MS bylo pro české sázkaře rekordní. Vsadili přes 1,1 mld.Kč

14.07.2014, 14:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ja som zase nič nevyhral a investoval som tolko že si žena majitela stavkovej kancelárie može dať spraviť silikony a rezervovať super dovolenku na lyžovačku

Reagovat
Darren Fletcher

dobre kozy nikdy nie su zle ale silikony snad nie, to uz len ked je doska. a majitel stavkovej snad dosku nema

Reagovat
Stiksxx

Já si vsadil jenom jednou za 30.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že aspoň na výsledek 1:7 mezi Brazílií a Německem

Reagovat
fabec1222

Hlavně sázkovky si vydělali

Reagovat
smazaný uživatel

Neznam nikoho kdo by za tohle MS byl v plusu a zarovem vsadil vicekrat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jo. Ale ty remíze od SF dál tím pěkně zamávaly.

Reagovat
db18

...za MS bych v plusu byl - pomrdal mi to Wimbledon

Reagovat
smazaný uživatel

ja som v pluse 60 eur

Reagovat
mickey mouse

Já jsem byl v plusu po základních skupinách, tam se to na ty overy fakt vyplatilo. Ale nakonec jsem asi 160 korun v mínusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsin

Reagovat
db18

věřím, že to prodělal na finále

Reagovat
smazaný uživatel

1500€ plus

Reagovat
Darren Fletcher

ja som to z 25 eur vytiahol na 60-70 drobnymi stavkami, potom som zacal otacat velke stavky a za dva dni som krachol. dakujem portugalsku proti ghane a nemecku s alzirskom

Reagovat
smazaný uživatel

jeste aby nemeli zisk s tech zvlastnich vysledku cele to bylo uz prodane hlavne to osmifinale tolik remiz to jen cr 1.1 mld co zbytek sveta to musel bejt rizunk oto tady slo a tedka si mam po tomhle clanku myslet ze to byla jen nahoda

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mně naopak tolik překvapení nebylo. Na rozdíl od minulých dvou MS jsem na tomhle aspoň neprohrál, tedy měl ai nějakou stovku k dobru, ale nanejvýš 500 Kč. Pro mně bylo charakteristické, že jsem prohrával pokud jsme vsadil větší obnos 1000 kč, jak na Uruguay s Kostarikou, tak pak na Německo s Ghanou. Naopak jsem za menší vklady tipoval remízy, nebo více zápasů, kde favorit nebyl zdaleka jasný. Nejvíc jsme vyhrál na zápase Argentiny s Nizozemí, kde jsem opět za menší obnosy trefil remízu, remízu v v obou poločasech za sebou, že výsledek bude až po penaltách a že postoupí Argentina. Celkově mně úspěšnost týmů z jižní Ameriky vůbec nepřekvapila, byť tu úspěšnost v podvědomí kazí výbuch Brazílie v semifinále, ale jinak že porážejí pravidelně Evropany není nic nového a naopak z menší znalosti je zdejší sázkaři v průměru berou jako ty horší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele