Národní tým Dánska i nadále povede trenér Hjulmand

06.06.2023, 13:43
Aktuality
Kasper Hjulmand (© AFP)

Reprezentaci Dánska bude i nadále trénovat Kasper Hjulmand. Národní svaz dnes na webu oznámil, že s jednapadesátiletým koučem prodloužil smlouvu do mistrovství světa v roce 2026.

Hjulmand vede dánskou reprezentaci od srpna 2020. Na mistrovství Evropy v roce 2021 s týmem postoupil do semifinále, loni však na světovém šampionátu získal s týmem jediný bod a obsadil poslední místo v základní skupině.

"Mým cílem bylo Dánsko sjednotit a přivést k fotbalu mladé kluky, kteří budou vyrůstat v různých klubech. To se nám podle mě povedlo, ale nesmíme se uspokojit. Čeká nás několik důležitých let a já mám motivaci dosáhnout s národním týmem na další úspěchy. Chci pokračovat v rozvoji dánského fotbalu," prohlásil kouč.

Před příchodem k národnímu týmu Hjulmand trénoval Lyngby, Nordsjaellandu nebo Mohuč.

Autor: Tomáš Pavlík, ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele