Musíme rychle začít sbírat body, uvědomuje si Schär

02.02.2018, 19:05
Aktuality
Deportivo La Coruña na přelomu tisíciletí strašilo celou Evropu, od té doby se ovšem leccos změnilo a klub dokonce postihly dva sestupy ze španělské nejvyšší soutěže. Letos mu hrozí třetí, galicijskému celku se opět nedaří a jeho obránce Fabian Schär si moc dobře uvědomuje vážnost situace...

"Musíme rychle začít sbírat body. Je třeba zůstat jednotní, společně trénovat a tvrdě pracovat jak na tréninku, tak i v zápasech, to je základní recept na výhry," říká švýcarský reprezentant.

Deportivo vydolovalo z posledních šesti duelů jenom dva body a propadlo i v zatím posledním utkání. Doma nad Levante sice vedlo o dvě branky, v oslabení ovšem v závěru dvakrát inkasovalo a muselo se smířit s výsledkem 2:2. Šanci na nápravu má dnes večer proti Realu Sociedad.

"Páteční zápas je pro nás velice důležitý, to ale platí i o všech ostatních, musíme získat zpět ztracené body ze souboje s Levante. Máme za sebou hodně těžký leden. Musíme na poslední zápas zapomenout a posunout se dál, pokusit se napravit chyby a přijmout to, že ani nemáme štěstí," pokračoval 26letý fotbalista.

Deportivo má druhou nejhorší obranu ze všech týmů španělské ligy a zatím posbíralo jenom sedmnáct bodů. V tabulce je na sestupové osmnácté pozici a klidné spaní nemá ani jeho trenér Cristobal Parralo.

"Trenér Cristobal? Dle mého názoru odvádí dobrou práci a má respekt hráčů, musíme vyhrát kvůli sobě a je třeba začít už teď," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jak se dostal do Deportiva?? Nevěřím tomu, že nemá na lepší klub..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je jeho strop.

Reagovat
Felitel

Taky nechápu, v Basileji byl spickovej

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
LidoOP

Já myslel že je v Hoffenheimu Co dělá v Deportoviu

Reagovat
smazaný uživatel

Asi seš jedinej, kdo si to v Deporu uvědomuje...

Reagovat
REPLIKATOR

Ten teda dopadl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele