Nahradí Granta Marco van Basten?

26.09.2007, 11:01
Aktuality
Je to již týden, co na funkci manažera Chelsea překvapivě rezignoval Jose Mourinho. Funkci po portugalském kormidelníkovi převzal Avram Grant a svých prvních sedm dní si jistě představoval jinak. Na jeho hlavu se totiž snáší ostrá kritika jak ze strany fanoušků, tak i médií, která navíc nepřestávají spekulovat o jeho nástupci...

"V letošní sezoně jsme nehráli dobře a byl čas na změnu. Odehráli jsme jeden fantastický zápas proti Birminghamu a dobrých dvacet minut proti Readingu. Je zde řada věcí, v nichž se můžeme zlepšit a fanouškům chceme nabídnout stylový fotbal," prohlásil 52letý manažer Blues.

Grant na Stamfrod Bridge před svým nástupem do funkce manažera působil jako ředitel ohledně fotbalových záležitostí. Chelsea o víkendu po bezzubém výkonu podlehla Manchesteru United, na čemž nese svůj díl viny také Grant. Den před zápasem kvůli své víře a židovskému svátku nemohl pracovat a nezúčastnil se tréninku, po utkání si navíc stěžoval, že neměl k dispozici dokumentaci o nedělním soupeři a mužstvo tak nemohl dokonale připravit po taktické stránce.

"Naší hlavním problémem je střílení branek. Během posledních dvou měsíců nešlo všechno podle našich představ a za pět zápasů jsme dali jenom dva góly. O problémech vím. Hráči mají své kvality, ale letos je ještě neukázali," dodává Grant.

Britská média se v posledních dnech předhánějí ve spekulacích o tom, jak dlouho Grant u kormidla Chelsea vydrží. Výkonný ředitel Peter Kenyon sice všechny ujistil, že jde o trvalou spolupráci, tisk je ale jiného názoru a podle jeho posledních informací by se novým manažerem Chelsea mohl brzy stát současný kouč nizozemské reprezentace Marco van Basten. Ten údajně již dostal nabídku a možnému uzavření smlouvy napovídá i fakt, že nedělní utkání s Manchesterem United sledoval společně s majitelem Romanem Abramovičem.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (20)

Přidat komentář
HOST*

to nám tam grant moc dlouho nevydržel,copak abramoviči,už se ti nelíbí ty kkte? měů by tam jít klinsmann

Reagovat
HOST*

To by bylo good

Reagovat
HOST*

najlepsie by bolo keby ten zidovsky zlodej predal chelsea ...... klinsman by sa mi tiez pacil :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale? Trocha rasismu?

Reagovat
HOST*

ne to není rasismus, ale antisemitismus

Reagovat
HOST*

ale ale .... je zid? je .... je zlodej? je

Reagovat
HOST*bistinko

Tak to je super,ked bude na kazdom predzapasovom treningu chybat

Reagovat
HOST*

A co teprv,když bude Chelsea hraát v sobotu..To nepůjde ani na zápas.. jde to zkopce s Chelsea!!!

Reagovat
M11

Kazdy trener lepsi nez tenhle... beru to jako docasne reseni... pokud ne... tak jako preslap roku

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak. Ale ak by ho nahradil jeden z dvojice Van Basten - Klinsmann tak by to bolo super. ak nie tak budem veľmi sklamaný. tento dedko nestojí za veľa.

Reagovat
M11

byla by to parada..

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že to bude aj realita . A najlepšie už teraz alebo čím skôr. lebo keď sa stratí kontakt s Arsenalom tak potom už bude neskoro

Reagovat
smazaný uživatel

at si abramovic sezere celou horkou pilulku, odvolani mourinha byla naprosta blbost.. tezko ted bude hledat podobne kvalitniho trenera.. grant si myslel, ze se poveze s tymem a udela si meno, to si to ale spletl, jmena vysledky nedelaj.. mrzi me to o to vic, ze chelsea fandim..

Reagovat
smazaný uživatel

prečo??? Myslím že Klinsmann a Van Basten sú tréneri čo by Muriňa v pohode nahradili. A možno aj viac, lebo preferujú ofenzívnejší štýl hry ako José.

Reagovat
HOST*vazquez

Zdá sa mi, že práve preto by si aj Abramovič vybral van Bastena - je to veľká osobnosť a presadzuje krajší a útočnejší futbal ako to, čo doteraz Chelsea hrávala. A za čo jej každý nadával.

Mimochodom, keď je ten Abramovič taký múdry, ja by som cvične posadil na mesiac na lavičku jeho samotného.

Reagovat
bakasa

Nesnáším Chelsea,je to spíš nákupní středisko než fotbalovej tým.

Reagovat
smazaný uživatel

správný fanda Chelsea byla dobrá než tam přišel schvekenko lama jak se patří

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

co to meleš pičusku ?

Reagovat
HOST*

Kéž by

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele