Nani zřejmě odejde z Manchesteru, říká Andrea Pastorello

08.04.2014, 18:59
Aktuality
Nani loni v září prodloužil v Manchesteru United smlouvu do června 2018, kterou pravděpodobně nedodrží. Portugalský záložník je znovu spojován s odchodem z Old Trafford a Andrea Pastorello očekává přestup už letos v létě...

"Nani je velmi kvalitním hráčem a jedinou věcí, kterou v tuto chvíli mohu prozradit, je, že zřejmě odejde z Manchesteru," prohlásil v rozhovoru pro Viola News Andrea Pastorello, který Naniho zastupuje v Itálii.

Nani působí v Manchesteru od roku 2007 a ve 227 zápasech dal 41 branek. Letos si na své konto připsal jenom devět ligových startů, více mu nepovolily problémy se stehenním svalem.

Z Manchesteru United v zimě odešel do Itálie, konkrétně do Fiorentiny, brazilský záložník Anderson. Naniho stěhování na Apeninský poloostrov už tak pravděpodobné není. "Problémem Fiorentiny a dalších italských klubů je jeho plat, ale zvážíme všechny nabídky. Naše vztahy s United jsou skvělé. Fiorentina bude muset jednat s Manchesterem United o Andersonovi a možná se naskytne i možnost promluvit si i o Nanim," řekl dále Pastorello.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (526)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele