NAKAMURA ZŮSTANE V CELTICU

01.07.2007, 16:56
Aktuality
Vedení skotského mistra ze Celticu Glasgow vyvrátilo informaci, že by jejich největší hvězda, Japonec Shunsuke Nakamura, mohl zamířit do Premier League, kde už dříve se o něj zajímaly tři věhlasné anglické celky.

Agent Angelo Massoni popřel, že by se Nakamura mohl stěhovat do Liverpoolu, Aston Villy nebo Tottenhamu. Ve stejném duchu se pak pro News of the World vyjádřil také prezident Celticu Peter Lawwell. "Nakamura je pod smlouvou minimálně další rok a my se budeme rozhodovat až za 12 měsíců. Neměli jsem náznaky, že by chtěl odejít z našeho týmu. V jeho smlouvě žádná klauzule neexistuje. Konec historky," reagoval na informace o výkupní ceně za Nakamuru ve výši jednoho milionu liber.

Nakamura přišel do Celticu v roce 2005 z italské Regginy a během dvou let se z něho stala opravdová fotbalová hvězda a podmanil si celé Skotsko. V letošní sezóně 25letý záložník zvítězil ve všech třech nejprestižnějších anketách, které ve Scottish Premier League existují a to: nejlepší hráč podle sponzorů, novinářů, ale i samotných hráčů. Je téměř jisté, že o něm ještě hodně uslyšíme.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*CeceFCB

je sympatak a velmi dobry hrac, ktory ma skvelu lavacku a prehlav v hre!!A tie jeho priame kopy

Reagovat
Shevchenko

By me zajimalo jak se musi citit Saha pres ktereho letely oba prime kopy

Reagovat
HOST*Roy

A co mel delat?!Narazis na ManU co?!Videl sem ty zapasy a jak miliju ManU tak musim rict ze ty primaky proste byly ...

Reagovat
Shevchenko

treba ten prvni Saha jediny nevyskocil a kdyby vyskocil tak to gol neni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v zápase Barcy proti Werderu hráči ve zdi vyskočili a ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

je to fakt borec ty primaky umi kopnout nadherne...

Reagovat
plechi

Tak jestli si je cvičí proti ragbystům, tak to potěš....

Reagovat
HOST*Picarro

jen tak pro upřesnění..Nakamurovi není 25 ale 28 ;)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele