Nebojím se o místo, prohlásil Inzaghi

21.02.2015, 15:52
Aktuality
Hodně nepovedenou sezónu do této chvíle prožívá AC Milán. Tradiční italský celek se potácí hluboko uprostřed ligového pelotonu a jen marně vzpomíná na slavnější časy. Kouč Filippo Inzaghi se však o místo nebojí...

Rossoneri z posledních sedmi soutěžních utkání vyhráli pouze jednou jedinkrát, když na domácí půdě udolali beznadějně poslední Parmu, načež se se 30 body pohybují až na průběžné jedenácté příčce. Na evropské poháry už pak AC Milán ztrácí propastných sedm bodů.

Lodivod Filippo Inzaghi se však ani přes špatné výsledky nevzdává a věří, že jeho družina nepříznivou sérii prolomí. "Pokud chceme ještě letošní sezónu zachránit, musíme opět začít hrát jako AC Milán," prohlásil Inzaghi. "Musíme znovu získat sebevědomí," dodal.

Italská média poté spekulují o konci bývalého skvělého kanonýra, sám Inzaghi se však o svoje místo nebojí. "Prezident i generální ředitel mé práci věří. Mám smlouvu s AC Milán a doufám, že se mi podaří klubu vrátit důvěru, kterou do mě vložil," uvedl na závěr Inzaghi.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (35)

Přidat komentář
Pipo123

V každom rozhovore povie že musia hrať znova ako AC Milán, ale nikdy nepovie nejaký dôvod prečo hrajú tak zle

Reagovat
10

ono už to samotný spojení je absolutně nesmyslný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vidí každý, kdo koukne na současnou sestavu a sestavu třeba 5 let zpět...

Reagovat
El-Pistolero-68

Vždyť to není jen o sestavě, ti hráči, co tam jsou, by měli hrát v top 3 i teď...

Reagovat
Furia Ceca

Inter a AC mají letošní vyjádření jak přes kopírák: "Musíme se zlepšit, musíme vyhrávat, musíme hrát jako AC/Inter, musíme/nesmíme hrát stejně dobře/špatně jako poslední zápas..."

Reagovat
smazaný uživatel

Netreba sa báť ničoho Pippo, však nič sa nedeje, hráme pokojný stred tabulky, už sa z nás ani nesmejú, iba krútia hlavou. Strašne mi je lúto, že tieto nezmyselné kecy musím počúvať od človeka, ktorý kebyže má dva životy, bude hľadať tretí, aby ho obetoval za Miláno....

Reagovat
eder

A co má asi tak říkat? "Seru na vás, jdu domu!" jako Cartman?

Reagovat
smazaný uživatel

Vite voi ragazzi vado a casa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to že to nevyšlo jsem si uvědomil bohužel pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

chápem, že je v neľahkej situáciií, ale tými výrokmi o súkaní rukávov a hľadaní ducha a navyše nepochopiteľným chválením nechváliteľného si to len šťažuje a dostáva do nemého údivu nielen fanúšikov AC, ale aj futbalovú verejnosť v ITA. Najväčším problémom nášho klubu je momentálne štrukturálny kolaps, strata mentality a u podaktorých bohužiaľ aj súdnosti, financie, hra, prestupový trh, zranenia sú z toho hľadiska najmenším problémom. Bohužiaľ Pippo hovorí, čo vedenie počuť chce, v tom je rozdiel medzi ním a Seedym. To ma veľmi mrzí, ten neustály alibizmus, že nemáme taktiku, ok, ale tie reči okolo toho? Radšej byť ticho a rovno povedať - situácia je taká, aká je, je pre AC neprípustná, musíme rezignovať na poháry a snažiť sa dohrať každý jeden zápas so cťou a snažiť sa umiestniť čo najlepšie, nič viac sa momentálne nedá robiť ako zaťať zuby a trpieť. Chválením nechváliteľného sa Pippo iba zhadzuje.

Reagovat
Furia Ceca

Jsem to na poprvé přečetl jako "výroky o šukání rukávů!"

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

propastných sedm bodů?

Reagovat
sankakofi

Mal by si sa Pippo

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl král ofsajdový pasti! Žral jsem ho!

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud zítra nevyhraje s Cesenou tak by se asi měl začít bát.

Reagovat
FC Porto FC

Inter 9. AC 11........

Reagovat
smazaný uživatel

akurat ze inter hra aspon trochu hru

Reagovat
Mrvinho

Inter hraje stejné hovno jako my.

Reagovat
smazaný uživatel

posledne 3-4 zapasy stoji za to to pozerat

Reagovat
Mrvinho

Hodil sem místa z tabulky po 23. kolech, takže to není o 3-4 posledních zápasech tak tu přestaň šaškovat.

Reagovat
smazaný uživatel

jediny sasek si tu ty. prajem pekny vecer

Reagovat
Mrvinho

Dík

Reagovat
Milan.B

inter je nic

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým není zas tak hroznej.. rozhodně okolo toho 5-8. mista by se dalo hrát.. Inzaghi by měl mít soudnost a odejít sám

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v nejbližší době očekávám vyhazov

Reagovat
celestial-

I mna to presne napadlo ako som zahliadol titulku

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda AC, bol to top klub myslim ze Inzaghi mu nepomoze skor trener z tvrdsou rukou ale pravda je aj ta ze vedenie ma na tom velky podiel.dufam ze sa z toho dostanu.

Reagovat
juveforever

s tým kádrom velké zázraky nespraví

Reagovat
smazaný uživatel

normálny tréner by naopak aj s kádrom, kde máme vyslovené tragédie (Muntari, Essien, Zapata, Bonera, Zaccardo) stále dokázal hrať o LM s Neapolom a Laziom, to mi nikto nevyhovorí. Na titul ani zďaleka, ale pri troche šťastie LM v pohode.

Reagovat
Sasha

viola i Neapol jsou někdy jinde, každopádně by s tím kádrem měl hrát aspoň o EL a mělo by to jinak vypadat na hřišti

Reagovat
rossoneri89

- Pippo mozno by stacilo prestat byt s kazdym kamarat .... ty si sef a ten kto neposlucha tak nebude hrat a dovidenia .... a nie este mu davat kapitansku pasku ako v zapase s Juve ..... a to striedanie .... tam bol Pippo tiez posraty az za usami .... radsej dal dole zivsieho a snazivejsieho Poliho hlavne aby sa kamarat Muntari nenasral ....

- dalsia vec je ze nemame ziadny system .... nasa hra vyzera ako keby vypustim v klietke 11 potkanov a oni sa snazia dostat von .... proste chaos ... nasi hraci si nevedia dat 2 kludne prihravky ....

- a tretia vec ... konecne prestat hrat trapnych 4-3-3 .... absolutne nam to nejde a nemame nato ani hracov ... vedel by som rozpisat dalsich 20 veci ale nechcem sa zbytocne stresovat

Reagovat
smazaný uživatel

Takze mas Pippo smlouvu na dobu neurcitou jako ja?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to stacilo,mel by odejit,vzdyt se takhle dobrovolne trapi a celej tym take

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele