Můžeme se ještě hodně zlepšit, věří manažer Brightonu Potter

28.09.2021, 13:51
Aktuality
Graham Potter a Lewis Dunk (© AFP)
Popředí tabulky anglické Premier League je hodně vyrovnané a všem favoritům na zisk mistrovského titulu mohl včera dočasně vypálit rybník Brighton. Ten se představil na půdě Crystal Palace a v případě tříbodového zisku by se posunul do čela. Manažer Graham Potter byl spokojen, přestože jeho tým "jenom" remizoval...

Londýnský klub dlouho sahal po třech bodech, v nastavení prvního poločasu proměnil penaltu Wilfried Zaha a stav 1:0 platil až do samého závěru. V tom se změnilo skóre ještě jednou, dělbu bodů zařídil Neal Maupay.

"Bereme to jako výhru a je to fantastický pocit. Zároveň je to skvělé i pro naše fanoušky, bylo báječné slavit přímo před nimi. Byl to vyrovnaný zápas, my po změně stran dokázali soupeře zatlačit a ukázali týmového ducha. Závěr utkání pak byl fantastický," raduje se Potter.

"Byl to spíše boj, moc šancí k vidění nebylo a my jsme spokojení s bodem. Ukázali jsme odolnost, vůli a charakter. Potřebujete i trochu štěstí, každopádně rozhodně nešlo o jednostranný zápas," pokračoval.

Brighton měl poměrně schůdný los a do této chvíle z něj vytěžil třináct bodů, tolik jich na svých kontech mají i Everton, Manchester United, Chelsea a Manchester City, vedoucí Liverpool má ještě o jeden bod navíc.

"Bod jsme si zasloužili více než Crystal Palace loni u nás, když nakonec vyhrál 2:1, ale to je fotbal. Ze šesti zápasů jsme získali třináct bodů a to je dobrý začátek, ale podle mě se stále můžeme hodně zlepšit a na to se budeme koncentrovat," slíbil.

Autor: Tomáš Pavlík / brightonandhovealbion.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sympatický tím na rozdiel od drevákov z Burnley

Reagovat
Ranoth

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayern +

Reagovat
avicii

Reagovat
Dody10

Reagovat
Kucka

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

snad neskonci v totaci

Reagovat
cristiano.K.

Španělský záložník Lazia Luis Alberto se ocitl na radaru Leicesteru City. Za osmadvacetiletého středopolaře by však musel zaplatit okolo 40 milionů eur. (sport-express.ru)

V dobách liverpoolských bych si myslel,že autor připsal o nulu navíc

Reagovat
Kily

v dobách sevillských dokonce o dvě

Reagovat
cristiano.K.

si pamatuji na tvůj popis hráče, když k nám přestupoval

Reagovat
Kucka

Reagovat
REPLIKATOR

Zatím měli snadný los, ale i tak získali překvapivě dost bodů. Tabulkou se určitě začnou propadat. Pokud skončí do 12. místa, bude to pro ně velký úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Tí skončia oveľa vyššie v tabuľke

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Aj nad tvojim Watfordom

Reagovat
Kucka

Mým Watfordem?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele