Mourinho si chválou Juventusu rýpnul do vedení United

24.10.2018, 10:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (181)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Stiksxx

Jestli to nebude tím, že s tím kádrem neumíš pracovat.

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

nick

Reagovat
smazaný uživatel

ty

Reagovat
kardous

Reagovat
Beči

Reagovat
JackDaniels.

predtym v chelsea bol sympatak, ale uz mi lezie na nervy...

Reagovat
Acquanni

Mě třeba sympatický nebyl, ale respekt u mě měl. Pamatuju si hlavně, jak perfektně odváděl tlak od svých hráčů na sebe a byla zábava to sledovat. Ale už je z něj úplný vůl bez respektu a je všem pro smích. Už jsem to tu psal někdy dřív, je dost symbolické, jak rýpal do AW a přitom to čím dál víc vypadá, že se vydává stejnou cestou a jen šlape po své vlastní slávě a svém odkazu. Ale AW aspoň narozdíl od něj pořád zůstal rozumný a sympatický člověk, který se sice taky tvrdohlavě držel jedné úplně stejné filozofie, ale ta Arsènova byla aspoň založená na fotbalovosti, respektu atd.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

A můžu pokračovat, ukazuje se to i na současném "novém" Arsenalu - jádro týmu prostě zdravé bylo a chyba byla ve stagnaci jako takové. Všichni v klubu potřebovali nový impulz a nikdo se k tomu ne a ne odhodlat. Letošní výsledkovou šňůru Arsenalu prostě má na svědomí i AW, ale jsem samozřejmě strašně rád za Unaie a hlavně hráče, kteří konečně pomalu začínají naplňovat potenciál, který v nich dřímal poslední roky (hlavně Iwobi a Bellerin, ale i Welbeck šel nahoru).

Reagovat
Acquanni

Nemůžu nic než souhlasit, AW už jsem docela hatoval taky, ale odchod u mě, jako u spousty dalších, to jednoduše utišil a jsem vděčný za to, co udělal. I ty poslední roky něco přinesly, např. dvojici Laca, Auba, které bychom nejspíš neměli. Nemyslím si, že by přišli hned po Unaie když se nedalo vůbec čekat, jak na tom budeme a oba by mohli i jinam na jistější místo určitě. Iwobi a Bell jsou jeho zásluha pořád, prostě už jen neuměl využívat správně hráče v dnešním fotbale, ale oba i další se zvedají a jde vidět, že v nich viděl něco správně. Atd atd :)

Reagovat
miguel bain

Vůbec to nebylo v tom, že ti hráči prostě nemohli nikdy nic předvést v té tupé okoukane a naprosto stupidní házené co Wenger chtěl pořád dokola hrát...fakt ne

Reagovat
gunner123

Reagovat
mistr129

Reagovat
Dresic

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ADM

Zhasnite už za ním niekto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Rozdíl mezi United a City budou právě i ty trenéři. Jinak ty sleduješ City nějak pravidelně ? Sem si až teď všiml, že je máš ve vedlejších.

Reagovat
ADM

Minulú sezónu som ich sledoval (kukol som aj dokument), ale tento rok som na tom zatiaľ biedne niekedy aj s Barcelonou, možno ani dnes nestihnem LM. Inak som v sezóne celý videl len Pool - PSG, všetko ostatné zostrihy

Reagovat
Jordi Alba

Tu LM dnes taky nevidím, nebo zas na mobilu, když bude nějakej čas, ale zas to má výhodu, nečtu pak tolik blitek v preview. Jinak, ty jsi byl na Barceloně někdy ?

Reagovat
ADM

Nie, ja som večný "na tento zápas už pôjdem". V auguste som mal ísť na niekoľko dní, že by som v tom termíne stihol 2 zápasy doma, ale nakoniec sme to s kamošom nepodnikli lebo tam letel len nejaký Vueling a mal katastrofálne recenzie na nete... Paradoxne som ako ďalšie plánoval práve výlet na Sevillu a Inter, kde mi prezmenu nevyhovoval termín leteniek a nemal som ani dákeho parťáka (chvalabohu, kedže Messi nehrá). Tak snáď na jar Ale určite by som chcel ísť v období, kedy vďaka rozpisu stihnem dva domáce zápasy..

Reagovat
Jordi Alba

Já byl na Seville a teď poletím na konci listopadu. Já už to řeším že letím sám, nějak sem se ocitl single a kamarádi, co aspoň trochu zajímá fotbal stejně furt nemaj čas/peníze, tak se jich na to ani neptám.

Reagovat
Jordi Alba

Ale určitě to furt neodkládej, Barcelona je nádherná i pro lidi, co nezajímá fotbal.

Reagovat
ADM

Jo, však moje hobby je fotografovanie, takže by som tam rád šiel v čase, kedy to nebude preplnené a zároveň bude pekne slnečko, tak snád na jar. Inak sme na tom dosť podobne pozerám, single a kamoši nemajú na podobný výlet peniaze...

Reagovat
Jordi Alba

A přitom, když si to člověk zařídí sám a ne přes nějaký cestovky, tak to ani nevyjde na nějakej ranec.

Reagovat
ADM

No zas ako sa to vezme. Letenka, lístky, ubytovanie, preprava, strava - nechcem tam byť na konzervách, nejaké aspoň 3-4 dni celkovo nech tam ideš aj po nejaký zážitok. A už sa pohybuješ na 500e ... a to je stále pre väčšinu ľudí mimo hlavných miest celkom ranec.

Reagovat
Jordi Alba

nechcem tam byť na konzervách

Ale ano, ono se to pak vyšplhá, no.

Reagovat
Baronne

Reagovat
Gazdo

Ako ked sme u toho tak si myslim ze by sme mohli ist viaceri aj odtialto. Konecne by sme sa pospoznavali osobne. Vzdy je lepsie ist s partiou ako ked ide clovek sam. Ja tam zase planujem ist na jar niekedy. Sice nie som single ale moja draha bude mat vycerpanu dovolenku takze nebude moct ist uz som si vypytal povolenie ist na barcu bez nej

Reagovat
Jordi Alba

Kdyby se domluvilo pár normálních lidí a nějak by jsme se shodli na datumu, tak nebudu proti.

Reagovat
hornito

Já byl právě teď na Seville a musím říct, že super zážitek i když Messi střídal brzo

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Ross Geller

To by pak ta fotka byla hrozně tmavá a nebyl by vidět.

Reagovat
shitcool

Mourek to s tímto kádrem neumí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

mali mu novinari povedat kolko milionov nahadzal do kadra a jeho odpoved by bola zase 3 zodvihnute prsty...

Zoze zije v minulosti a stratil pojem o realite.

Reagovat
Counter

Reagovat
pobody's nerfect

to je takový ocas, hlavně že za stejnou cenu, co má Juve Ronalda oni mají Pogbu

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Vsadim gule

A tím chtěl básník říci co? Pogba byl nejlepší nákup za posledních 5 let..

Reagovat
torcida

Reagovat
Vsadim gule

Doufám ze ti došlo ze mluvím pouze o united vokurko..

Reagovat
torcida

došlo ty baklažán

Reagovat
Vsadim gule

Potom nevím proč ten výsměch

Reagovat
pobody's nerfect

což bude důvod, proč jsou v takových sračkách

Reagovat
Vsadim gule

Hele ten tým má mezery. Ale v celku je to tým plný kvalitních hráčů. Mourinho je u nás třetím rokem a ja pořad nevím co chce hrát. Nemáme žádnou jistotu ničeho. Podle mě bude chyba v trenérovi

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že to myslíš jenom ironicky..Utratit takovou paletu za hráče, kterého fotbalově vychováš a pak ho necháš zadarmo odejít..?

Reagovat
Vsadim gule

To je zas jiná věc ale kdyby ho united chtěli prodat tak teď jeho cena bude daleko větší takže by na tom stejně vydělali.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je to stejná logika, jako darovat zlatý důl charitě, aby sis ho za pár let koupil za X miliard zpět

Reagovat
Vsadim gule

Co by člověk neudělal pro charitu

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta charita vás právě porazila

Reagovat
El Cid z City

myslíš toho mistra světa?hráče, kterej má spoustu dovedností na velmi vysoké úrovni?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
VojtovaChelsea

Nehejtujte ho!! Nikdy ste nedokázali to co on

Reagovat
zlatan-legend

Bééééééé, bééééééé.

Reagovat
r.mrazik

i s obema zminenymi stopery by hral stejnou sracku jako prvni polocas...idiot

Reagovat
Mastný Chobot

José takto ťa mám rád

Reagovat
Euphael

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Puskas

Aneb ak si říct o vyhazov a odcházet s nálepkou mučedníka pro pravdu, a ne pro mizerné výkony.

Reagovat
kaaspis

To se musí v kabině super poslouchat, když o tobě trenér tvrdí že nejsi dost dobrý.

Reagovat
noustres

Ale třeba Saf po bídným výkonu standartně kritizoval výkon "profíků" něco ve smyslu jestli na to nemáš, měl bys nad tím přemýšlet. Pár hráčů to potvrdilo (Carrick) Pravdou je, že přes kameru bych to neříkal.

Reagovat
kaaspis

Je rozdíl kritizovat špatný výkon a celkovou kvalitu hráče.

Proti kritizování výkonu nic nemám (dokonce bych ho uvítal), ale taky by měl probíhat v šatně a nebrečet na tiskovce

Reagovat
Acquanni

Jenže SAF věřil ve své hráče a ti hráči věděli, že kritika není za to, že na to nemají, ale právě naopak a proto je průser, když to nepotvrdili. A Fergie dokázal vytáhnout i ze slabších hráčů extrémní výsledky. Vždyť ten kádr, se kterým udělal poslední sezónu titul nebyl tak našlapaný a přitom s tím ligu udělal s prstem v nose. Jako jo, byl tam např. RvP se skvělou sezónou, ale hráči jako Young apod pod ním byli úplně jinde než jsou po něm.

Reagovat
noustres

My do kabiny nevidíme, ale je tam cosi shnilého. Martial už 2 krát odmítl prodloužit. Hráči nechcou tahat za tým. Pokud není v kabině otevřenost s upřímností a ochotou všechno špatný nechat tam, je to v pr.eli no. Očekává se tzv. "profesionalita", jenže tady se ukazuje, že profesionalita je založena na důvěře, která je podkopávána "kontrolou". Jak se začnou prát Ega a povyšovat pýcha jde to do kopru. Za safa byli myslím 4 hlavní zástupci v kabině, těm on důvěřoval a komunikace mezi koučem a kabinou byla jasně nastavena. Problém je i neprůhledná koncepce řízení, kdy to rozlejou do více hlav a skutečná autorita nemůže být zhmotněna. Saf byl taky paličatej, ale vybíral charaktery. Dnes se ukáže na políčko (hráče) podle statistik a čísel a vznikne domněnka jak je vše vlastně "vyřešeno".

Reagovat
Acquanni

Jo, to jsem zapomněl dopsat, že k tomu měl SAF vždy 3-5 lídrů kabiny, takže kolikrát určitě ani nemusel na některé moc vletět, protože to ti hráči udělali sami, což je paráda a je pravda, že na jeho United šlo vždy poznat, že je ten tým především pevně vedený a nikdo si nedovoloval moc vystrkovat nos mimo. Takový Beckham, ze kterého se stával čím dál víc model a tvář reklamy, na tréninku nechtěl sundat čepici, protože měl nový účes a dělalo se z toho haló jako svině. SAF se s ním pak nesral. Mám jeho knihu a parádně se to čte, je tam skvělá kapitola právě o Becksovi, ale i o Crisovi, o AW, o Rooneym... Výborné a doporučuji všem, Fergie se tam nebál pustit i do svých vlastních chyb a nebral si žádné servítky

Reagovat
Hokaido

Mou prostě vždycky musí hledat nějakýho nepřitele. Tady využil situace mezi fanoušky a Edem/vedením a staví se do pozice oběti. Když člověk vidí, jak po prohraným zápase obchází stadion a je mu tleskáno, tak je to fakt úsměvný.

Reagovat
Kily

takticky zamrzl, ale zase jde dopředu při svých prohlášeních, dříve sundával tlak z hráčů a bral ho na sebe, dneska ho ze sebe přehazuje na vedení

Reagovat
smazaný uživatel

V lete si utratil viac ako city, priviedli Ti najlepších hráčov z premier league plus ďalšie veľké posily a ešte sa Ti nepáči?

Si desiati v tabuľke v lm tiež bieda, hráš otrasný futbal, ak máš v sebe aspoň trošku cti mal by si okamžite odstúpiť

Reagovat
Swarley

Roy Makaay

Reagovat
smazaný uživatel

tvl o tomhle hráči už jsem dlouho neslyšel

Reagovat
Swarley

Právě, v Deportivu řádil

Reagovat
Swarley

Ok, pokud ne na výsledky, tak na tohle by už mohlo vedení slyšet...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dostať bianco šek na nákupy, to by mohol ten Manchester trénovať aj niekto z EF, nie?

Umenie je dokázať niečo z Bournemouthom, Levante, Alavésom.

Reagovat
r.mrazik

evidentne je umeni dokazat neco i s MU a dalsimi kluby...

Reagovat
Swarley

Guardiola se musí v hrobě obracet

Reagovat
Neutron

Guardiola nic nedokazal ani s Bournemouthom, Levante či Alavésom a napriek tomu je povazovany za najlepsieho trenera poslednych rokov. Navyse vyzera to tak, ze prachy niesu vsetko...vyhorel LVG aj Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to bolo myslené ironicky. Hlavne prvá časť.

Guardiola bol na začiatku trénerskej kariéry v správny čas na správnom mieste. Trénoval zatiaľ len veľkokluby a vždy uhral minimálne tú povinnú jazdu - domáci titul.

Iste, je považovaný za (ja by som povedal) jedného z najlepších trénerov súčasnosti.

Ale moje sympatie patria chlapíkom ako je Zeman a jeho spanilej jazde s Foggiou.

Takmer každý tréner má aj menej vydarené angažmá... LvGaal a Mourinho nie sú výnimkou.

Reagovat
Neutron

tak ono Guardiola nema dôvod ist trenovat klub inej urovne ako tej najvyssej, urobil si meno v Barcelone a dokazal svoju kvalitu aj v inych velkokluboch. Ta povinna jazda môze byt niekedy osemetna, taky Kovac momentalne s Bayernom nic moc nepredvadza. Ale uznavam, ze pre ludi je sympatickejsie, ked kouc prerazi so slabsim alebo mensim klubom.

Reagovat
afc

400m minie a stale picuje

Reagovat
torcida

to čo v tom kádri preboha stálo 400 mil?

Reagovat
Neutron

Pogbov novy uces

Reagovat
Nikikrew

z 12minutovej tlacovky hovoril asi 7 minut o Juventuse . To je strasny pako, snad tam ostane co najdlhsie

Reagovat
Shevchenko

Jak je vůbec možné, že se tam ještě drží? Kdysi hrdý klub s obrovskými persóny, dnes žoldáci s odpadem jak na lavici, tak ve vedení. Fuj, hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mou vrat se do Realu, prosim..

Reagovat
PP

pravda.. Ještě tam vemou Zlatana a nejnesympatičtější tým se stane opět Real..

Reagovat
janinho

no neostychaj sa a pridaj si medzi oblubene timy Barcu alebo Atletico

akoze, ak Perez vazne uvazuje o tom ze zase dotiahne Zozeho tak uz je UPLNE mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Perez je mimo, ale hlavne z duvodu, ze nevidel (nebo nechtel videt?), ze tym po odchodu Zidana je totalne bez motivace. Hraci jako Kroos, Bale atd. nemaj v Realu uz co delat. Vyhrali vsechno.. a S utokem Asensio, Mariano, Benzema, muzem hrat max o EL, ale urcite ne o titul. Perez to posral tim, ze nekoupil zadny posily do utoku nebo do zalohy. Tohle je totalni prokauc z jeho strany... a angazovani Lopaty jde taky za nim. Oblibene kluby se si pro tebe doplnil.

Reagovat
janinho

a to s tym Zozem spat do Realu si prosim ta myslel vazne??? sledujes ty co on urobil za 3 roky s ManU?

Reagovat
smazaný uživatel

jasny, vim, ze ted dela prusery... ale v Realu byl skvelej

Reagovat
janinho

Zoze zaspal v minulosti. hra svoj praveky futbal, ktory mohol byt ucinny tak pred 10 rokmi, ale uz nie. v Reale mu krasne vysla 2.sezona, vtedy hral real najkrajsi futbal aky pamatam... ale potom to s nim islo z kopca a nezastavil sa doteraz.

jeho jedinym argumentom je co dosiahol v minulosti ale na to tu niekto dal nedavno krasny priklad...

ked na tlacovke argumentoval "sree. sree (3) titles I won in EPL. sree" tak tu niekto napisal, ze pre fandov ManU je to nieco ako ked chalanko argumentuje frajerke na ake drahe dovolenky braval svoju bejvalku aj ked na nu serie. proste v ManU dosiahol velke hovno, za vela penazi zahral pramalo muziky. a k tym jeho nakladom na prestupy treba priratat alexisa, lebo aj jemu na bonusoch a plate zalepil oci tak, ze mu nevadilo aky futbal sa v ManU hra. stazuje sa na stoperov, ale za 3 roky tam tusim kupil sam dvoch.

proste do realu uz nie. dakujem zoze za tvoju 2.sezonu v Madride,ale uz nie. ak niekto, tak Pocchetino.

Reagovat
torcida

však takmer nič nevyhral a ešte hral otrasný futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň přiznal, že nejsou s City na stejné úrovni a nemohou se s nima měřit.

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
torcida

ale to len kvôli trénerom

Reagovat
Counter

A hlavně to ani náznakem není jeho vina!!!

Reagovat
Infernoqt

To je momentálně půlka PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Special once.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si člověk uvědomí, proti jakému kolosálnímu spiknutí hlupců musí Joska bojovat, je opravdu pouze proviněním dějin, že se k němu po kolenou a kajícně nepřiplazí Bezos, že místo Blue Origin bude investovat do podstatnějších projektů, jako nákup obránců, záložníků, útočníků a trávníkářů United, nejlépe po tuctech. Ale slzy Josky jsou z tvrdé vody, a nikoho neobměkčí, vše musí vlastní pílí protrpět sám, a pro pravdu prohrávat dál a dál.

Reagovat
smazaný uživatel

paródia na chlapa

Reagovat
Lacko_Boh

apalhc an aidórap

Reagovat
smazaný uživatel

atanmok ánmojat, čo sú to za šifry?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako s těma stoperama má pravdu..My fanoušci Juve jsme zhýčkaní, sme zvyknutí na dokonalou obranu a proto i často nadáváme na Bonucciho když něco posere, na Chiella že je to dřevo.Ale kdyby v Juve byl takovej stoper jako Smalling, Jones a nevím kdo ještě.No mě by jeblo..Opravdu někdy je potřeba zapřemýšlet.

Reagovat
10

https://www.youtube.com/watch?v=xUH1Ac9UqfI

nepřijde mi, že by ta tiskovka byla ve stejným duchu, jak se ČTK snaží malovat...spíš to jsou od nich klasicky slepený části totálně vytržený z kontextu

Reagovat
smazaný uživatel

že spomenie ešte City, keď začali s Pepom na rovnako a utratili podľa mňa podobné peniaze.

Reagovat
Counter

Reagovat
10

cca 170 milionů EUR rozdíl za 3 sezony...

Reagovat
smazaný uživatel

cca zdroj?

Protože ten rozdíl by měl být kolem 70 mega.

Reagovat
10

TransferMarkt, přesně je to podle nich -170,09m, cca jsem tam dal proto, že TM nepracuje s bonusama, s částkama pro agenty atd.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

v librách a net spend, já ti to píšu v eurech a beru jen čistě výdaje, protože to je k tomu příspěvku nahoře imho relevantnější...

City €

18/19: +28,10m -71,19m = -43.09m

17/18: +96.35m -317,5m = -221,15m

16:17: +35,35m -213,5m = -178.15m

United €

18/19: +23,35m -82,7m = -59.35m

17/18: +11,5m -164,4m = -152,9m

16:17: +47.15m -185m = -137.85m

Reagovat
El Cid z City

a to přišel zlatan zadarmo(jinak by stál taky balík), a sanchéz v podsatě výměna kus za kus,nebo jak to bylo, ty částky jsou trošku matoucí pak

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keby, tak tych 170 ich neposunie na tu uroven, co maju City. V zmysle sirky a kvality kadra + aj vekovo je ten tim city vybalancovany lepsie.

Reagovat
10

O tom se vůbec nebavím taky je ale potřeba vzít v potaz, jaký základy tam měl Pep a jaký Mourinho...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pep ty základy neměl lepší než Mourinho. Ale klíčový je, jak s těmi hráči dokážou pracovat, tam je mezi nima diametrální rozdíl.

Reagovat
10

Já fakt nemám potřebu ani chuť se zastávat Mourinha, ti hráči pod ním hrajou víceméně všichni hluboko pod svoje možnosti a horší fotbal se jen tak nevidí, ty posily jsou většinou provar...ale psát tady, že Guardiola utratil stejně, nebo že neměl lepší základy než Mourinho je mimo

Kostru toho týmu už tam Guardiola měl - Silva, De Bruyne, Fernandinho, Aguero, Sterling, Otamendi...pak si za 600 mega v následujícíh 3 sezonách dokoupil zbytek, no. Nemluvě o tom, že City se ty sezony před jeho příchodem drželi na špičce, United po odchodu SAF a kostry týmu plácali od 7. do 4. místa.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mimi_united

Chudáci síce nie sme, ale sú aj kluby ktoré sú ochotné investovať podstatne viac - Barca, Real, PSG, City

Reagovat
Aldeano

Real?

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Jožo vykašli sa už na to !

Reagovat
PP

José vydrž aspoň do jara!

Reagovat
teenz

Takhle veřejně podkopávat vedení klubu, to je na odovlání ne?

Reagovat
Mastný Chobot

snád ne

Reagovat
teenz

Reagovat
hona.kub

Reagovat
pobody's nerfect

snad mu vedení taky bude dělat naschvály a nechá ho ve funkci a v zimě mu prodá aspoň 4 hráče, ať si zkazí svou reputaci ještě více

Reagovat
Neutron

ja by som ho odvolal kludne aj za to, ze neseparuje odpad, hlavne nech uz ide prec. Idealne Real.

Reagovat
smazaný uživatel

jesteze to uz nevidi bobby robson......, dopadne jak chovanec

Reagovat
Hristo Stoichkov

José si samozřejmě jede svoje, to už ani nemá cenu neustále dokola komentovat, ale Juve má ten kádr fantasticky vybalancovaný, jako asi jediní z favoritů jsou schopni hrát několika různými styly, díky čemuž se zařadili mezi tu úplně nejužší špičku. Pořád tam mají věci, u kterých si u nich nejsem jistý, ale aby už v této fázi sezóny byli tak přesvědčiví, si u nich nepamatuju.

Reagovat
10

...já naposledy pod Lippim, ještě 2-3 roky dozadu se Juve posíralo na Bayernu, teď by tam jelo s úplně jiným sebevědomím, v tom vidím největší rozdíl

Reagovat
ADM

Z viacerých zostrihov a niektorých pasáži, ktoré som videl aj v Serii A, za mňa momentálne najväčší favoriti na víťazstvo, a aj keď nehrajú tak "pekne" ako City či PSG, vo vzájomnom zápase by im asi nedali čuchnút. Príde mi, že Ronaldo do toho tímu priniesol absolútnu víťaznú mentalitu a dôveru tých hráčov v tím.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kdyby byla LM dlouhodobá soutěž jako liga, tak bych jim hodně věřil, ale v LM je velkým faktorem i štěstí a momentální výkonnost, což se teprve uvidí. Pořád tam nemají náhradu za Pjaniće, na jehož levelu není nikdo schopný hrát, Cancelo neuvěřitelně vystřelil (pořád se mi nezdá, že to bude schopný udržet, respektive vždy trpěl tím, že mohl hrát 80 minut výborně a pak během pěti minut udělat dvě gólový hrubky), Alex Sandro je taky celkem průchozí.

Ale celkově fantazie a jak jsem psal - už je řadím do absolutní špičky po bok těch nejlepších, což ještě loni neplatilo. A určitě se tam posunuli i mentálně, na což mohl, nebo teda spíš měl velký vliv přestup Cristiana.

Reagovat
Pinturicchio

Sandro průchozí? S tím teda nemůžu souhlasit.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Průchozí je asi špatně řečeno, spíš bych řekl, že trpí výpadky koncentrace a obecně je na tom hůř než dřív.

Reagovat
Pinturicchio

Záleží jaké časé období tím "dřív" máš na mysli, oproti loňsku je na tom líp a blíží se svému ideálu. Loni ho Asamoah jasně převyšoval.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dva roky zpět, tam byl mimořádný. Loni naopak strašný, letos je slušný, ale z Cancela na druhý straně jde mnohem větší strach.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, s tím souhlasím. Cancelo napravo působí jak zjevení, toho je vyloženě radost sledovat.

Reagovat
10

Za Pjaniće je tam Can a Bentancur, což jsou do defenzivy mnohem jistější hráči...já to nadšení z včerejšího Pjaniće nesdílím, ten prostor před obranou on prostě nedokáže pokrýt ani pozičně a už vůbec ne svalama, tam je pořád slabina toho týmu.

Jinak Juve mezi nejlepší patří už 3-4 roky, letos je imho znovu o krok dál...konkurence je naopak často na konci cyklu, nebo v částečný přestavbě, což tomu taky nahrává. Ale klíčový bude jaro, jak říkáš.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Osobně považuju Pjaniće za klíč k úspěchu, což se ostatně potvrdilo i loni s Realem, kde byla jeho absence v prvním zápase citelně znát. S ním jste jiný tým a dokážete hrát mnohem dominantnější fotbal, držet míč a snadněji ho dostávat ke 3-4 ofenzivním hráčům, kteří udělají rozdíl. Samozřejmě je to vykoupeno i nějakými slabinami v defenzivě, ale bez takovýho hráče se vítězit nedá, což potvrzuje dominance Realu s Kroosem či Modrićem.

Jasně, Juve patří mezi nejlepší, ale něco tomu pořád chybělo. Možná to pro mě byl Pipita, kterýmu jsem nikdy nevěřil, že by to dokázal vystřílet na vaši stranu, když ho budete potřebovat. Letos je ten kádr silnější o Cristiana, razantní upgrade došel v Cancelovi a celkově máte velmi slušnou šířku kádru, což je s vaším rozpočtem až unikátní. Velmi zvědavý jsem na PSG, tam mám nějaký otazníky, ale podle mě z nich s Tuchelem půjde strach, pokud Verratti vydrží zdráv.

Reagovat
10

s Verrattim na mě nechoď

Reagovat
10

doufám, že se na to PSG dneska koukáš

Reagovat
Hristo Stoichkov

Koukám na Barcu, jak to vypadá?

Reagovat
10

Neapol lepší, dostává se snadno do šancí, který ale zajebává...PSG závislý na solech Neymara s Mbappem, už jsou tam i náznaky podráždění, prostě klasika

Reagovat
Hristo Stoichkov

Soupeři proti nim mají dost šancí i v lize, ačkoliv to tak podle tabulky a výsledků vůbec nevypadá. Bylo by super, pokud by to Neapol udržela, ale bohužel tomu moc nevěřím, PSG umí během pár minut úplně otočit zápasy, kvalitu mají obrovskou. No, uvidíme.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

on šel včera fakt na stadion pěšky s fanouškama a nikdo ho nepoznal ?

Reagovat
vodka

*neznali s k němu

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

400 milionů liber malá investice. Hrozný vedení! Že se nestydí.

Holt někdo koupí Pogbu, někdo Ronalda.

Někdo s těmi hráči dokáže pracovat a výchova z nich mega star a k tomu dokáže kupovat další skvělé hráče za hubičku a někdo musí lamentovat nad tím, že si nemůže koupit stopera za 80 milionů liber

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hrál v United Chielini, tak bude Mou prskat, že takhle nehraje moderní stoper, že už se u něj projevu věk, protože pozbývá rychlosti a bla bla bla klasický sračky.

Reagovat
kilobyte

Takže nejdříve řekne, že Juventus se pořád zlepšuje, protože se neuspokojí s už tak dobrou kvalitou a na konci řekne, že je spokojený s prohrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, moc prosím o vyplnění dotazníku. Je to pro studijní účely.

Moc vám děkuju.

http://www.click4survey.cz/s4/22652/e6db58a8?fbclid=IwAR1aXbkOwvprQVABJ39glxMmhwy1jxz6fXEMJuotJO3uHfBCdWEiioWr64o

Reagovat
Lexi Belle

Got you

Reagovat
pobody's nerfect

kolikrát to ode mě potřebuješ?

Reagovat
torcida

reklama cez telefón je zlo a mal by to byť trestný čin!

Reagovat
smazaný uživatel

Kazde opatovne klamanie je zlo, nielen to cez telefon.

Reagovat
Teoretik

Opravdu něco takového vypustí potom, co mu právě z Juventusu pořídili tu ozdobu do zálohy za nehoráznou sumu?

Reagovat
Vsadim gule

Ozdobu kterou by chtěla i Barcelona. Takže jsou jen 2 možnosti. Buďto nerozumíš fotbalu nebo vůbec nevíš která bije vyber si..

Reagovat
smazaný uživatel

Úprimne koho už len nechce Barcelona? Beztak pomaly Vidal, Malcolm ani nehrajú... Nechápem to ich zadlžovanie.

Reagovat
Agent z Melmacu

aký je rozdiel medzi tými 2 možnosťami?

Reagovat
Vsadim gule

Správně..

Reagovat
Teoretik

uniká ti pointa, radši se o gule nevsázej... každopádně to odvádění pozornosti od podstaty aneb jaký pán, takový pes.

Reagovat
Vsadim gule

Pogba je v united 2 roky a byl to dobrý nákup. A podle tebe by jeho nákup měl stačit na 10 let? Ty se zas drz teorie praxe ti moc nejde..

Reagovat
drussbarb

Přečti si to i znova

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Agent z Melmacu

ktorý klub bude jeho ďalší? nenapadá ma žiadny

Reagovat
smazaný uživatel

Bože jak já tohohle idiota nesnášim. Akorát se začíná ukazovat jak je jeho styl zastaralej, stejně jako on.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele