MUTU BRAL KOKAIN!

17.10.2004, 19:00, aktualizováno 18.10.2004, 13:57
Aktuality
Rumunský fotbalista Adrian Mutu, který obléká dres londýnské Chelsea, prý neprošel dopingovou kontrolou, v jeho krvi byly nalezeny stopy po kokainu! Alespoň to tvrdí anglický list Mail on Sunday, který nadále uvádí, že byl vybrán jen namátkově v tréninkovém centru.

Datum pozitivního testu zatím není znám, ale prý bude nejspíš už ze září. Mutu zcela určitě požádá o kontrolu druhého vzorku, ale zatím se ještě nikdy nestalo, že by po pozitivním prvním testu byl druhý negativní. Rumunskjému útočníkovi hrozí až dvouletý zákaz startů. V Chelsea se kokainový skandál už jednou řešil, před dvěma lety se provinil australský brankář Mark Bosnich, dostal za to od klubu vyhazov a od FA trest na devět měsíců.

Anglická asociace zatím odmítla celou věc komentovat. Před začátkem sezony slíbila, že posílí antidopingový program poté, co na test nedorazil Rio Ferdinand a dostal osmiměsíční zákaz činnosti.

Sám hříšník byl podle slov agenta Victora Becaliho doslova šokován, když se o pozitivním testu dověděl. "Zatím to nevíme oficiálně, ale v pondělí ráno poletím do Londýna," řekl Becali.

Adrian Mutu momentálně není spokojený v londýnském klubu a chce odejít. Nepohodl se s trenérem Mourinhem a prý dostal několik nabídek z italské Serie A. On osobně by tam rád přestoupil, protože se na trávník vůbec nedostává, místo něj hrají totiž Gudjohnsen, Kežman a Drogba. Navíc si vztahy s Mourinhem zhoršil tím, že odletěl na reprezentační utkání do Prahy, i přesto, že mu to portugalský trenér zakázal.

Je to zatím opravdu jen zpráva z tisku, oficiálně ještě Mutu nařčen nebyl. Ovšem další zprávy týkající se této kauzy na sebe jistě nenechají dlouho čekat.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*

Chudák Mutu chcou mu to přišít za to že letěl i přes zákaz hrát za svou vlast.jsou to hajzlové!!! doufám že se nic neprokáže.

Reagovat
Mr.Jindros

no ted uz se prokaze ...... je jasny ze ten kokain nekdy bral ....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by mě zajímalo ... nevíte někdo, jestli dělají fotbalistům testy i na marihuanu, lépe řečeno jestli je brána jako "doping"?

Reagovat
smazaný uživatel

jj myslím že i když u tebe najdou marihuanu tak je to bráno jako droga a ta se používat nesmí...

Reagovat
exmafie

Jo,na to dojel tehdy ten gólman PSG,chytal i za francouzskou repre na ME 96,takovej černoch,nemůžu si vzpomenout na jméno,tak ho sem když tak někdo napište,ať po tom nemusím pátrat....

Reagovat
smazaný uživatel

asi myslíš brankáře Lamu

Reagovat
exmafie

jo to on,Bernard Lama (doufám,že jsem si nepopletl to křestní jméno )

Reagovat
smazaný uživatel

jmenoval se nejak jako Lama nebo tak nejak

Reagovat
exmafie

Jóó,kdo jednou zkusil,už nechce jinak...

Reagovat
HOST*

daval jsem si snim dobra davka

Reagovat
HOST*

daval jsem si snim dobra davka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele