MOURINHO POKRAČUJE V ÚTOCÍCH

29.08.2006, 23:34
Aktuality
Jak se zdá, trenér Chelsea Jose Mourinho se minul povoláním. Daleko více by mu asi slušelo místo žalobce u nějakého vyhlášeného tribunálu. Napadá každého, kdo si o to jen pohledem řekne! Tentokráte si vzal na mušku trenéra francouzské reprezentace Raymonda Domenecha. Důvod? Novodobé otroctví v jeho podání!

Portugalec Mourinho se zastává Francouze Makélélého a žaluje dalšího občana Francie Domenecha. Tak by měl znít tento případ v soudní kronice.

"Pan Domenech pravděpodobně zaspal dobu a neuvědomuje si, že otroctví, otrokáři a otroci, to vše bylo již dávno zrušeno. Claude Makélélé se vzdal reprezentace, oznámil, že již nebude za Francii hrát, ale i tak byl k nadcházejícím zápasům kvalifikace povolán!"

Francie se utká 2. září s Gruzií a 6. září nastoupí proti současným mistrům světa Italům. Pravidla FIFA, kterými se v tomto případě řídí také UEFA, mluví jasnou a srozumitelnou řečí: "Hráč, který se v řádném termínu nedostaví na soustředění reprezentace své země, kam byl nominovaném, bude potrestán okamžitým zákazem startu v klubu, za který hraje."

A tady je onen kámen úrazu, bolístka pana trenéra Mourinha. Přijde o tvůrce hry, případ se bude protahovat, je zde Premiership, ale také Liga mistrů...

José Mourinho, jak se zdá rezignovaně, pokračoval: "Makélélé není fotbalistou, stal se otrokem. Sehrál za Francii maximální možný počet zápasů, pomohl vybojovat stříbrné medaile na MS 2006. Nyní se rozhodl skončit v reprezentaci, tak, jak to udělali mnozí před ním. Ale trenér národního týmu Francie ho proti jeho vůli povolal ke dvěma zápasům a oznámil mu, že když odmítne hrát, bude potrestán zákazem startu za Chelsea. To znamená, že neexistuje jiná možnost, než do Francie odletět. Pravidla jsou zde a zákon platí pro všechny. Jeden zápas znamená dva zápasy. Odmítnout hrát dvě utkání za Francii přinese trest v podobě nemožnosti nastoupit čtyřikrát v dresu Chelsea! Ať žije otroctví á-la Francie!"

A co teď? Dobrá rada nad zlato!

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (20)

Přidat komentář
PJ

Teda ač je mi ten mamlas silně proti srsti, tentokrát mu musim dát za pravdu. Co je tohle proboha za blbost?

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, nemám rád Mourinha, ale v tomto případě má pravdu.. Makélélé..?

Reagovat
HOST*

Ano, tak se správně píše jeho jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem nevěděl ani nikdy neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

moudře Murinho smýšlí jen co je pravda. Domenech je opravdický a nefalšovaný trouba - ať už jde o (ne)vedení nároďáku, sraní se do pravidel fotbalu, a v neposlední řadě zhovadilá nominace na MS - ano je to tak, jedna z nejvetších tragédií německého šampionátu - absence onoho skvělého, mrštného, hbitého,...........víme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, tentokrát to trefil...

Reagovat
HOST*nofan

Chtěl bych být takovej ,, mamlas " jak TY říkáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát s Mourinhem úplně souhlasím. Ale vidím tady ještě jednu možnost. Když Makelele přiletí na sraz a pohádá se s trenérem, tak bude vyřazený z kádru a je po starosti i do budoucna.

Když už je tu to pravidlo napsané, tak bych ještě pro některé nechápavce zmínil tu aféru s hráči Barcelony...

Reagovat
PJ

Hmm tak teď to počítam dostaneš pěkně sežrat, protože v případě hráčů Barcelony to bylo něco trochu jinýho...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby mi někdo dával něco "sežrat", tak bych prosil nejraději čokoládu. Ale nemám strach, že by se tu na mě někdo mračil, teda kromě sterdy, který reagoval dřív, než píšu toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív si zjisti, jak to s Xavim a Puyolem bylo a pak teprve zkoušej obě situace srovnávat..

Reagovat
smazaný uživatel

Teda zmiňoval jsem to pro nechápavce, ale ty jsi to nepochopil zase z jiného pohledu. Ale tím se netrap, sám náš velký PJ taky. Každopádně děkuju za toho přátelského smajlíka, protože by se dal čekat i nějaký ostřejší. Nemusím si nic zjišťovat, vím jak to bylo a psal jsem to už i u článku o Grygerovi a Tottenhamu. Těm nechápavcům, a oni asi ví, koho tím myslím, jsem vysvětloval, že u Puyola a Xaviho bylo všechno OK a ve stejném smyslu jsem to psal i teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice Mourinha rád vůbec nemám, ale ten chlap má v tomto případě

pravdu a chápu jeho rozčarování.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice Mourinha rád vůbec nemám, ale ten chlap má v tomto případě

pravdu a chápu jeho rozčarování.

Reagovat
HOST*Luis

jj, svatá pravda

Reagovat
HOST*Milanista

S Mourinhem tentokrát výjimečně souhlasím. Jen mi nesedí, že Makélélé je tvůrce hry. Vždy jsem si myslel, že je to jeden z nejlepších defenzivních záložníků, na jehož prodej zle doplatil Real.

Reagovat
HOST*Kuchta

Domenech je mamlas.To,že došel na MS až do finále je jenom apouze zásluha hráčů jako Thuram,Makéléle,Vieira,Zidane atd.On je naprosto neshcopnej trenér,vzpomeňte na kvalifikaci,kdyby se mu nevrátili Thuram,Makéléle a Zidane tak by se na MS ani nedostali!

V tomlhe má Mourinho pravdu a já být Claudem,tak se na Domenecha vykašlu!Je to magor,myslim,že ho brzo odvolaj,protože bez Zidane a pod Domenechem se Francie nedostane na EURO

Reagovat
HOST*Rebel

Připojuji se do řady těch kdo Mourinha mají za mamlase, ale tentokrát souhlasí. Na ten sraz bych jel a panu Domenechovi tam ukazal neco ze by na to do smrti nezapomnel. Opravdu demence.

Reagovat
HOST*Rebel

Připojuji se do řady těch kdo Mourinha mají za mamlase, ale tentokrát souhlasí. Na ten sraz bych jel a panu Domenechovi tam ukazal neco ze by na to do smrti nezapomnel. Opravdu demence.

Reagovat
HOST*Cecik7

Nemam tohoto trenera rad mysli si ze je s tema prachama frajer ale vubec na to nema !!!! Kdyby nebylo Abramovice tak je upe v prdeli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele