MOURINHO: V CHELSEA JSEM ŠŤASTNÝ

18.01.2007, 23:22
Aktuality
Je známo, že v londýnské Chelsea není vztah mezi vlastníkem klubu Romanem Abramovičem a Josém Mourinhem zcela v pořádku. V posledních dnech se situace ještě vyhrotila a dokonce se spekulovalo o Portugalcově odchodu. Ten ale při rozhovoru s novináři řekl, že je v Chelsea spokojený a chce zůstat.

Přes všechny rozpory a neshody prý hodlá v Chelsea zůstat až do vypršení smlouvy v roce 2010. Novinářům řekl: "Miluji Chelsea, miluji Premier League a miluji Anglii jako zemi zaslíbenou fotbalu. Má rodina je tu šťastná, navíc děti jsou ve věku, kdy by pro ně změna prostředí nebyla dobrá."

Mourinho si stojí za tím, že hodlá dodržet smlouvu. Peter Kenyon, výkonný ředitel klubu, ještě mezitím všechny ujišťuje, že je 43letý trenér na Stamford Bridge opravdu spokojený: "Všechny nás ujistil (Mourinho), že má Chelsea opravdu rád, je tu se svou rodinou spokojený a práce ještě není u konce. A na rovinu, kde jinde by se měl mít lépe?"

Autor: Aleš Ratzka / eurosport.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je pravda podle mě se s toho dělá moc velká afera třeba tam byla nějaka hádka mezi Romanem a Josem ale media dělají z mouchy slona

Reagovat
smazaný uživatel

..ale v Reale ti bude lepšie

Reagovat
HOST*-Kopy-

Heh tak Real taky vypadl

Reagovat
HOST*godzola

Ked je Mourinho v Chelsea je to arogantny ...., ale keby presiel niekde inde napr. do Realu, tak uz je najlepsi na svete. Chodte vsetci do .... s Realom aj s ostatnymi. CHELSEA FOREVER!!! Mourinho tam ostane a dufam, ze aj po roku 2010. A Real je v srackach odvtedy co prepustil del Bosqueho a predal Makeleho. Ale sa ani necudujem, ze to tam neklape, ked Real zaraba na reklamnych aktivitach svojich hracov (50% príjmov z reklam ide klubu ) potom sa necudujem, ze chcu len hviezdy, ktore maju vysoku reklamnu hodnotu. Potom sa necudujem preco pustili Makeleleho a nechceli inych kvalitnych hracov.

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo, CHELSEA FOREVER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám Mourinha rád. Keď prišiel do Porta, zdvihol ho z prachu, keď prišiel do Chelsey to isté, Chelsea hrala priemer. Vie skrotiť a motivovať hviezdy a strhnúť ich, a preto by som ho chcel. A keď sa budú furt hádať s Abramovičom, tak never tomu, že u vás ostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nehrala ziadny priemer. V lige skoncili druhi za Arsenalom, ktory mal vtedy neskutocnu seriu cca 50 neprehratych zapasov. V Lige Majstrov vypadli v semifinale...a to hrali daleko lepsi futbal ako pod Mourinhom. Ranierri mi bol daleko sympatickejsi trener. Ved najuznavanejsi hraci Chelsea za posledne roky(Terry, Lampard, Makelele, Duff, Gallas) tam su prave vdaka nemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj vdaka nemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri

Reagovat
HOST*Fugas

nj Ranieriho sem měl taky rád, Mourinha uznávam ale ani by mi moc nevadilo kdyby odešel a hráli sme zase okolo 3 pozice....

kdybych si moch vybrat náhradu za něj, tak asi Deschampse

Reagovat
smazaný uživatel

Máš zajisté pravdu, k tomu ještě mega-forma Manchesteru, zkrátka pokud nevyhrají letos titul tak pochybuju že zůstane...

Reagovat
HOST*godzola

Som fanúšik Chelsea od dob Gullita, Vialiho a vzdy chcem aby BLUES vyhravali. A mám rád klub a jeho farby, nie Trénera!!! Takze sa nemozem uspokojit aby sme hrali okolo 3. miesta, ked su ludske a financne zdroje na to, aby sme boli co najvyssie. Ranieri nebol zly trener ale na Mourinha nema. Ale nemozem hovorit, ze mam niekoho rad, ked ich nepoznam po ludskej stranke, nemozem hodnotit ich ludske vlastnosti, ale iba profesne a výsledky sú také, že mozem povedat, ze som na klub hrdy. Hocktory trener nedokaze dat dokopy hviezdy tak aby hrali ako team a to Murinho dokaze jednoznacne.

Reagovat
HOST*

podla tvojich dvoch clankoch uz viem ze si totalny debil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*godzola

Reagovat
smazaný uživatel

nemuže za romanem každy pul rok prijit a rict si o 50 mega na prestupy..to neslo delat do nekonecna...rekl si otoho dostal ho rekl si o tamhle toho a dostal ho... řekl si o Ševu dostal ho ale jakmile najednou vsechno nejde tak lehce ... začíná cukat....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele