Naší zimní posilou bude Kaká, prohlásil Mourinho

22.11.2010, 21:57
Aktuality
Realu Madrid zatím sezóna vychází podle představ, v Lize mistrů již má zajištěný postup a v Primera División se drží na čele o bod před Barcelonou. José Mourinho tak nepotřebuje v zimě pídit po posilách a prohlašuje, že trumfem jeho týmu bude po zranění se vracející Kaká...

Brazilský záložník v srpnu podstoupil operaci kolene a přišel tím o celou podzimní část sezóny. Na jeho pozici momentálně září Mesut Özil, Mourinho ale přesto návrat Kaká vyhlíží pln očekávání.

”Naší zimní velkou posilou bude Kaká, hodně nám pomůže. Kolik klubů může takového Kaká v lednu podepsat? Žádní hráči jeho kalibru v tomto období na trhu nejsou,” prohlásil portugalský stratég.

Mourinho před utkáním Ligy mistrů na hřišti Ajaxu také promluvil o situaci Karima Benzemy, který příliš nehraje, jeho přístup se ale prý zlepšuje. ”Karim musí chápat, že nehraje pro sebe, že musí být více týmovější a tvrdě pracovat, zvláště na tréninku. Právě to však nyní dělá a já jsem potěšen, když vidím, jak se jeho přístup změnil,” uvedl úspěšný trenér.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (379)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele