Na odchod z Lazia nemyslím, ujišťuje Hernanes

05.11.2013, 10:48
Aktuality
Kolem záložníka Lazia Hernanese se rojí přestupové spekulace, 28letý hráč ale fanoušky ujišťuje, že zaječí úmysly nemá. Smlouvu má do konce příští sezony a podle svých slov se nebrání jejímu prodloužení. V Laziu Hernanes působí čtvrtou sezonu.

"Chci popřít všechny spekulace, které se kolem mě objevují. Mám smlouvu s Laziem a hodlám ji dodržet se stejným zápalem a profesionálním přístupem, jaký jsem měl od začátku," prohlásil Hernanes.

Podle italských médií brazilský reprezentant pošilhává po angažmá v ambicióznějším klubu, údajně o něj mají zájem Atlético Madrid, Arsenal, Tottenham či Paris Saint-Germain.

V Laziu má Hernanes smlouvu do léta 2015, její prodloužení tak začíná být aktuální otázkou. Italská média spekulují, že záložník žádá výrazné zvýšení platu. "Prodloužení smlouvy? Nikdy o něj nebudu žádat. Pokud si vedení klubu bude myslet, že si zasloužím zde zůstat, tak budeme jednat. Ze smlouvy mi zbývá osmnáct měsíců a je tu víc hráčů ve stejné situaci," dodal.

Letos zatím Hernanes za Lazio odehrál v Serii A a Evropské lize celkem jedenáct zápasů, ve kterých vstřelil tři branky.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (19)

Přidat komentář
Milan.B

takze v zime odchod?

Reagovat
Pipo123

Vôbec mu to neverím...

Reagovat
Pinturicchio

To je hezké, ... tak hlavně, ať už začne něco hrát.

Reagovat
livefan

Jak se mu letos daří?

Reagovat
Pinturicchio

Spíš nedaří, ... sere na to, fláká to, nechce se mu.

Reagovat
Pipo123

Petkovič by ho mal posunúť vyššie, prejsť na to Rejove 4-2-3-1 tam hral geniálne, lebo teraz hraje moc hlboko a to mu toľko nesedí, nedostáva sa ku strelám a ani poriadne do šestnástky. Hernanes, Ledesma, Onazi hrajú vedľa seba a dosť si zavadzajú, Hernanes by mal hrať vyššie.

Reagovat
Pinturicchio

Já si vždycky říkal, proč ho tlačí k lajně nebo do té středové trojice ve 4-3-3.

Reagovat
Pipo123

No to je chyba Petkoviča, za Edyho to fungovalo skvele, hralo sa 4-2-3-1 Ledesma, Gonzalez - Lulič, Hernanes, Candreva - Klose a bolo to fakt výborné, Ledesma posúval loptu do krídiel alebo práve na Hernanesa, teraz ale stoja vedľa seba a len si zavadzajú. Hernanes sa nedostáva ku strelám, nedostáva sa celkovo do zakončenia a to nám chýba strašne moc. Je nám prd platné keď krídla tahajú útok a Klose je sám v šestnástke.

Reagovat
Pinturicchio

#PetkovicOUTRejaIN

Reagovat
10

včera si říkal, že se nejlíp cítí na LCM..?

Reagovat
Pipo123

On sám sa tam cíti najlepšie, ale nehraje tam dobre, je to zvláštne, ale za Edyho hral výborne pod útočníkom, dostával sa do zakončenia. Ale on sám radšej hraje ako LCM, lenže on si proste prekáža, ak postavíš trojica Hernanes, Ledesma, Onazi tak to je strašne statické a všetci sa snažia rozohrávať. Aj Onazi sa do toho tlačí, aj keď sa cíti ako LCM, tak by mal ísť proste vyššie, lebo potom to zostáva všetko len na krídlach...

Reagovat
smazaný uživatel

Tento článek už tu byl tak 3x, ne?

Reagovat
Pipo123

Totti asi na mesiac mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bys.

Reagovat
olis

SKY: kedze Mesto a Zuniga su mimo minimalne do zimnej prestavky tak Neapol vraj uvazuje nad angazovanim Réveillèra ktory je momentalne volnym hracom

Reagovat
Pipo123

Dneska bol Petkovič na koberčeku u Lotita, ale neriešilo sa jeho odvolanie ale situácia do budúcna, riešili sa prestupy a zranenia hráčov, Lotito následne pre média vyslovil podporu Petkovičovi. Lotito snad fakt chce koncepčnú prácu

Reagovat
livefan

Reagovat
smazaný uživatel

OT: olé! pokud někdo z vás hraje Fifu 14 v režimu Profi Kluby ....rád bych tě pozval k nám do klubu: Czechoslovakian ....kdo si nerad nahrává s kompem, je přesně náš člověk,.. sólisty neberem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele