenalu, nyní studuje sportovní management, večerní zápas si ale v žádném případě nenechá ujít. "Mezi týmy je ohromná rivalita, hráči se mezi sebou velmi dobře znají," říká.

"Zápas to bude podle mého velmi těžký a bude se hrát hodně tvrdě, rozhodně neočekávám nějaký tuctový přátelák," pokračuje bývalý francouzský reprezentant.

Mistr světa z roku 1998 pečlivě sleduje národní tým své země, večerní zápas bude zajímavý z mnoha pohledů. Možná poslední šanci dostal od trenéra Domenecha útočník David Trezeguet. "David nemá na vybranou. Buď zazáří, nebo ztratí šanci," má jasno Petit, Trezeguetův bývalý spoluhráč.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Devil

Nevite nekdo prosim,jestli to budou davat v telce a na jakym programu????

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 20,50 na TF1

Reagovat
Devil

dik

Reagovat
Devil

Doufam,ze Anglicani si zlepsi naladu po neuspechu v kvalifikaci a Frantikum to natrou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele