Musíš hrát, vzkazuje Domenech opomenutému Vieirovi

04.08.2009, 12:02
Aktuality
Trenér francouzské reprezentace Raymond Domenech zveřejnil nominaci na kvalifikační duel o postup na MS 2010 na Faerských ostrovech a mezi vybranými chyběl Patrick Vieira. Domenech se svým bývalým kapitánem počítá, na dálku mu ale vzkazuje, že k nominaci musí pravidelně hrát...

Vieira má na svém kontě 107 startů v národním týmu, další zatím nepřidá. Francouzský záložník během poslední sezony často marodil a i to přispělo k tomu, že neměl jisté místo v sestavě Interu Milán. Již několik měsíců se mluví o jeho odchodu od Nerazzurri - sám Vieira na této variantě netrvá, pokud ale opět nebude členem základní sestavy, tak k tomuto kroku dost možná sáhne. V tom případě by se mohl vrátit na důvěrně známé místo, zájem o něho totiž přiznal manažer Arsenalu Arsene Wenger.

"Pat potřebuje hodně hrát, aby se cítil dobře a zase se dostal do formy. Musí zkrátka hrát pravidelně a já doufám, že také bude - je mi jedno, jestli to bude v Arsenalu, nebo Interu Milán," nechal se slyšet Domenech.

Domenech ve své nominaci překvapil a pozvánku dostal i záložník Toulouse Moussa Sissoko. Mezi nominovanými je i Franck Ribery, který má problémy s kolenem a již dříve prohlásil, že zápas s Faerskými ostrovy nestihne.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (43)

Přidat komentář
smazaný uživatel

domenech fakt hruznej trener

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde do Arsenalu

Reagovat
božský John

Má pravdu ten chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ať jde do Arsenalu no:) s ním ještě přijde Kalou a Affelay a budeme opět silní...

Reagovat
kitas

A este poriadneho stopera... Filipko si bali kufre..

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že nějakej přijde, i bez Senderose tam je furt přetlak....

Reagovat
smazaný uživatel

Gallas, Vermaelen, Djourou, otřesný Silvestre, (Song, který MUSÍ hrát na DM) - tomu říkáš přetlak?!

Reagovat
kitas

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak píšeš, 5 hráčů je dost, kdyby odešel ještě Silvestre (v což doufám) tak by se posila dala čekat...jenže ten neodejde, Wenger mu dal dost šancí v přípravě, asi s ním počítá...

Reagovat
smazaný uživatel

zajímalo by mě, kam by jsi toho Afelaye zasadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Nasriho na levej kraj...

Reagovat
smazaný uživatel

na co, když máme Rosu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pochybuju že Rosickej odehraje celou sezónu bez zranění...To spíš by tam měl hrát Andrey...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spíš jestli je vážně na odchodu do Arsenalu zrovna?

Reagovat
smazaný uživatel

na kalua mozes zabudnut

Reagovat
smazaný uživatel

Ba naopak to vypadá čím dál reálnějc...

Reagovat
smazaný uživatel

to by sme boli vseci radi

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jestli příde ten Kaloua po něm Viera tak pro Arsenal dobře

Reagovat
Pinturicchio

Parádní fotka (k tématu) . Jinak Dementech je jako rakovina pro francouzský fotbal, co nejdřív odoperovat.

Reagovat
RMCF

to sice jo, ale tady má pravdu hráč kterej nehraje v klubu nemá co dělat v repre...

Reagovat
smazaný uživatel

Co by dělal Vieira v nominaci, když minulou sezonu v Interu neodehrál skoro nic a myslim, že Mourinho ví proč s ním nepočítá. Pro Arsenal nevim nevim, jestli by to byla dobrá posila. Za ty peníze na platu by jako protiváha nebyla adekvátní kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

od kdy záleží Domenechovi na tom, jestli a jak hráč hraje v klubu?

Reagovat
smazaný uživatel

Patrick se zahrabal přestupem do Interu. Měl zůstat loajální a zůstat s Bianconeri v Serii B. Přestupem do Interu jako fotbalista skončil. Potřeboval nakopnout a to by se myslím v Arsenalu mohlo podařit

Reagovat
Jajinek

OT :

Tak jsem po měsíci zase u internetu a nestačím se divit, co se v Calciu všechno odehrálo. Promiňte mi za velkej off topic, ale musím se vyjádřit alespoň k případu Ibrahimovič.

Ibra pro Inter udelal neco, co zandy jiny fotbalista za posledni leta...skoro sam vybojoval 3 tituly...vyhral co mohl...a logicky sel dal o dum dal, coz mu asi tezko muze nekdo zazlivat...nikdy to nebyl zadny klubista a dalo se to cekat, ze odejde. Inter za nej navic dostal obrovskou sumu penez, 45 mega a Etoo je odpovidajici hodnota, ktera poskytuje ruzne moznosti pro dalsi posilovani, hlavne na postu tvurce hry.

Nezbyva nez Ibrovi poprat vse nejlepsi pri novem angazma a doufat v uspechy i bez nej....

Je jasne ze to bude tezke, protoze v tom co dela je proste nenahraditelny. Uz to nebu ten Inter poslednich let...Inter posledni 3 roky byl proste Ibra a nikdo jiny....nastane nova era a nam nezbyva nez ze zvedavosti cekat co nam prinese. Etoo i Milito jsou bezesporu vyborni utocnici, kteri muhou muzstvu hodne co dat. Pokud se privede jeste tvurce hry, at uz to bude Deco, Sneijder ci kdokoli jiny, bude mit Inter silny kadr, na to aby uspel na vsech frontach. Bude se vsak muset naucit hrat jinak. Hrat bez Ibry...

Hlavne bych vsak chtel Zlatanovi podekovat. Za spoustu nadhernych zazitku a uzasnych golu a za to, ze vytahl Inter na vrchol italske kopane. Zazil jsem eru Zamorana, Ronalda, Vieriho i Adriana...ani jeden vsak Zlatanovi nemohl konkurovat. Clovek tezko prekousava, ze se Il Genio presouva do Barcelony, je to vsak treba akceptovat. Ted se teprv ukaze sila Inter a schopnosti Mourinha...jestli se povede vyhravat i bez sluvka Ibracadarbra ukaze jen cas...

Reagovat
smazaný uživatel

stejně bych ho chtěl zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Seria A bude bez Zlatana poloviční

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si říkal, že ses tu nějak dlouho neukázal..., letos dostane liga bez Ibry a Rickyho novej náboj. fakt taková nová éra se vším všudy..., je tu plno nových, zajímavých jmen (Eto'o, Lucio, Diego, Palacio, Thiago Silva, Pastore, Bertolo), přestupy v rámci ligy (Amelia - Rubinho, Melo, Milito, Motta, Acquafresca, Floccari, Crespo, Kharja, Lucarelli, Quagliarella, Bizzarri), navrátilci (Cannavaro, De Sanctis, Andujar, Bojinov), nováčci (Viviano)..., těším se.

Scudetto letos samozřejmě do AC (bez poznámek !)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak AC bych to přál, ale asi Inter.

Reagovat
Jajinek

No už mi to tu chybělo..

Jsem zvědav, jestli se lépe vyrovná AC s odchodem Kaká nebo my s tím Ibrovým. Teď těžko posuzovat. Oba celky budou ještě jistě nakupovat. Mám pocit, že by aspoň v úvodu sezóny ze všeho mohl těžit Juventus a nahrabat si nějaké bodíky k dobru. Záloha i přes odchod Nedvěda neoslabila, stejně tak útok. Jen je škoda, že nějak nevyřešily ty kraje obrany, páč řešení se nabízelo dost a dost. Vy zatím přípravu celkem vořete a asi to bude tradičně trvat, než vaše výkonnost poroste (čehož by se dalo využít už v 2. kole ). José na začátku bude opět prudit s 4-3-3 než pošle Quaresmu s Mancinim na Sibiř a dojde mu, že E2 a Milito jsou ideální parťáci do dvojice.

Sám nevím, co čekat od AS....spíš bych to neviděl moc růžově.

Jinak moc se těším na Janov a jsme zvědavej jak to poskládájí vwpředu a vyřeší ten obrovksý přetlak a navíc budou fandit Crespovi.

Co se týče ostatních týmů, Parma to oživí a Bojinov bude velký přínos. Co jsem ho sledoval v Lecce, byl výborný. No už aby to začalo.

Reagovat
smazaný uživatel

a to jsem ještě zapomněl dodat, že budu letos obzvlášť sledovat golmany, hlavně ty mladé..., letos se je fakt na co koukat - první Vivianova sezona v Serii A, Consigli v Bergamu, Marchetti v Cagliari, možná druhá šance pro "božského" Fiorilla atd. tipuju, že po sezoně půjde AC po nové jedničce a tihle 4 (no, zatím spíš 3) jsou pro mě favoriti v rámci Itálie.

Reagovat
Jajinek

Myslím, že Viviano by musel zachytat jako bůh, aby po jednom roce hned skončil v AC. Marchetti se mi moc líbil už loni, na něj jsem zvědavej...

Reagovat
smazaný uživatel

tak po Vivianovi jste letos málem skočili už vy..., ani bych se nedivil, kdyby jste si ho tak trochu hlídali. je to kvalitní golman a ví se to o něm, ale rozhodne tahle první sezona v SA. Marchetti byl letos fantastickej a o nějakém zájmu ze strany AC už se psalo, nicméně já bych z těch jmenovaných zatím nejradši sáhl po Consiglim, ten se mi líbil nejvíc..., samozřejmě za předpokladu, že bude pokračovat v loňských výkonech.

Reagovat
Jajinek

Jako dvojka za Cesarem by nebyl vůbec špatný a pokud se mu sezóna povede, tak by si ten post zasloužil. Toldo a Orlandoni za rok končí a Belec zatím vůbec nepřesvědčil a brzo dle mého názoru odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužil , lavička by pro něj mohla znamenat smrt..., navíc jsem si ho celkem oblíbil, takže do Interu se mi ho posílat nechce

Reagovat
Jajinek

Taky si myslím, že by měl spíše chytat. U nás by to však měl přes Cesara ještě pár let zavřené a do té doby po něm pravděpodobně (při dobrých výkonech) šáhne někdo jiný. Takže do Interu zatím jedině na pozici dvojky...

Reagovat
smazaný uživatel

A co Muslera?

Reagovat
smazaný uživatel

od něj toho moc nečekám..., tu první sezonu v Itálii měl hrůzostrašnou, tuhle poslední se sice dost zlepšil a fakt mě překvapilo když vytlačil Carriza, ale ten byl taky slabej. uvidíme co letos..., pokud "porazí" Bizzarriho tak v něm asi fakt něco bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho poprvé zaregistroval při zápase s AC doma (0:3) a to chytal jako buh. Najezdy vyřešil skvěle, chytl všechno, za goly nemohl. Tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=OAgzS41Dy3U

já ho poprvé zaregistroval tady

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, pěkný no

Reagovat
irik

Doufám, že ho někdo praští nebo se něco stane a nenechá Riéryho hrát .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele