Na Riverside s Mendietou nepočítají

16.11.2007, 09:50
Aktuality
Gaizku Mendietu pravděpodobně čeká stěhování. Zkušený španělský záložník v současné době nefiguruje v plánech manažera Middlesbrough Garetha Southgata a možná bude nucen odejít...

"V tuto chvíli ho nezahrnuji do prvního týmu. Jeho přístup k tréninku je fantastický, ale bavil jsem se s ním o jeho situaci a mám svůj pohled na silné a slabé stránky každého hráče," prohlásil Southgate.

"Musíme hledět na mladé hráče a dojednali jsme s Mendim to, že může odejít. Myslím si, že z jeho pohledu a pro jeho kariéru bude důležité přestoupit," dodal bývalý anglický reprezentant.

Mendieta si udělal jméno především ve Valencii, s níž si zahrál ve dvou po sobě jdoucích finálových zápasech Ligy mistrů. 33letý fotbalista následně přestoupil do římského Lazia, kde se mu příliš nedařilo a po hostování v Barceloně v roce 2003 přestoupil do Middlesbrough.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Gaizka byl vzdycky borec, době kdy hral za valencii tak byl fakt hvezda....je mi ho lito jak dopadnu

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z mojich oblubenych hracov...skoda ze to s nim takto dopadlo, mal radsej ostat vo valencii

Reagovat
smazaný uživatel

skvela motorova mys s famozni pravackou vydrzi maratonce. ten odchod do lazia byla neuveritelna chyba

Reagovat
Kily

Cragnotti si tenkrát potřeboval udobřit fanoušky po tom, co prodal Nedvěda. Za odchodem Mendiety stálo vedení, prezident Cortez ho prodat nechtěl, tak ho vedení odvolalo a prodalo ho samo. Jako součást splátky jsme dostali Fioreho a Corradiho, kteří se neuchytili - možná menší zadostiučinění pro Corteze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja osobne sa Southgatovi dosť čudujem. Middlesbrough je zrelé na vypadnutie a on takéhoto hráča dá na transfer listinu Aj tak mi ten klub nie je moc sympatický a Garret bol možno skvelý hráč ale ako manažér je hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto s tebou souhlasím. Měl zůstat ve Valencii!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Boro ide jednoznačne ku dnu a Southgate si ešte vyberá Tak toto ma pobavilo. Myslím, že Gaiska by ešte mohol čo ponúknúť, lebo ten antifutbalový odvar čo ponúka Boro, je každým rokom, čoraz horší. Mal by mu ešte dať šancu, lebo horšie to už snáď nemôže byť

Reagovat
smazaný uživatel

sem úplně zapoměl,že tam je!!!Ani si nepamatuju,kdy střídal,natož hrál v základu.Je ho ale škoda...stojí za nejlepšími časy ve Valencii v posledních letech

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, vždycky byl můj nejoblíbenější hráč, ale to jak dopadnul je hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Všimněte si toho, Valencia měla nespočet skvělých fotbalistů na přelomu tisíciletí, ale ti co klub opustili, upadli v zapomnění! Kromě Gaizky bych chtěl určitě jmenovat Claudia Lopéze, to byl další vyjímečný hráč. Back to Valencia, por favor!

Reagovat
smazaný uživatel

kez by sel zpet do Spanelska, do Vale uz se nevrati, ale takove Bilbao je pro nej idealni, sam je totiz bask, no uvidime. Jinak pro me je to vzor jak fotbalovy tak lidsky. THX Gaizka.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele