Naumov: Vedení Saturnu porušuje lidská práva

07.04.2008, 17:23
Aktuality
Prezident Lokomotivu Moskva Nikolaj Naumov vystoupil na oficiálním serveru "železničářů" s prohlášením, v němž obvinil vedení podmoskevského Saturnu z porušování lidských práv. Důvodem tak vážného kroku je rozhodnutí podmoskevských činovníků prodávat lístky na zápas 4. kola ruské Premier Ligy mezi Saturnem a Lokomotivem v pokladně stadionu pouze při uplatnění podmoskevského trvalého bydliště.


"Jsem si jist, že fotbal se hraje pro fanoušky. Přicházejí na stadion, aby se podívali na dobrou hru. Nelze omezovat fanoušky v jejich přáních mít požitek z fotbalu. Náš sok ve čtvrtém kole – Saturn, se to pokusil udělat. Vedení podmoskevského klubu rozhodlo nepovolit vstup příznivcům Lokomotivu. Měl jsem telefon za telefonátem od našich rozhořčených fanoušků. Nechápou, proč se v pokladně Saturnu prodávaly lístky pouze lidem s podmoskevským bydlištěm, proč porušují základní lidská práva? To občan, žijící dejme tomu v Tomsku nemůže přicestovat na fotbal do Moskvy? Zajímavé je, že tribuny na stadionu v Saturnu byly zaplněny tak ze dvou třetin. Takové vztahy k fanouškům, jaké jsou v Ramenoskoje, nejsou nikde na světe," stojí v prohlášení.

Autor: David Kubáň

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to isté bolo v Zlatých Moravciach, keď tam hral Spartak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele