Musíme být pokorní a zůstat nohama na zemi, uvědomuje si Insigne

21.09.2021, 09:50
Aktuality
Lorenzo Insigne (© AFP)
Italská Serie A má po čtyřech kolech jenom jeden stoprocentní tým a není jím obhájce titulu Inter Milán nebo tápající Juventus. Dvanáct bodů má na svém kontě Neapol, ta svou suverenitu potvrdila i včera, když vyhrála 4:0 na půdě Udinese...

Neapol si branky rozložila rovnoměrně do obou poločasů a do listiny střelců se postupně zapsali Victor Osimhen, Amir Rrahmani, Kalidou Koulibaly a Hivring Lozano. Svěřenci Luciana Spallettiho tak navázali na obrat proti Juventusu, už předtím navíc našli recept i na Benátky a Janov.

"Vést v tuto chvíli tabulku neznamená nic. Víme, že jsme odehráli skvělý zápas, nebylo snadné dát čtyři branky. Musíme být pokorní, zůstat nohama na zemi a tvrdě pracovat. Všichni se cítí dobře, stejně tak dobře pracujeme," prohlásil Lorenzo Insigne.

"Trenér se snaží dostat ze všech to nejlepší a v tom musíme pokračovat. Teď nás čeká těžký zápas proti Sampdorii a ta bude mít velkou motivaci uhrát dobrý výsledek, musíme se dobře připravit. Trenér má spoustu zkušeností a i díky tomu se mu daří dostat z každého ještě něco navíc," pochvaluje si kapitán SSC.

Insigne se včera na první pohled zapsal do listiny střelců, ve 24. minutě utekl po levém křídle a přehodil brankáře soupeře. Míč by zapadl do opuštěné svatyně, těsně před brankovou čarou ovšem situaci ještě pojistil dobíhající Victor Osimhen.

"To není vůbec podstatné. Nejdůležitější je to, že jsme vyhráli zápas, góly přijdou jindy," nezazlívá Insigne nic svému spoluhráči.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
Horajdinho

Jojo, zustante nohama.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím uznať že Insigne nato aký si malinký tak si slušný hjačik

Reagovat
FC Porto FC

Už asi 4 roky minimálně

Reagovat
Zark

10

Reagovat
smazaný uživatel

Kamarád co žije asi 50km od Neapole, mi už tak 3 roky zpátky tvrdil, že Insigne nehraje v TOP klubu jenom proto, že má nebo měl nějaké kšeftíky s Camorrou a kvůli tomu se bojí Neapol opustit. Prý je to v Kampanii takové veřejné tajemství... ale bůh ví co je na tom pravdy.

Reagovat
Zark

nedivil bych se, je to stejný typ jako miccoli

Reagovat
FC Porto FC

Jako že si nenechal vytetovat Maradonu jen kvůli fotbalu? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, na druhou stranu je fanoušek Neapole už od mala. Tetování klidně může mít jako důkaz oddanosti Maradonovi, potažmo tomu co s klubem dokázal. Nicméně ještě 2-3 roky dozadu mohl být hvězdou v jakémkoliv týmu v Evropě, a troufnu si říct, že by všude, krom PSG hrál v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

i teď.

Reagovat
Tomanatura

Spis si myslim, ze driv nemel nutnot odchazet a posledni dva roky uz jej nikdo nechtel. V lete mu konci smlouva, tak se uvidi, ale nejak pro nej nikde nevidim misto.

Reagovat
stuff

Reagovat
Nadržený šimpanz

Něco jako Hamšík

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele