Muntari si zahraje ve Španělsku, dostal smlouvu v La Coruni

22.02.2018, 13:57
Aktuality
Deportivo La Coruña čeká náročný boj o záchranu mezi španělskou elitou a k úspěšnému splnění této mise mu má pomoci jedna dodatečná posila. Za galicijský celek bude hrát Sulley Muntari, s vedením se dohodl na spolupráci pro zbytek letošní sezony...

33letý fotbalista se s týmem připravoval od 9. února a povedlo se mu přesvědčit o svých kvalitách. Odměnou mu je smlouva do konce června, jejíž součástí není opce na prodloužení. Muntari je vůbec prvním fotbalistou ghanské národnosti, který ve 111 let dlouhé historii oblékne dres Deportiva.

Muntari má poměrně bohatý rejstřík zaměstnavatelů a v průběhu kariéry hrával za Udinese, Portsmouth, Inter Milán, Sunderland nebo AC Milán. Právě u Rossoneri se setkal s Clarencem Seedorfem, novým trenérem La Coruni.

Africký fotbalista byl od loňského června bez angažmá, když se rozloučil s italskou Pescarou. Na svém kontě má 84 startů za ghanskou reprezentaci, s níž si zahrál na třech světových šampionátech.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (20)

Přidat komentář
Beči

Upřímně jsem ani netušil, že po odchodu z AC ještě někde hraje

Reagovat
SpartaOvenka

On už nehrál ani v AC

Reagovat
Beči

To je také fakt

Reagovat
Mrvinho

Takhle shazovat naseho kapitana, lidra a legendu

Reagovat
SpartaOvenka

Omlouvám se

Reagovat
miguel bain

S Essienem to byla dobrá dvojka, snad toho moc neztratil a ještě něco předvede.

Reagovat
smazaný uživatel

V těch 10 zápasech co spolu hráli byli neskutečná dvojka no

Reagovat
smazaný uživatel

To milanistům srdce plesalo

Reagovat
pistacik11

Za ghanu toho bude viac

Reagovat
miguel bain

Za ghanu jouzo...na AC sere pes

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
SixtoRodriguez

Jeho sa futbalový svet len tak lahko nezbaví.

Reagovat
smazaný uživatel

ti tam beru vsetko co je volne a bolo kedysi ako tak dobre..zostupu sa podla mna nevyhnu, je to skoda, taky tradicny klub

Reagovat
santini

uz mi je jasne, kam posle BVB hostovat Bolta

Reagovat
PP

Na vymazání Rosického a Nedvěda právě Muntarim s Essienem na MS 2006 nikdy nezapomenu.. A ještě jak Čech chytl asi 6 čistých golovek..

Reagovat
Mustang™

Appiah, Essien, Muntari. To byl silnej střed

Reagovat
Majk91

Tej La Coruni uz niet pomoci.

Reagovat
santini

Kedysi som ho mal rad, ale odvtedy uz ubehlo vela casu a on siel vykonnostne rapidne dolu - koniec koncov ma uz 33... Ako uz bolo napisane v komentaroch vyssie, ci bude hrat alebo nie, toto je posledny klinec do rakvy, ktora dovedie LaCorunu do Segundy... a tomu sa teda vobec netesim..

Reagovat
blaugrana
Reagovat
blaugrana

Španělská fotbalová federace (RFEF) nepotrestá Gerarda Piquého. Ten měl být potrestán za provokaci směrem k fanouškům městského rivala Espanyolu, jimž v nedávném derby naznačil, že mají být potichu.

Ten šašek z madridu, ktorý fandí vieme komu, a na ktoreho podnet sa to začalo riešiť asi teraz plače v kúte. Neskutočný komik.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele