Musíme se připravit na každého, zdůrazňuje Frau

12.03.2011, 15:45
Aktuality
Lille se může znovu osamostatnit na čele francouzské ligy, protože Rennes včera prohrálo s Marseille. Útočník Pierre-Alain Frau zdůrazňuje, že se jeho tým musí na utkání s Valenciennes připravit stejně jako minulý týden, kdy uspělo na marseillském Vélodromu.

"V téhle lize můžete mít strach ze všech týmů. Proto je nutné mít na každý zápas maximální motivaci," upozorňuje zkušený útočník.

Lille má nyní stejně bodů jako druhé Rennes, v případě nedělní výhry mu uteče na rozdíl tří bodů. "Je samozřejmě krásné porazil úřadujícího mistra a jeho stadionu, nesmíme se tím ale nechat unést. Zbývá nám do konce sezony dvanáct zápasů a ve všech jde o stejné tři body. Musíme udělat maximum proti každému soupeři, je jedno, jestli je v tabulce nahoře, nebo dole," dodává Frau.

Na zaváhání lidra čekají další pronásledovatelé. Kromě druhého Rennes to je obhájce titulu Marseille a dále Lyon s Paříží, které ztrácejí čtyři a pět bodů.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nemám je rád a nechci aby vyhrali titul

Reagovat
smazaný uživatel

komu to cpeš ?

Reagovat
Filip12

nemají Lile ve znanku okřídleného psa ?

Reagovat
smazaný uživatel

psa jo, ale okridleneho?

Reagovat
Filip12
Reagovat
smazaný uživatel

jo tam to vypada jako okridlenej pes s nahubkem

Reagovat
Filipow

kdepak, to je ocas, kámo.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl tady je to smaej filip

Reagovat
Filipow

Filip je sexy jméno, kámo.

Reagovat
smazaný uživatel

José Armando jeste vic

Reagovat
Pipo123

to je pravda kámo

Reagovat
Filip12

taky sem si říkal jestli to není dvojtej ocas jako v našem znaku

Reagovat
Filip12

Reagovat
domingo

Neni okridleny, ale pes to je, konkretne myslim bordeauxska doga. Prezdiva se jim Les Dogues (Dogy).

Reagovat
smazaný uživatel

zkusene typek

Reagovat
smazaný uživatel

asi sledujes L1 co, prosimte povez mi neco o HSC protoze jak minulou sezonu postoupili tak hrali hezky zalibil jsem si je, jak hrajou tedka vyvazen, nevyvazene nejake poznatky :D

Reagovat
smazaný uživatel

zalibili se mi **

Reagovat
domingo

Resili jsme to nekdy nedavno, koneckoncu jsou namoceni v boji o pohary, takze o jejich situaci asi podrobne napisu v nejakym dalsim Tydnu. Zakladni rozdil oproti lonsku je, ze loni hrali klasicke 4-2-3-1 s Costou na AM, a prestoze Costa mel dost vypadku a celkove byla jeho hra takova rozharana, mel i velke mnozstvi vybornych momentu, perfektni centry, dobre dispozice pro cteni a dispecink hry, takze kdyz se mu darilo - mohl to byt klidne 20minutovy usek v zapase - tak Montpellier okamzite zapnul smrtici utocny level a vetsinou daval pomerne snadno goly. Dal byli v utocne fazi Aït-Fana na pravym kridle a Montano vepredu.

Aït-Fana byl loni povazovanej za nejvetsi objev ligy a obrovsky talentovany kridlo, ale pres leto se nejak postekali s Girardem nebo co.. nevim presne, kazdopadne nehraje. Na jeho miste nastupuje Kabze, coz je strasny traged. To, ze Montpellier pomerne dost vyhrava, je zasluha hlavne vynikajiciho Girouda na hrotu - on hraje hodne dobre a strili dulezity branky, ale zaroven to neni tentyz typ co vic versatilni, virivy a do kombinace se zapojujici Montano.

Misto Costy pak prisel Estrada, ktery jednak je typove spis takove CM (a obcas v nem vidim az CDM a uprimne si myslim, ze se mel odmala profilovat na podobne pozici jako Toulalan) a jednak proste nema Costovy kvality. Jestlize byl Costa nevyrovnany, Estrada je nevyrovnany priserne. Zhruba od pulky rijna je platny uz prakticky jenom tim, ze dobre kope primaky. Navic je to pomerne vznetlivy rapl.

Pak tam jsou nejaky cachry i v obrane, pokles formy Spahice, naopak zlepseni Bocalyho, nenapadny, ale hodne dulezity zlepseni Pitaua a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

domingo: dik, vubec sem nevedel jak na tom tedka jsou, doufám že se Aït Fana vytahne v jednoho z nej utocniku L1

Reagovat
domingo

Tezko rict no, kdyz hraje, vetsinou to rozhybe, ale moc nehrava, coz je zahada. Vic ti k tomu rekne Godwinson, ten je sleduje pravidelneji

Reagovat
Pipo123

do PSG namiesto Giulyho

Reagovat
smazaný uživatel

ne! at hezky zustane, SG at si sezenou nejakyho méneze nebo tak neco, ten by se knim hodil

Reagovat
domingo

Tam to vypada na Payeta

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Filip12

Aha a proč vlastně tam je nějaký revír

Reagovat
smazaný uživatel

radši ať titul obhájí Marseille

Reagovat
domingo

Frau je vynikajici hrac, fandim mu

A Lille by na prvnim miste byli prijemnym osvezenim, ale bohuzel to vidim na treti flek.

Reagovat
Pipo123

Já som mu nejak nikdy nemohol prísť na chuť, ale je pravda že on je vekom len a len lepší

Reagovat
FC Porto FC

Když vyhraje Lille titul tak Udinese udělá LM a že mu to přeju

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele