MUTU PROPUŠTĚN Z CHELSEA!

29.10.2004, 10:31
Aktuality
Rumunského útočníka Adriana Mutua přišla kokainová aféra draho, dnes ráno totiž londýnská Chelsea potvrdila, že pro závažné porušení smlouvy hříšníka propouští. Mutua pak čeká ještě další trest, anglická FA jej s největší pravděpodobností suspenduje nejméně na půl roku.

"Chceme ukázat, že Chelsea, drogy netoleruje. To se týká jak výkon zvyšujících, tak i takzvaných rekreačních drog. Nemají místo v našem klubu, ani ve sportu vůbec. Hráč, který vezme drogu, tak porušuje smlouvu s klubem, stejně tak, jako předpisy FA. Klub plně podporuje FA v přísném postihování všech drogových případů," stojí v oficiálním prohlášení Chelsea.

Adrian Mutu nejprve připustil, že se provinil, ale jak později oznámil, nebyl to kokain, co vzal, ale "látka zvyšující sexuální výkonnost". Zároveň ovšem nastoupil na odvykací program.

Do Anglie přišel v létě roku 2003 za téměř 16 miliónů liber. Za Chelsea toho moc nenahrál a ta tak neváhala se hráče, který vydělával 60 tisíc liber týdně, propustit. Mutu sice nevěřil, že bude vyhozen, ale přesto tvrdil, že v Chelsea zřejmě nemá budoucnost. Naznačil také, že by se rád vrátil do Itálie.

Autor: Petr Starý

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*nawri

chudak adrian asi jeho stara mela moc velky pozadavky

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho milenka navíc řekla že v posteli nestojí za nic.

Reagovat
HOST*ondra

Měl si vzit Viagru tam neni žádnej kokain

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pro něj dobře, stejně by nehrál. Teď si najde klub, kde bude pravidelně hrát.

Reagovat
HOST*

s nalepkou fetaka si klub najde tezko...

at si radsi jinou babu, kvuli ktere si nebude muset "solit nos"

Reagovat
smazaný uživatel

se budeš divit, kolik bude mít nabídek, s tou babou máš pravdu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele