Myslel jsem i na nejhorší, přiznal Ballack

19.12.2007, 14:30
Aktuality
Michael Ballack konečně vyhrál svůj boj se zraněním kotníku a již dnes se možná objeví v sestavě A týmu Chelsea. Německý záložník nehrál zhruba sedm měsíců a sám přiznal, že dokonce pomýšlel na konec kariéry...

"Vždy jsem věřil, že se vrátím. Ale byl jsem také neuvěřitelně decimován zraněním. Měl jsem tisíce otázek a žádnou z nich jsem nedokázal zodpovědět," prohlásil kapitán německé reprezentace.

"A někdy jsem si myslel: 'Chlape, je ti 31 let a jako profesionál jsi hrál již čtrnáct roků. Možná je konec'," dodal Ballack.

Bývalý záložník Bayeru Leverkusen a Bayernu Mnichov kvůli zranění vynechal závěr loňské sezony a musel podstoupit dvě operace. Již v listopadu nastoupil za rezervní tým Blues, nyní ho manažer Avram Grant nominoval k dnešnímu utkání čtvrtfinále Carling Cupu proti Liverpoolu.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
Zajda

Fandím L'poolu, ale kvalitu M.B. musím uznat. Je to hráč světové extratřídy. Nemám rád Manchester a Chelsea ani jejich hráče, ale M.B. mám rád z Bayernu. A je to jeden z mála hráčů, který si o sobě nemyslí bůh ví co. Jsem rád, že je zpátky. A dneska se na něj i těším :o)

.

.

.

čáo

Reagovat
smazaný uživatel

Omyl...Ballack platí všeobecně za největší nafoukance ve fotbale!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevím jaks na to přišel. Jediný jeho prohlášení, z kterýho zněla trochu nafoukanost,bylo, když se pozastavil nad tím, že ho trenér nazapsal na sestavu pro LM, ale jinak si nevzpomínám, že by vydával velkohubý prohlášení jako např. Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

cho to meleš ...asík fakt nevíš!!!!

Reagovat
irik

nez prestoupil do chelsea asi muj nej hrac ale pak ... doplatil na to ze chelsea je ten zmrd lampard a dostava vic sanci ... treba se to za granta zlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

jj, bohužel dostával víc šancí Lampard asi proto, že je angličan, typově jsou stejný jen Ballack líp hlavičkuje...z toho plyne, že nevím proč ho brali a když už ho vzali proč se nezbavili Lamparda. Ale možná k tomu dojde v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard je ikona Chelsea, hrál tam už před Abramovičem. Je ttím, kdo pro Liverpool Gerrard, pro AS Řím Totti, Juventus Del Piero atd. Jeden z nejdůležitějších hráčů. Řídí celou zálohu Chelsea, on rozdává balóny, on je zástupce kapitána. Je jedním z těch hráčů, kterým vděčí klub za mnoho úspěchů. U fanů je spolu s Terrym nejoblíbenější hráč. Navíc nejednou prohlásil, že chce v Chelsea ukončit kariéru. Je jedním z mála hráče, pro které se najde místo vždy a jenom blbec jako Mourinho je prodává (viz. Gudjohnsen). Je brán pomalu už jako vlastní odchovanec...

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdy žádný německý zlatokop, který si tam šel jenom vydělat, mít nebude. (má plat 130 tisíc liber týdně => dostává kolem 10 milionů euro ročně)

Reagovat
smazaný uživatel

(Ballack)

Reagovat
smazaný uživatel

Lmapard rozhodne nema v klubu takovou pozici jako Totti nebo Alex!

Reagovat
smazaný uživatel

ach to byla re o trochy vyse, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak souhlasím...je to ikona a super hráč...nepochopil jsem nákup ballacka do chelsea když museli vědět že bud on nebo lampard bude muset sedět..je to škoda...v bayernu se mi líbil i v chelsea..ale měl by asi odejít do nějakého světového klubu..aby pravidelně hrál..nesnižuju jeho kvality je to dobrej hráč..ale dokud bude frank v chelsea tak by to měl těžký..:)

Reagovat
M11

zmrd si mozna tak ty...

Reagovat
irik

to je hezky ale proc ho teda chelsea angazovala ? to jako musi brat vsechny dobry volny hrace nebo co ? a svyho casu byl ballack lepsi nez lampard ... ale je pravda ze lampard lip tvori hru tak by moh hrat defenzivniho zaloznika a ballack by hral to co hraje v repre ... ale lampard se stim nesmiril a rek ze se nebude prispusobovat tak nwm ...

Reagovat
smazaný uživatel

ze lampard defenzivneho vacu hovadinu som nepocul :D

Reagovat
Devil

Mel zustat v Bayernu nafoukanec ! V zaloze Chelsea nastupuje Lampard a nastupovat bude i nadale , spolu jim to na hristi moc neklape tak nevim co ho tam jeste drzi!!!

Reagovat
smazaný uživatel

vyhodi lamaparda zo zakladu :D ale ne makeleleho ten pode do PSG

Reagovat
smazaný uživatel

je to borec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmmmm nesnáším ballacjka taky němec namachrovaný měl skončit ha...zl

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prostě němec jako každej jinej-nafoukanej a arogantní

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele