Myslel jsem i na konec kariéry, přiznal Andrade

10.07.2008, 20:24
Aktuality
Jorge Andrade se po hodně dlouhé době vrací na zelené trávníky a již se nemůže dočkat. Portugalský obránce ve službách Juventusu si na začátku loňské sezony vážně poranil koleno a od té doby nehrál. V jednom z rozhovorů nyní prozradil, že myslel i na konec kariéry...

"Myslel jsem i na konec kariéry. Každopádně nyní jsem šťastný, že mohu znovu začít. Kdo mi poslední dobou byl nejblíže? Doktoři," prohlásil Andrade.

30letý Portugalec přišel do Juventusu před rokem z Deportiva La Coruňa a měl být základním stavebním kamenem obrany. To platilo jenom do čtvrtého zápasu, v duelu s AS Řím si vážně poranil koleno a musel na operaci.

Andrade vedle zbytku sezony přišel rovněž o evropský šampionát. Portugalsko na něm vyhrálo základní skupinu, ve čtvrtfinále ovšem nestačilo na Německo a podlehlo 2:3. A co za tento neúspěch může? "Proč bylo Portugalsko vyřazeno? Je to jednoduché, nebyli jsme tam já a Tiago," vtipkuje dobře naladěný Andradě.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

veselá kopa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zadnej jinej obrance se du juve nehodi vic jak on

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

OT: Dessena do Sampdorie.

Reagovat
Tsigi

lepší než aby se ničil v druhý lize

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať příště neřiká, že jeho srdce patří Parmě.Mylsím, že rozhodují činy ne slova(Buffon a Camoranesi-sestup)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele