Musacchio odchod z AC Milán neplánuje, rád by zůstal

03.06.2020, 11:54
Aktuality
Mateo Musacchio před sebou má závěr letošní sezony a následně bude jednat o další budoucnosti. Argentinský obránce nehraje důležitou roli v dalších plánech AC Milán a italský klub má v plánu ho prodat, jiné plány má sám fotbalista, ten by v ideálním případě chtěl prodloužit kontrakt...

Musacchio má na severu Itálie smlouvu ještě na jeden rok a letos nastupoval v základní sestavě. To se změnilo začátkem roku, od poloviny ledna se na trávníku objevil jenom dvakrát.

"Mluvili jsme s ředitelem Paolem Maldinim a z konverzace máme dobrý pocit," řekl agent Marcello Lombilla v rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport.

"Rádi bychom dostali nabídku nové smlouvy, protože Mateo je v klubu šťastný. Samozřejmě budeme muset počkat na to, s jakými řediteli budeme jednat v srpnu, ale cílem je zůstat v Miláně," dodal.

Musacchio za necelé tři měsíce oslaví třicáté narozeniny a do Milána přišel v roce 2017 z Villarrealu. Tisk spekuluje o jeho možném návratu do španělské ligy, zájem mají Valencia a Betis.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
El-Pistolero-68

Zpátky do Španělska, zklamání.

Reagovat
Rox

Kolik takovejch zklamání ale za posledních 10 let v AC bylo ? Ten seznam by byl hodně dlouhej, jedinej kdo se u nás totálně nezakopal je snad Suso.

Reagovat
El-Pistolero-68

Spousta, no. A i u toho Susa si nakonec většina fanoušků přála jeho odchod.

Teď aspoň dobře vypadají nákupy Bennacera a T. Hernándeze, akorát je asi dlouho neudržíme.

Reagovat
AngryPrd

Theo je pre mna za posledne roky asi jediny s ktorym som spokojny

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak jeste Rebic vypada zatim dobre (i kdyz jen hostuje zatim), ale jinak ty prestupy fakt katastrofa posledni roky. Nepovedlo se skoro nic.

Reagovat
Uwe háže buly

Suso asi neni špatnej fotbalista, ale na to jakej fotbalista to je, tak je strašně neefektivní.

Reagovat
AngryPrd

Presne

Reagovat
Black Jagir

Kdyby byl ve Valencii pořád Marcelino, tak by to byla jistota.

Reagovat
AngryPrd

Ty vole vraj ide Bennacer do PSG. Pecka, dalsi talent co sa uz rozohraval a oni ho predaju, debili su to

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak on asi holt chce odejít a není se mu co divit, PSG je jinde a v AC by se jen zakopal. Ale škoda to je, jediný slušný záložník v týmu.

Reagovat
AngryPrd

Ked chce ist nech ide, ale tiez ma stve, ze je to jediny poriadny zaloznik.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele