Musíme si věřit a proměňovat šance, ví Von Heesen

24.03.2008, 10:55
Aktuality
Před rokem Norimberk okupoval příčky zajišťující start v evropských pohárech, letos se mu ovšem vůbec nedaří. Německý klub ve 25 zápasech získal jenom 19 bodů a v bundesligové tabulce mu patří předposlední místo. K lepším zítřkům zatím nepomohla ani výměna trenéra, jímž v tuto chvíli je Thomas von Heesen...

Norimberk na jaře ještě nevyhrál a tři body si na své konto naposledy připsal 9. prosince, když doma zdolal Herthu 2:1. Prolomit nepříznivou sérii se mu nepodařilo ani v sobotu odpoledne. Norimberk v utkání s Bochumí sice bleskově zareagoval na rychlou trefu Šestáka, více branek ovšem již nepadlo a oba týmy si rozdělily po bodu za remízu 1:1.

"Chtěli jsme tři body. Dokázali jsme se rychle vrátit do zápasu a měli několik šancí. Musíme rychle zmobilizovat všechny síly, rozdělení fanoušků a hráčů nepomůže žádnému klubu. Budeme i nadále pracovat a pokud si budeme věřit a začneme proměňovat šance, můžeme za sebou nechat tři kluby," věří Von Heesen.

"S tímto bodem musíme žít. Dali jsme do toho všechno. Bod je málo, to je jasné," dodal Von Heesen.

Norimberk sice již dlouho nevyhrál, přesto jeho situace není tak kritická, jak by se po takové sérii mohlo zdát. V německé nejvyšší soutěži zaostává hned pět klubů, mezi nimiž by se mělo rozhodovat o sestupu. Stejně bodů jako Norimberk má poslední Duisburg, Energie Cottbus má jenom o jeden více. 21 bodů pak má na svém kontě Bielefeld a vyhráno ještě nemá ani Hansa Rostock (24).

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

I když sou tam češi mě je Norimberk nesympaticky a chci nějaký překvápko,takže Norimberku přeju sestup. Ale neberte to nějak že sem nepřející

Reagovat
Maritazzi

jj, jen at sestoupí a Jarda Blažek zpátky do Sparty!

Reagovat
Talker

a pak sestoupí i sparta nice plan

Reagovat
One-Real

Koller jim teda moc nepomohl.

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě ted narazí doma na FC BAYERN zvítězíme 3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele