Na tabulku se neohlížíme, zní po další výhře z Rostova

13.03.2016, 13:09
Aktuality
O ruský titul se v posledních letech pravidelně přetahují CSKA Moskva a Zenit Petrohrad, letošní ligový ročník ovšem přinesl jednu novinku. Kometou sezony je Rostov, který míří hodně vysoko a potvrdil to i ve včerejším souboji s armádním celkem...

Rostov doma hostil vedoucí CSKA Moskva a nakonec se radoval ze zisku všech bodů. V závěru první půle mu vedení zajistil Dmitrij Poloz, v nastavení pak jeho triumf pečetil Moussa Doumbia. Domácí tak ještě více podpořili šance na zisk mistrovského titulu, po sobotních zápasech se bodově dotáhli na CSKA a na třetí Spartak Moskva mají k dobru sedm bodů.

"Jsou to neuvěřitelné emoce. Ten zápas je prostě nezapomenutelný," rozplýval se po utkání obránce Bastos.

"Děkujeme fanouškům, kteří zaplnili stadion. Bylo to skvělé. Na postavení v tabulce se moc neohlížíme, jdeme zkrátka zápas od zápasu a vychází nám to. A ve stejném duchu musíme pokračovat," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (10)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Ruský Leicester

Reagovat
Elliasson

Joo, ten příběh se začíná podobat Leicesteru. Oni taky ještě 10 kol od konce v minulé sezoně byli v tabulce poslední. A pak se zachránil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

HOVNO

Reagovat
smazaný uživatel

Finale LM 2016/2017

FK Rostov vs Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno he j

Reagovat
smazaný uživatel

Berdyev na pána.

Reagovat
Elliasson

Co na to napsat. Trochu lituji, že loni nesestoupili.

Reagovat
jaris7

Reagovat
jaris7

Hroznej zápas, takhle tragičtí už jsme dlouho nebyli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele