Návrat po 14 letech: Chicharito bude hrát za Deportivo Guadalajara

24.01., 18:44
Aktuality
Javier Hernández (© AFP)

Deportivo Guadalajara oznámilo návrat Javiera Hernándeze, jenž byl bez angažmá po konci v LA Galaxy. Pětatřicetiletý útočník si za domovský klub zahraje po čtrnácti letech...

Celým jménem Javier Hernández Balcázar, známý jako Chicharito, na konci minulého roku nedostal novou smlouvu v Los Angeles Galaxy a nyní se rozhodl vrátit do Mexika. Rodák z Guadalajary se upsal mateřskému Deportivu, odkud v roce 2010 zamířil za evropskou výzvou.

Hernández v Evropě vyystřídal Manchester United, Real Madrid, Leverkusen, West Ham United a Sevillu, poslední čtyři sezony odehrál v Major League Soccer za zmíněné LA Galaxy.

Dvojnásobný mistr Premier League má na kontě 109 startů a rekordních 52 gólů za mexickou reprezentaci. Třikrát si zahrál na mistrovství světa a v roce 2011 pomohl opanovat Gold Cup.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
Kejza

Jediný, co držím na tohohle týpka v paměti, je, jak ho famózně vychytal Péťa.

Reagovat
M0rb1D4S
Reagovat
Kejza

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele