Mourinho: My jsme byli problém

19.09.2007, 08:47
Aktuality
Londýnské Chelsea se vůbec nevyvedl vstup do letošního ročníku Ligy mistrů. Hvězdný tým doma na Stamford Bridge jen remizoval s norským Rosenborgem Trondheim a hned na úvod ztratil body. Manažer José Mourinho byl po zápase hodně nespokojený.

"Oni nebyli problém, my jsme byli problém," odtušil Mourinho na pozápasové tiskové konferenci. Narážel na neschopnost svých svěřenců proměnit brankové příležitosti. Rosenborg poslal do vedení ve 24. minutě po Saparově přímém kopu Mikka Hoppinen, Chelsea pak dokázala Andrejem Ševčenkem už jen vyrovnat.

"Byl to zápas, ve kterém jsme měli dát pět, šest, sedm branek. V první půli jsme dvanáctkrát vystřelili na branku, ve druhé půli jsme si vytvořili ještě lepší šance, ale dali jen jedinou branku," štvalo Mourinha. "Pokud potřebujeme na gól dvacet šancí, máme problém." Portugalský manažer pak pogratuloval soupeři a poznamenal, že být trenérem menšího klubu, použil by stejnou taktiku jako úterní soupeř.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Murhovno jednou nehází neúspěch na někoho jinýho než je svůj tým ...? Já čumím jako pako

Že by náznak zlepšení?

José, máš u mě pochvalu

Reagovat
smazaný uživatel

ty si vážne divný

Reagovat
smazaný uživatel

Důvod?

Reagovat
HOST*

označení Mourinha vs. pochvala?

Reagovat
smazaný uživatel

už ma predbehli ostatní, takže tak....

Reagovat
HOST*M11

rozhodne to neni poprve---tak nedelej

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

Reagovat
HOST*nofan

Vlastně sám řekl, že takovou taktiku čekal. Kdo by jí taky nečekal, že. Právě proto se na to měl připravit. Myslim, že to není chyba manšaftu, ale pouze jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinhu nespálil 28 střel.

Reagovat
smazaný uživatel

MourinhO samozřejmě

Reagovat
HOST*nofan

Já nejsem trenér, ale snad jde udělat třeba to, že se Trondhaim nechá trochu namlsat a popustit, aby jen nezalezl, a pak udeřit. Když se to nepovede, tak zase polevit, ať to zkusí ještě, nějaká chybička aby se vytáhli z obrany a pak zase na ně vlítnout. Říkám, nejsem trenér, ale to je právě síla trenéra.

Reagovat
HOST*Vacin

Ty fakt nejseš trenér

To co předvedla Chelsea byl festival spalování šancí a s tím Mourinho nenadělá nic, jedině, že by sám obul střelky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*nofan

Já fakt nejsem trener, ale Mourinho už taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Murhovno opravdu není můj oblíbenec, ale za tuhle ztrátu opravdu nemohl. Pokud nedaj útočníci 6 loženek, není o čem ....

Reagovat
HOST*cat killer

Doufam ze Chelsea nepostoupí ani do uefy

Reagovat
HOST*PECE

Pánové mi uletěl tuti tip, tímhle mačem. Ti zase mají zisky. Proti Chelsea nesázel ani člen Jedličkova ústavu.

Je to mazec

Reagovat
HOST*

Jose byl a bude njlepsim trenerem na svete pro chelsea toho udelal hodne a mohl jeste vic jenomze ten zjebany abramovic nechapu teho kokota jednou se jim nepovede zapas v LM a oni odvolaji proste lamy bez joseho murinha a vy kokoti zjebani tak o chelsea nemluvte chtel bych videt vas vy hrdinove cur*** jste vsichni kdo kritizujete chelsea

Reagovat
HOST*

Máš pravdu Ondro!!!

Reagovat
HOST*

hej lidi omlouvam se jsem upe frustrovany s toho jeho odvhodu chelsea fandim uz 6 roku a jeste nikdy me u nich nic tak nezamrzelo jako prav eodchod mourinha tak jeste jednou sorry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele