NAHRADÍ RANIERIHO MOURINHO?

27.04.2004, 13:11
Aktuality
Claudio Ranieri má své dny v Chelsea sečtené! V létě jako trenér a manažer u londýnského klubu končí, mužstvo převezme Jose Mourinho, současný kouč FC Porta. Alespoň to serveru Sky Sports řekl agent Jorge Mendes, který zastupuje právě Mourinha. Uvádí, že je jasné, že Mourinho z Porta odejde a největší šance ho získat má právě Chelsea.

Jorge Mendes uvádí, že Mourinho u Porta končí. "Je to tak, od nové sezony by neměl Porto trénovat," řekl pro Sky Sports. Právě Mourinho zažil letos s Portem největší úspěchy, dostal se s ním až do čtvrtfinále Ligy mistrů! "Udělal si jméno, a proto se nedivím, že o něj jeví zájem několik týmů, včetně Chelsea," dodává Mendes.

Roman Abramovič projevil o Mourinha zájem už den před zápasem Monako - Chelsea, výkonný šéf Chelsea Peter Kenyon prý s angentem Mendesem setkal. Mourinho má několik nabídek i z Itálie a Španělska. "Ale největší šance na získání tohoto trenéra má Chelsea," říká Mendes.

Claudio Ranieri si u Romana Abramoviče zhoršil své renomé po rozhovoru pro španělský deník Marca, kde řekl: "Roman Abramovič fotbalu nerozumí, jinak by věděl, jakých jsme letos dosáhli úspěchů. Mám pocit, že kdybych vyhrál Ligu mistrů, přesto mě vyhodí."

No považte, chtěli byste mít vy pod sebou někoho, kdo by veřejně prohlašoval, že fotbalu nerozumíte?

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

asi to nemel rikat mno ale stejne by asi letel

Reagovat
HOST*yarda

Hm, ono ale na tom výroku Ranieriho něco bude...

Reagovat
exmafie

Jo,máš pravdu,je na tom vidět smířenost s tím,že na 100% poletí...Ale tak mě napadlo,že až Ranieri dostane vyhazov,tak by ho mohl angažovat Real...

Reagovat
smazaný uživatel

jj nechapu proc to rikal vzdyt Roman tvrdil ze nema duvod menit trenera...

Reagovat
HOST*trojka

Možná, že Roman rozumí tunelu ze sibiře až do Evropy, ale fotbalu asi těžko.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele