Mourinho v zimě žádné posily shánět nebude

14.10.2010, 18:49
Aktuality
Trenér Realu Madrid José Mourinho podle svých slov nebude v lednovém přestupovém termínu shánět nové posily. Portugalský lodivod totiž naprosto věří hráčům, které má v současné době k dispozici. Stejného názoru je prý také vedení klubu.

Mourinho nehodlá pokračovat v cirkulaci hráčů, která byla v poslední době v madridském velkoklubu často k vidění. Média přesto nedávno spekulovala o příchodu dalších velkých jmen, jakými jsou Wayne Rooney, Gareth Bale nebo Fernando Llorente.

"Je to normální, že se o hráčích vedou diskuze," řekl Mourinho pro klubový web. "Mluví se hlavně o světových hráčích. Kdyby se spekulovalo o těch průměrných, lidé by tomu nevěřili," dodal.

"Zdá se mi to normální. Ale jako trenér nemohu říkat je to, co si myslím já, ale také to, co si myslí klub. Vedení v minulých letech i nyní v létě hodně investovalo do nových posil. Nyní sice nemáme dokonalý tým, ale dokonalý tým ani neexistuje. Tohle je kádr do konce sezony. Jsou to hráči, kterým věřím. V zimě žádné nové posily nechci," uzavřel Mourinho.

Mourinho přiznal, že se mu současné spekulace o lednových změnách v týmu zdají předčasné. Podle bývalého kouče Interu Milán mají stejný názor také generální ředitel Valdano a prezident klubu Florentino Perez. "Řekli, že pokud se nic neočekávaného nestane, pak je pro nás zimní přestupové období uzavřenou záležitostí," doplnil Mourinho.

Autor: Pavel Mašlaň / sportinglife.com

Komentáře (390)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele