Moutinho překvapil volbou destinace a zahraje si za Bragu

26.08.2023, 11:33
Aktuality

João Moutinho, který má na kontě 146 zápasů za portugalskou reprezentaci, podepsal roční smlouvu s Bragou, kam zamířil na volný přestup po červnovém konci ve Wolverhamptonu Wanderers. Portugalský tým o příchodu hráče, který za něj bude nastupovat s číslem 28, informoval na svém webu v pátek večer.

Přestup je pro mnohé překvapením, neboť jméno zkušeného 36letého záložníka bylo spojováno zejména s možným návratem do Porta, kde působil před odchodem do zahraničí. "Braga mi dala najevo, jak moc o mě stojí. Navíc jde o ambiciózní klub a já mu chci pomoci dosáhnout jeho cílů," nechal se však po přestupu slyšet Moutinho v rozhovoru pro NEXT.

Svůj um bude Portugalec moci ukázat i v Lize mistrů. Odveta 4. předkola milionářské soutěže proti Panathinaikosu čeká Bragu v úterý večer, první zápas Řekové prohráli 1:2.

Moutinho působil kromě Porta také ve Sportingu, v zahraničí pak oblékal dresy Monaka a Wolverhamptonu. V anglickém celku strávil pět sezon. Mezi trofejemi, kterými se může sedminásobný střelec na mezinárodní úrovni pyšnit, se nachází kromě tří titulů mistra portugalské ligy, třech portugalských a jednoho francouzského poháru také trofej za vítězství v Evropské lize nebo na Euru 2016.

Autor: Vladislav Frk / transfermarkt.de, record.pt

Komentáře (8)

Přidat komentář
Han střelil první

Braga to myslí vážně. Jenom ta obrana působí nic moc.

Reagovat
Benfica

Ejha, Braga sklada celkom dobry tim.. uz maju 2 europskych sampionov..

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
FC Porto FC

Moutinho už byl hotovéj všechno podepsáno ale Conceicao ho nechtěl

Reagovat
ACSeRw!n

najdou se i hraci, o ktery ani saudi nemaji zajem no

Reagovat
Kluivert9

Ani do popelnice se nevejde vše.

Reagovat
Mass

Reagovat
rel7

Když přestupoval ve 30 do Wolves nevěřil bych že tam vydrží 5 let

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele