Nastoupí Dybala konečně za Juventus? Byl trochu naštvaný, přiznal Pirlo

20.10.2020, 10:04
Aktuality
Argentinský ofenzivní záložník či útočník Paulo Dybala zatím pod novým trenérem Andreou Pirlem neodehrál v této sezoně za Juventus ani minutu. Po posledním ligovém zápase na hřišti Crotone dal podle svědků hodně najevo svou nelibost a dostal se dokonce do konfrontace se sportovním ředitelem Fabiem Paraticim. "Byl trochu naštvaný," připustil Pirlo, který podle všeho Dybalu vyšle na trávník poprvé až do dnešního zápasu Ligy mistrů proti Dynamu Kyjev.

"Mluvil jsem s ním, stejně jako to dělám se všemi hráči. Byl trochu naštvaný, že v Crotone nehrál, ale nesmíme zapomínat, že žádný zápas nehrál tři měsíce," řekl Pirlo novinářům před úterním utkáním Ligy mistrů. "Posledních deset dnů strávil v Argentině na hotelovém pokoji a bral léky. Trénovat nemohl," připomněl, že během posledního reprezentačního srazu Dybala kvůli zažívacím potížím nenastoupil ani do jednoho z kvalifikačních zápasů Argentiny na mistrovství světa.

Do Crotone jej Pirlo vzal, ale vzhledem k vývoji zápasu jej nakonec do hry neposlal. Po vyloučení Federica Chiesy hrál Juventus poslední půlhodinu v deseti a nakonec jen remizoval 1:1. "Chtěl jsem mu dopřát aspoň pár minut, ale když jsme na konci hráli jen v deseti, tak to nešlo. Teď je k dispozici a uvidíme, jak s ním naložíme," dodal Pirlo.

Šestadvacetiletý Dybala má v Juventusu kontrakt ještě na dva roky. Jeho role náhradníka ale zavdává hned od začátku sezony důvod ke spekulacím o jeho možném lednovém odchodu. Už dřív se psalo o velkém zájmu ze strany londýnské Chelsea. Juventus prochází momentálně poměrně velkou obměnou kádru a není vyloučeno, že by se jednáním nebránil.

Autor: Jiří Fišara / dailymail.co.uk

Komentáře (24)

Přidat komentář
Coniglio

to je blbost, takovy kecy sou tu porad. Ten nikam nepujde

Reagovat
smazaný uživatel

Do United.. tam měl být už rok

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
iamek

Nestraš

Reagovat
10

Reagovat
iamek

Reagovat
The Krupy

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Para(sráč)tici ven!

Reagovat
JuveIt

Hrozná blbost takhle spekulovat. První zápas nehrál kvůli zranění. Druhý zápas už byl v nominaci, ale nemělo cenu ho posílat na hřiště, když ještě nebyl stoprocentně fit. Zápas s Neapolí už hrát mohl, ale ten se neuskutečnil. Proti Crotone ho Pirlo šetřil na LM a zároveň vysvětlil, proč ho nakonec neposlal na hřiště během zápasu. Zbytečně se podle mě hledá senzace tam, kde není.

Reagovat
Dufan

Reagovat
eibe

Reagovat
zoff

Přesně jak píšeš,musí chlapec nabrat kondičku....nic jiného bych v tom nehledal.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
JuventusFC1897

To su hovna toto

Reagovat
GrimeBaller98

extremne overrated hrac

Reagovat
TheMally11

ako dos Santos Aveiro

Reagovat
GrimeBaller98

To vis ze jo, ty to pises snad uplne vsude. Ses jim posedly co?

Reagovat
Beči

Neřeš ho, vždyť je to debil.

Reagovat
Fortex

Už se neví o čem psát

Reagovat
Zark

taky jsme byli trochu naštvaní po víkendu, Andreo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele