Nasri opět spojí síly s Kompanym, dohodl se na smlouvě v Anderlechtu

05.07.2019, 17:55
Aktuality
Vincent Kompany a Samir Nasri byli dlouho spoluhráči v Manchesteru City a nyní se sejdou v jiném klubu. Oba se stali zaměstnanci bruselského Anderlechtu, belgický obránce je hrajícím trenérem a někdejší francouzský reprezentant bude za tým bojovat na trávníku jako nová akvizice do kabiny...

Nasri naposledy hájil barvy West Hamu United a koncem června mu nebyla prodloužena končící smlouva. S Anderlechtem se dohodl na jednoletém kontraktu, jehož součástí je opce na prodloužení o dalších dvanáct měsíců.

"Dostal jsem spoustu skvělých nabídek, ale jednoznačně jsem si vybral tu od Anderlechtu. Vincent Kompany byl mezi lety 2011 a 2017 mým spoluhráčem v Manchesteru City, znám ho tak velmi dobře a vím o jeho plánech, které si pro Anderlecht připravil. Budeme se maximálně snažit o to, aby projekt byl úspěšný," řekl 32letý záložník po podpisu kontraktu.

Nasri začínal s velkým fotbalem v Marseille a další roky strávil v Anglii. Nejprve ho koupil Arsenal, v srpnu 2011 ho pak zlákala nabídka z Manchesteru City. Úřadující anglický mistr se ofenzivního fotbalisty následně zbavil hned dvakrát - nejprve ho odeslal na hostování do Sevilly a pak prodal do tureckého Antalyasporu. Toto angažmá trvalo podobně jako to poslední ve West Hamu jenom půl roku.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (16)

Přidat komentář
AjaxFans

Slušná posila

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cr7sux

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky jsem si musel udělat screen.

Reagovat
smazaný uživatel

Eurofotbal expresky zase úřadují

Reagovat
db18

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
TheTopFootbaler

Sám sobě pánem.

Reagovat
KingMaster13

Ty vole to teď Anderlecht skládá tým důchodců? Nicméně nějak z těch sraček se dostat musí, uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Protože přivedli dva hráče nad 30 v jednom přestupaku? jinak mají ten tým celkem mladý, řada jejich fotbalistů nastoupila na ME U21

Reagovat
raduinho

tahle troska už se ani nerozběhne za balonem.

Reagovat
Pride

Viděl si ho minulou sezónu za West Ham? Když hrál, tak hrál velice dobře. Škoda, že je skleněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kompany je hlavní trenér? Nebo hrající asistent?

Reagovat
Seydou Doumbia

Hrající trenér.

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele