Munua se omluvil Aouatemu, oba mají šanci vrátit se do týmu

15.01.2008, 10:04
Aktuality
Deportivo La Coruňa je pouze stínem toho obávaného týmu z přelomu tisíciletí a špatné výsledky na hřišti se odrážejí i na atmosféře na tréninku. Minulý týden se poprali brankáři Dudu Aouate a Gustavo Munua a trenér Miguel Angel Lotina oba potrestal vyřazením z kádru. Druhý jmenovaný gólman se svému kolegovi nyní omluvil a je možné, že se oba dostanou zpět do týmu...

"Chci se omluvit svému spoluhráči Dudu Aouatemu, jeho rodině a všem, kteří o tom incidentu vědí. Stydím se, že jsem v takové situaci. Trochu jsme se hádali a já se na deset vteřin přestal ovládat. Pravdou je, že jsem nechtěl, aby to došlo tak daleko - jsem velmi smutný," vzkázal Munua Aouatemu.

Oba brankáři se do sebe pustili v pátek a hůře celý incident odnesl Aouate, jehož tržnou ránu okolo levého oka muselo spravit několik stehů. Izraelský reprezentant se svým slovním vyjasněním celé situace vystoupil o něco dříve, než Munua a dle jeho názoru byl z kádru vyřazen nesprávně. Španělská média původně informovala o tom, že si ani jeden ze zainteresované dvojice letos již nezachytá, vše ale až tak žhavé není.

"První věcí, o níž jsem rozhodl, bylo, že oba budou do 21. ledna trénovat odděleně od zbytku týmu. Mají týden na to dokázat, že se umějí chovat jako dospělí a profesionálové, vše si vyjasnit a zajistit, aby se něco podobného již neopakovalo. Budou si spolu muset promluvit a omluvit se spoluhráčům a fanouškům. Bez toho je trenérský tým ani vedení nikdy nepřijme zpět do týmu," řekl si k celé záležitosti své kouč Miguel Angel Lotina.

Otázkou zůstává, zda do 21. ledna bude na lavičce galicijského klubu ještě vládnout Lotina. Deportivo je v tuto chvíli až na předposlední příčce a sám kouč se již nechal slyšet, že by ho vyhazov nepřekvapil. Jedním z kandidátů na jeho funkci údajně je populární Juan Manuel Esnal 'Mane'.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

by deporu urcite pomohl, sem s nim!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele