Napadený turecký rozhodčí Meler řekl, že útočníkům nikdy neodpustí

21.12.2023, 09:14
Aktuality
Napadený rozhodčí Halil Umut Meler (© AFP)

Turecký rozhodčí Halil Umut Meler, jehož minulý týden napadl v utkání nejvyšší soutěže předseda Ankaragücü Faruk Koca, podle agentury Reuters prohlásil, že mu nikdy neodpustí. Kocu svaz potrestal doživotním zákazem působení ve fotbale, nyní čeká ve vazbě na soud.

"Ten člověk do mne strčil a já jsem upadl. To, jak pak do mne na zemi kopal, nezapomenu do konce života," uvedl Meler. "Nikdy to neodpustím těm, co to udělali, ani těm, co to vyprovokovali," dodal sedmatřicetiletý sudí.

Incident se odehrál v utkání Rizesporu s Ankaragücü. Po remíze 1:1, kterou Rizespor vybojoval v sedmé minutě nastavení, dal Koca Melerovi na hřišti pěstí, a když rozhodčí ležel na zemi, kopali do něj ještě nejméně dva členové realizačního týmu domácích. Sudí skončil se zlomeninou v obličeji v nemocnici.

Federace poté pozastavila všechny fotbalové soutěže v zemi, znovu se rozběhly tento týden. Události otřásly nejen tureckým fotbalem, ostře ho odsoudili i politici.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
Frank Lampard 8

Nech si to všeci zapamatujú!

Reagovat
Zdechlina

Turci

Reagovat
JohnnyBravo

Na tý zemi do něj ale kopal někdo jinej ne?

Reagovat
fabec1222

Pelta

Reagovat
dantetomas

A potom sa dovalil Dovalil a pochcal ho

Reagovat
Greny

Může být rád že tam nebyl Drulák to už by neměl čuráka

Reagovat
milan78

Reagovat
milan78

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
ACSeRw!n

Ottomani vratte Konstantinopol Rekum !!

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
Mass

Konstantinopol je Řecko!

Reagovat
Y.N.W.A

To asi nečetl bibli, že?

Reagovat
nani92

biely Miles Morales

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele