Neapol si pojistila služby Callejóna

07.07.2016, 20:34
Aktuality
José Callejón spojil i svoji další budoucnost s Neapolí. Španělský ofenzivní hráč byl u Partenopei vázaný ještě na nadcházející dvě sezóny, nyní prodloužil kontrakt do roku 2020...

Rodák z Motrilu je odchovancem Realu Madrid, poprvé však na sebe Callejón upozornil v Espanyolu, kde působil tři roky, aby se následně do královského klubu vrátil.

Ani po svém návratu se však ofenzivní univerzál nedokázal natrvalo prosadit do základní sestavy "Bílého baletu" a před třemi lety tak nakonec přestoupil do Neapole.

Za Partenopei je to z pohledu bývalého španělského reprezentanta jiná písnička: Callejón během tří let dokázal nasázet 33 ligových gólů a patří k oporám, což by mělo platit i nadále. "Neapol s potěšením oznamuje prodloužení smlouvy s José Callejónem do roku 2020," stojí na webu italského klubu.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (64)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak není nejmladší dobrej hráč , ale max tak 2 sezony bude mít výkonost

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu jak třeba talent taarabt se mohl zahrabat do mnichova 1860 to jsem nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Za to může FMko...

Reagovat
Houfi

A co Vermaelen? Některá média už to brala jako hotovou věc..jinak kéž by se povedlo udat Džeka, do stylu AS je jako pěst na oko

Reagovat
Alberto Aquilani

OT: Začína nám príprava. Prišiel Mario Rui, Alisson a Gerson Späť je aj Iturbe, ktorému pod Spalom verím, že by mohol byť slušný náhradník - minimálne proste lepší jak Falque. Nainggolan mal nejaké stretnutie so Sabatinim, po ktorom oznámil novinárom, že zostáva. Túto formulku vyhlásil aj Paredes. Ak by to tak skutočne bolo, útok a stred by mohol byť vyriešený (s tým, že zostane Džeko, ale nejak sa o jeho odchode nepíše). Trojička v predu by bola z týchto hráčov - El Sha, Perotti, Salah, Džeko, Iturbe a Totti, prípadne ešte niekto s mladíkov Sadiq/Ponce. Záloha potom De Rossi, Strootman, Nainggolan, Paredes, Gerson a možno Vainquer.

Problém je obrana. Na ľavo to bude Rui - Emerson (ktorý zostáva, takže Digne je už passé). V strede je len Manolas a Rudiger, ktorý je zranený. Castan v Sampe, Noro snád ani nezostane. Na pravo by pak mal prísť Zabaleta, s čím nie som nadšený, ale mierny posun oproti minulej sezóne s Maiconom či Torosidisom by tam minimálne mal byť.

Brána Szcesny - Alisson. Neviem, či by bolo ideálne poslať brazílsku jednotku na hosťovanie, rovnako ako neviem, či by bolo dobré s ním začať ako s 2kou, každopádne sú to príjemné starosti.

Nechápem predaju Sanabriu za také drobné, tých 8 mega je len o nejaký milionik - 2 viac, ako sme zaňho dali Barce. Tých 50% z budúceho predaja je síce pekných, ale to si vie Betis potom vpohode ošéfovať, že k nemu pribalia aj nejakého šupáka, ktorému dajú vysokú cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

džeko asi zůstane o něho se zajímá jenom sunderland , ale ti zřejmě se na to vykašlali když minulej týden as nevzalo jejich nabídku od té doby nic neslyším

Reagovat
Lech

Hodně blbé řešení, jak říkáš, Betis si to pošéfuje. Paredes musí zůstat! Jinak do středu se píše o JJ, což se mně osobně celkem zamlouvá. Každopádně jeden stoper ještě přijít musí, snad se nepočítá s Norem. Nebo že by dostával minuty v Ačku i Capradossi?... Mě se to docela líbí, takhle jak to je poskládaný, znají se dobře - rozhodně větší efekt než když přijde 5 posil z kdejaké prdele. Už ať to začne

Reagovat
Lech

A jo, úplně mi vypadli ti 2 lazaři

Reagovat
smazaný uživatel

Capradossi je na svuj vek vyspely stoper, hraje s klidem a ma vybornou rozehru. Nebal bych se toho. Spal mu sanci v priprave da.

Reagovat
Emmett Brown

Ak pridu Juan Jesus aj Caceres, tak to definitívne odpise Nora, ale bojim sa, ze Vermaelen (ak teda príde) bude len hostovacka pocas zranenia Rudigera bez opcie, alebo nieco podobne. Proste lepenie zaplat, budu tam styria hraci z ktorych ani jeden neprijme rolu stvorky. Navyse Castan ide len hostovat a o prilezitost sa bude bit Capradossi. Jedine ze by sa pocitalo s Caceresom primarne na RB, ale tam zase po prichode Zabaletu budu dvaja vyrovnani hraci s vysokym platom? Nevidim Spalovi, ani Sabovi do hlavy, lebo tomu nerozumiem.

Reagovat
smazaný uživatel

Turbo z lavky bude dobry, ale stridac za 20 + dobry neni.

Sanabria muze byt osefovany klauzuli i z nasi strany, neco jako povinnost ho prodat samotneho. Ale ten deal je divny.

S golmany je to jednoduche. Alisson se bude ucit jazyk a hru a jakmile udela Wojta chybu, jde do kasy. Stridat cely rok nebude. Je nas, Wojta jen host. Pro repre zadny problem, je nejaky velky turnaj pristi rok? Myslim ze ne.

Reagovat
Blasphemer

To je Matthew McConaughey?

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Ale po obrně.

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

V životě jsou věci, které nemusíš přijmout, ale naučíš se s nimi žít.

Reagovat
Airus

ještě v tom nevidím nic jistýho, když ho Conte ani pořádně neozkoušel. Ale samotná myšlenka je mi nemilá

Reagovat
Furia Ceca

Kurvadrát...

Reagovat
Furia Ceca

Teprv teď mi došlo, že jsem zareagoval nadávkou, která je zároveň i jeho přezdívkou!

Reagovat
smazaný uživatel

no neapol ma velmi dobrych hracov uvidime ako im to pojde v lige majstrov

Reagovat
Dejwa

Četl jsem že by prý Mancini mohl k Anglické repre

Reagovat
smazaný uživatel

Prý fakt vážně chtějí Wengera....

Reagovat
Mr.Mike

mě to přijde jako dobrá varianta

Reagovat
Airus

to by byla náramná komedie

Reagovat
Dejwa

A je to reálný?

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo Bielsa is shaping Lazio's market as he keeps refusing options like Jardel, Arlind Ajeti, Ciro Immobile and Emanuele Giaccherini.

Tak co, Pipo, kdo dorazí?

Reagovat
Pipo123

On ich stopol všetkých, bude sa nakupovať v JA kde to on pozná. Bielsa má v zmluve že musí odsúhlasiť každú posilu, také niečo neviem či má niekto v SA, možno Alegri ? Inak asi nikto. 3 posily ktoré chce Bielsa, do obrany Rodrigo Caia a Isla, do útoku Ener Valencia a Pato, všetko by mali byť hosťovačky ale AS

Reagovat
Pipo123

4

Reagovat
smazaný uživatel

Další krásný příspěvek k ničení italského fotbalu, paráda.

Reagovat
El Matador

Giaccherini by byl pecka :)

Reagovat
Pipo123

Takéto niečo spravil v OM kde prišiel na trenink až po dvoch týždňoch a mal vypnutí mobil, on je fakt magor

Reagovat
Pipo123

Clamoroso. Lazio, addio Bielsa. Lotito žaluje Bielsu lebo odmietol prísť do Ríma, pritom má podpísanú zmluvu

Reagovat
Pipo123

Bielsa má nie nadarmo prezývku Loco. Toto je fakt na hlavu, sú jednania o posilách ktoré chcel on, Di Marzio písal že sa dokončujú transakcie Rodriga Caia či Pata a Bielsa sa rozhodne neprísť do Ríma. Toto snad právne nejak Lotito vyrieši

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, když se sejdou dva dementi. Lotito a Bielsa. Ta situace jen dotváří komičnost celého současného Lazia.

Reagovat
Pipo123

Ale má podpísanú zmluvu, on si nemôže len tak zmyslieť že nepríde, sa nečudujem že Lotito má nervy, kopec vecí už zaijstil pre Bielsu, upravila sa príprava kvôli tomu, jednania o posilách sa zmenili, nedelu sa odchádza na sústredenie a sme bez trénera. Nechápem Bielsu, buď mu garantovali pozíciu v repre a odškodné zaplatia, alebo fakt neviem

Reagovat
olis

pokial Lotito nic v zmluve neporusil tak jednoznacne zazalovat, Bielsa je genius a zaroven retard, bol to mega risk, ale nejak cakal ze by si to mohlo sadnut, skoda, tesil som sa na jeho futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ono hlavně pouštět se do spolupráce s člověkem s pověstí, jakou má Bielsa, je samo o sobě hloupostí. Lazio potřebuje jistoty, pevnou půdu pod nohama, začít stavět v klidu. Bielsa je kašpar.

Reagovat
Pipo123

Ale stále je to tréner čo toho kopec dokázal, futbalu dal strašne veľa, ten jeho futbal čo hral za repre či v Bilbau, kopec mladých hráčov pod ním vyletelo, nie nadarmo ho hráči ako Messi rešpektujú. Ale je to kokot a preto aj tá prezývka ktorú má, pozri ako dopadlo OM, mali káder na LM a teraz sú radi že vôbec niečo hrajú. Toma včera písal že Bielsa je za zenitom, takto ale namiesto "TOP" trénera máme Inzaghiho a veľké sklamanie, pritom ešte ani nezačala sezóna. Som zvedavý na ofiko vyjadrenie Lotita

Reagovat
smazaný uživatel

To je to, co mě moc nezajímá. Je hezký, co dokázal v Bilbau, že ho respektují některé hvězdy současnosti, ale jak píšeš, je to kokot, což je rozhodující. Bielsa hlavně neví, co chce, už právě tím je, jak psal Toma, za zenitem. Jako fotbalový trenér nemáš tříměsíční zkušebku, zkrátka do toho buď jdeš, nebo nejdeš. Bielsa nemá vůči Laziu evidentně žádný respekt, jinak by tohle nemohl udělat, respektive nikdo se špetkou slušnosti v těle by tohle neudělal.

Reagovat
Pettirosso

Bielsa has done it again, after all was set & even announced, he has decided not to coach Lazio. Simone Inzaghi to carry on as Lazio coach.

ja to vedel

Reagovat
Airus

no nene?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ani omylem.

Reagovat
Pipo123

Na jednu stranu je fajn že bude pokračovať Simone, zvládnuť to môže, ale čo je horšie že teraz sa asi znova budú meniť posily. Tie jednania ktoré sa viedli v poslednej dobe, Isla, Caio, Pato atd boli hlavne mená Bielsu, takže je otázne či ich dotiahne Lotito do konca, alebo sa znova zamerá na hráčov ktorých vypísal vyššie Bianconero. Inzaghi asi nebude mať nejaké veľké slovo pri prestupoch, takže o to viac práce pre Tareho.

Reagovat
Pipo123

Ofiko od Lazia

Prendiamo atto con stupore delle dimissioni del Sig. Marcelo Bielsa, anche a nome dei suoi collaboratori, in palese violazione degli impegni assunti con i contratti sottoscritti la settimana scorsa e regolarmente depositati presso la Lega e la FIGC con i relativi adempimenti previsti.

La Società si riserva ogni azione a tutela dei propri diritti. Affida la conduzione della squadra nel ritiro preparatorio al Sig. Simone Inzaghi.

Reagovat
Emmett Brown

Lazio

Reagovat
Pipo123

Panika jak hovado, Bielsa podpísal Laziu, ale nahradil ho Inzaghi, ten mal ísť do Salernitana, takže tiež musia na rýchlo najsť iného trénera

Reagovat
lucius6

Co na to říct, je to směšný, ale tentokrát za to Lottito fakt nemůže, obávám se, že Inzaghi na to nemá, ale je jasný, že teď má Lottito dost svázané ruce, uvidíme, jak to dopadne no...

Reagovat
Pipo123

Má celú prípravu na to aby sa do toho dostal, času ešte dosť, ale je dôležité aby mu Lotito priviedol poriadne posily, smerom dopredu nás ku koncu sezóny nakopol a bolo to fajn. Já by som mu docela veril, ale až prestupy ukážu aké vôbec máme ambície.

Reagovat
danko10

Lazio

Reagovat
Horcmen

Asi zavolal Pelta.

Reagovat
smazaný uživatel

Joao Mario do Interu???já doufam že je to jen vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

Joao Mario se mě nelibí raděj toho Candrevu.....vyhazovat min 30 mega za hráče z pruměrne Portugalské ligy to raděj ne...

Reagovat
DelPiero137

Vobec sa mi jeho vykony napacili.

Reagovat
Il Architetto

Dobrá posila.

Reagovat
CubONE

Toho by som okamzite bral do AC, univerzal, zahra vsetko v zalohe aj na kridle, super hrac a stale ma len 23.

Reagovat
Nuno čomes

Lazioo

Reagovat
Furia Ceca

Lazio Něco takovýho je fakt možný jenom v Itálii... Nebo spíš fakt jenom v Laziu.

Reagovat
Pinturicchio

Lolzio, to není jedna, ale dvacet třešniček na dortu.

Reagovat
Milan.B

Bielsa to je uplny ko*ot

Reagovat
Recoba Inter

To je dobře. Nečekal jsem, že to tak bude, ale v Neapoli se rozehrál fakt solidně. Hraje/hrál zde nejlepší zápasy kariéry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele