MOURINHO SE OPŘEL DO SUDÍHO POLLA

10.05.2007, 13:24
Aktuality
Největším nepřítelem Chelsea v letošní sezóně zřejmě nejsou zranění, Manchester United nebo Liverpool. Manažer Blues Jose Mourinho pomalu nemůže ani vystát rozhodčího Grahama Polla, který jeho tým v letošní sezóně několikrát poškodil...

"Mezi panem Pollem a Chelsea je spousta incidentů. Pana Polla nemáme rádi. Musíme přijmout rozhodnutí, ale pokud se mě zeptáte, jestli skáču radostí, když má náš zápas rozhodovat pan Poll, pak rozhodně ne," čertil se Mourinho po včerejším utkání s Manchesterem United.

Poll se v nemilosti klubu ze Stamford Bridge poprvé ocitl po podzimním utkání s Tottenhamem (1:2), v němž minimálně hodně přísně vylučil kapiána Johna Terryho. Několika chyb se dopustil i včera, především pak ve chvíli, kdy za kriminální zákrok na Shauna Wrighta-Phillipse nevyloučil Eaglese, který se navíc o několik vteřin dříve marně pokoušel vymodlit si pokutový kop.

"Řekl jsem panu Pollovi spoustu věcí, které jsem měl v srdci od zápasu na White Hart Lane. Nebylo to nic zvláštního, jenom jsem si očistil duši," říká Mourinho k momentu, kdy Graham Poll přiběhl k domácí lavičce a s portugalským koučem si cosi vyříkal pěkně od plic.

"Myslel jsem si, že jsem byl vyloučen, ale nebyl. Šel jsem na tribunu, ale moji asistenti mi řekli, že mohu zůstat na svém místě. Myslím si, že byl stejný jako vždycky. Bylo to jeho normální vystoupení, když rozhoduje zápasy Chelsea," zlobil se dále Mourinho.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*Ondras

Reagovat
HOST*Ondras

Jediny kdo si tady nehraje na pretvarku...to si cenim...sice je obcas pekne sprosty,ale nenecha si srat na hlavu...hodne stesti Murinho...

Reagovat
smazaný uživatel

To neni o hre a nehre na pretvarku.

To je o slusnosti a respekte k superovi, rozhodcovi, atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Nech sa opre do seba, je trápny..

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný zápas.

Reagovat
HOST*

chuj je mu trapne ze remizovali s beckem manchesteru tak se na nekoho vymlouva uz me sere

Reagovat
smazaný uživatel

fuj...hnusnější zápas jsem neviděl

Reagovat
Shevchenko

tak sleduj GL cipe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Nezáživnej fotbal..mel sem si jit vecer raci lehnout nez se koukat na zapas Chelsea : Manchester United "B" ..sem docela cumel ze je neporazily :D..ale muze za to jako dycky rozhodci..MUFC FORZA !!

Reagovat
HOST*

čelski snad v plný sestavě hrála? že tady šicki říkáte, že neporazila béčko manutd...a ač jsem ten zápas z důvodu sestav nesledoval, tak podle tohoto článku soudím, že spravedlnost byla opravdu na straně Josého...

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, dalsi Scum.

Reagovat
HOST*

Brát ti to nebudu..je fakt ze oboustrane neodpiskal par zakroku,ale takova je realita..jinak podle me hrala chelsea v dost stabilnejsi sestave (vic hracu ze zakladu)..all good..pic !!mufc 4ever

Reagovat
HOST*

............/´¯/)

............/....// .......^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

.........../....// ....../......__...........__.......\

...../´¯/..../´¯\.....(-....(.0.).......(.0.).....-)

.././.../..../..../.|_...¡.........../_................

(.(....(....(..../.)..)..\..........____........../

.\................\/../ ....\..........................

..\................./........\__________/

....\..............( ...............\..........\.

......\.............\ ................\...........

for chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný, ale moc vlasů ti teda naděleno nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele