Naší hrozbou je Arsenal, nikoli Chelsea, říká Nani

09.12.2010, 17:56
Aktuality
Jako černá a bílá momentálně působí dva přední londýnské kluby. Chelsea z posledních osmi zápasů vyhrála jen dvakrát, Arsenal naopak hned šestkrát a dostal se do čela Premier League. To ovšem nevyhovuje záložníkovi třetího favorita na titul Manchesteru United Nanimu. Ten tvrdí, že právě Gunners jsou největším soupeřem Red Devils, avšak věří, že trofej skončí na Old Trafford.

Portugalec cítí, že bývalá forma a sebevědomí Blues je tatam a proto soustředí veškerou pozornost na vzájemný duel s Arsenalem. "Arsenal je pro nás nyní nepřítelem číslo jedna. Chelsea se už delší dobu nedaří a nezdá se být v dobrém rozpoložení. Jejich sebevědomí je na nízké úrovni," všiml si Nani.

"Naopak Arsenal nasedl na vítěznou vlnu, daří se jim a už jsou první v tabulce. Pořád se zlepšují, jdou dobrou cestou," chválí severolondýňany křídelník United. Vítěze Premier League zpřed dvou let čeká klíčová pasáž soutěže, v pondělí narazí právě na Arsenal, o týden později zavítají na Stamford Bridge.

Nani doufá, že na tento dvojzápas naladí co nejlepší možnou formu. "Hráči jako Wayne Rooney nebo Anderson začínají nabírat fantastickou formu a to je výborná zpráva. Další dva zápasy budou extrémně důležité a také těžké, takže každý takový hráč nám přijde k duhu. Vyhrajeme-li obě nadcházející střetnutí, budeme mít výbornou pozici na zisk titulu," předjímá Nani.

Autor: Marek Ustohal / skysports.com

Komentáře (336)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele