Musíme věřit v titul, zdůrazňuje Fortuné

12.02.2010, 15:34
Aktuality
Celtic v minulém kole trochu oživil naděje na titul, když narozdíl od vedoucích Rangers dokázal svůj zápas vyhrát, glasgowské rivaly ale stále dělí osm bodů. Útočník Celtiku Marc-Antoine Fortuné věří, že jeho tým dokáže na rivala vyvinout tlak, který Rangers neustojí.

"Opravdu tomu věřím. Po zápase s Hearts jsme se shodli, že stále můžeme získat titul, musíme tomu věřit," říká 28letý útočník.

Fortuné k výhře nad Hearts přispěl jednou brankou, v lize jich má na kontě zatím sedm a spoluhráčům zdůrazňuje, aby se mistrovského snu nevzdali. "Do konce sezóny zbývá čtrnáct zápasů, dostaneme Rangers pod tlak," věří. "Když vidíte, jak tým za vámi pořád vyhrává, začnete o tom přemýšlet, což není dobré. A přesně to my teď potřebujeme."

Celtiku se poslední zápasy příliš nedařilo, vyhrál jen dvakrát ze šesti pokusů, než přišla středeční výhra nad Hearts. V čele skotské ligy jsou s náskokem osmi bodů Rangers, obhájci titulu.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Taky věřím Shabani

Reagovat
fantomas

To neni Nonda.

Reagovat
smazaný uživatel

..ale Fortuné :D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Promiňte mi to já se spletl,protože si jsou podobní jako vejce vejci

Reagovat
smazaný uživatel

stejní jsou akorát v barvě pleti :D a hlavně Nonda za Celtic nikdy nehrál :D

Reagovat
smazaný uživatel

Shabani :D:D:D:D:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsem se již omluvil ty moudý stařče

Reagovat
smazaný uživatel

sranda jej néé :P

Reagovat
smazaný uživatel

Věříme snad všichni :) mame na ně :) Celtic

Reagovat
smazaný uživatel

nvm no, ten novej kouč to tam celý posral, jedinej dobrej tah je nákup Robbieho Keana

Reagovat
smazaný uživatel

ale i tak věřím taky

Reagovat
smazaný uživatel

Rangers Celtic Kilmarnock,Hearts

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic!!!!

Reagovat
Staenly10

Krásný dresy...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to jak pyžamo... kort s tim dlouhym rukávem...

Reagovat
smazaný uživatel

letos ne kámo...

Reagovat
smazaný uživatel

ty černé pruhy a ta křiklavě zelená až žlutá to je nádhera .. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedna lastovicka predsa este jar nerobi pan Fortune.

Treba povedat ze prva polovica sezony Celticu nevysla podla predstav vedenia i fanusikov.

Novy manazer Tony Mowbray si v lete priviedol svoje kone Fortune a N´Guemo ale ani jeden z nich dieru do sveta zatial neurobil. Odchod Nakamuru a Hesselinka bol citelnejsi ako sa predpokladalo, obzvlast dirigentske schopnosti sikmookeho Japoncika nikto neprebral, pridalo sa zranenie doleziteho clanku zalohy Scotta Browna a tu niekde mozme hladat pricinu slabej formy zeleno-bielych. Pozitiva? Kral Artur prestal robit kiksy, McGeady bol ako utrhnuty z retaze no sam na vsetko nestacil.

Januar bol (alebo by mal byt) z pohladu Celticu zlomovy mesiac. Prislo 8 hracov, medzi nimi Diomansy Kamara, Robbie Keane, borci so skusenostami z Premier League a kanonier Danskej ligy Morten Rasmussen. Mowbray moze teraz pri konkurencii v utoku rozmyslat nad jeho zlozenim az do rana. A to si mohol kludne dovolit pustit najlepsieho strelca Scotta McDonalda do 2.anglickej ligy... Caldwell, Fox, Robson, Flood, Killen si tiez pobalili kufre a Mowbrayov experiment bol dokonany prichodom menej znamych mien ako Hooiveld, Braafheid, Ki ci Slane...

Nuz poriadny prievan na zimny prestupovy termin. Obycajne si taketo nieco vyziada dan v podobe casu potrebneho na najdenie optimalnej zostavy a hernej pohody.

Lenze prave ten cas Celtic teraz nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné shrnutí přestupů a formy Celticu. Konečně taky čtu od povolaného, že Nakamura nebyl jen od přímáků, jak jsem často četl jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovo dirigent ho plne vystihovalo. Rychlost sice nebola jeho prednostou ale prihravky, pasy, zmena rytmu hry to vsetko ovladal takmer dokonale. Niet sa co cudovat ze Celtic nadalej sonduje japonske a korejske talenty. Zheng Zhi, Ki Sung-Yeung a Koki Mizuno v jeho kadri su toho jasnym dokazom. Lenze taky Nakamura sa rodi raz za 20 rokov...

PS: kto pozerava len zostrih golov, vsimne si akurat len tie goly. treba sledovat cele zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

MY porad verime a jsem rad ze veri i Fortune,ktery v tymu neni nijak dlouho.Osobne jsem mel radsi McDonalda,Fortune obcas mysli vic na sebe nez na tym,ale to,ze se chce o titul jeste porvat mu nejen u me zveda cisla Celtic ma v soucasne dobe jeden hlavni problem a tim je Mowbray,absolutne nepovolany trener(a na rozdil od Rangers my si toho naseho jeste navic platime ),po sezone musi balit kufry a vsichni si vydechneme,

,to ze se povedl prichod Keana je urcite vec temer kolosalni(navic jako Ir bojuje za tym,ktery miluje),Kamara a Rasmussen to jiste byla take dobra volba,navic Samaras patril v poslednich zapasech k tem nejlepsim,takze ofenziva je v poradku,ale co ta obrana.Odeslat Foxe,Caldwela a McManuse(tedy 3 ze 4stabilne hrajicich obrancu)to bylo trosku prilis i na Moggyho,Hinkel vsechno neuridi zvlast kdyz take obcas chybi.Takze se ani nedivim,ze se pres nasi obranu dokazi prosadit takovy giganti jako Killies a dalsi.

Holly Goalie je nedotknutelny,rikejte si co chcete Dalsim problemem byla absence Browna,chybi tam vudci osobnost,kadr se nam meni tak rychle ze se kluci v kabine ani neznaji.Odchod Nakamury zase az tak citelny nebyl,byl platnym hracem,ale Celtic jen na nem nestal,JVoH uz na to nemel,svoje odvedl a ted je treba nechat misto dalsim.Asijska enklava je zatim vice platna v propagaci suvenyru v Asii jako na hristi a necekam nejake vyrazne zlepseni,Nguemo je tragicky ale ma svetle chvilky,tak snad jich bude mit co nejvic a podari se nam to co minulou sezonu Hunum,kteri nas na konci predbehli.Hlavne neztracet body,28.2 vybrat Ibrox a pak se tesit to specialni Skotske"play off" a doufat,ze nase vira nam pomuze

Reagovat
smazaný uživatel

I LOVE RANGERS, SIMPLY THE BEST FOOTBALL CLUB IN THE WORLD

Reagovat
smazaný uživatel

Počkat, to se hraje play off po sezóně jako v Belgii?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele