Nani opustil Adanu Demirspor a bude zvažovat další kroky

13.05., 11:34
Aktuality
Nani (© AFP)

Bez zaměstnavatele v tuto chvíli je Nani. Zkušenému portugalskému křídelníkovi bude na podzim 38 let a dnes ukončil smlouvu s tureckým celkem Adana Demirspor.

Nani do klubu přišel loni v červenci a jeho dres oblékl ve 34 zápasech, na své konto si připsal čtyři branky a další tři zásahy pro své spoluhráče připravil. Kontrakt mu běžel do konce sezony.

"Rád bych oznámil, že jsem se s vedením Adany Demirspor přátelsky dohodl na okamžitém ukončení smlouvy," oznámil Nani prostřednictvím sociálních sítí.

"Chtěl bych poděkovat fanouškům za jejich podporu. Teď budu zvažovat další kroky," dodal.

Nani prošel mládežnickou akademií lisabonského Sportingu a osm let patřil Manchesteru United. Do portugalského klubu se hned dvakrát vrátil, hájil rovněž barvy Lazia, Fenerbahçe, Valencie, Orlanda City, Benátek a Melbourne Victory.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (11)

Přidat komentář
vceradnesazitra

On ještě hraje?

Reagovat
sejber

Spat do United, horsi ako Antony nebude

Reagovat
GrimeBaller98

Reagovat
nani92

Reagovat
Greaber

Nechápu, že ještě žije, já ho vždycky kupoval z United ve Fifa14. Končila mu smlouva, tak byl vcelku levný na to jak byl našlápnutý

Reagovat
Csaplárova past

Tech stale aktivnich hracu 35+ naseho dospivani by se naslo jiste dost ...

Giroud, CR7, Messi, Silva, Matejovsky ...

... na koho jsem v te rychlosti zapomnel?

Reagovat
Irek

Kazujoši Miura

Reagovat
Hyrax

sice to neni moje dospívání, ale z hlavy Di Maria a Ramos?

Reagovat
jsemdement

"Next CR7" nebo jak se to tehdy říkalo a je asi nejvíc v paměti zapsán ukradnutím gólů CR7 . Ale tu jednu nebo dvě sezóny vypadal teda fakt nadějně.

Reagovat
Csaplárova past

Ted jsem se podival na to video, bizarek

CR7 jak decko u Clovece nezlob se

Reagovat
nani92

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele