MOURINHO: MESSI JE SIMULANT!

23.02.2006, 21:09
Aktuality
Podobně jako před rokem se trenér londýnské Chelsea José Mourinho cítí být ukřivděný po úvodním duelu s Barcelonou, tentokrát se portugalskému kouči nelíbilo vyloučení jeho svěřence, španělského obránce Del Horna. Ten se v prvním poločase poroučel za tvrdý zákrok na mladého argentinského záložníka Messiho.

První zápas stejně jako v minulé sezóně skončil vítězstvím Barcelony 2:1, ovšem s tím rozdílem, že letos se začínalo na Stamford Bridge, tedy na domácí půdě Blues. Všechny tři branky padly ve druhé půli, jako první šla do vedení Chelsea, a to poté, co si v 58. minutě nešťastně srazil míč do vlastní branky barcelonský Motta. Nepopulárního vlastence si ale v 71. minutě vstřelil i domácí kapitán Terry a deset minut před koncem pečetil na konečných 2:1 ve prospěch katalánského velkoklubu Eto'o.

Nejvíce diskutovaným momentem byl ale incident ze 36. minuty. U rohového praporku totiž Asier Del Horno v souboji bez míče ošklivě sestřelil Lionela Messiho a norský sudí Hauge bez rozpaků poslal domácí tým do deseti. Vyloučení se stalo nejdiskutovanějším okamžikem zápasu - bylo zasloužené? Zainteresované strany mají pochopitelně jasno, každá o své pravdě, neutrální pozorovatelé se ve svých verdiktech liší. Jedni tvrdí, že byla červená karta oprávněná, druzí zase, že přísná. Ovšem to, že Del Horno nedohrál, bylo asi správné. Messiho totiž nepěkně fauloval už o něco dříve, a kdyby místo červené za druhý faul dostal za každý žlutou, nemohl by se divit...

"Jak se řekne katalánsky podvádět?" ptal se José Mourinho, který je přesvědčen o tom, že Messi jednal nečestně a vše nafilmoval. "Barcelona je kulturní město s mnoha divadly a jak je vidno, tento chlapec se učí dobře, předvedl skvělý herecký výkon. Dál se k tomu radši vyjadřovat nebudu..."

Trenér Barcelony Frank Rijkaard ale vše viděl jinak a svého hráče se zastal: "Messi je často faulovaným hráčem a myslím si, že nemá zapotřebí simulovat..."

I sám faulovaný Messi odmítá Mourinhova slova: "Odpoutal jsem se od Robbena a z ničeho nic přiběhl s nečistými úmysly vůči mě Del Horno. Naštěstí jsem ho viděl a stačil jsem vyskočit, jinak by následky tohoto střetu byly horší."

Rozhodčí Terje Hauge obhajoval svůj verdikt: "Ve zpomaleném záběru tento faul opravdu nevypadá tak hrozivě jako ve skutečnosti, to nic ale nemění na tom, že Del Horno v žádném případě nechtěl hrát míč a očividně šel po Messim," řekl v rozhovoru pro norskou televizi a dále dodal: "V příštích dnech bude pravděpodobně mé rozhodnutí předmětem diskusí, protože se podepsalo na dalším vývoji zápasu, přesto si stojím za svým."

Oslabení Blues bylo důležitým faktorem pro vývoj zápasu i podle Mourinha: "Hrát v deseti proti kompletnímu týmu je vždy těžké, ale v případě, kdy hrajete v oslabení proti Barceloně, navíc téměř hodinu, je to veliká nevýhoda. Jsem ale na své hráče hrdý, a to hlavně kvůli tomu, že se ani v oslabení nevzdali a bojovali až do konce." I Frank Rijkaard nešetřil po zápase slovy uznání na adresu soupeře, a přiznal, že i v oslabení byla Chelsea více než důstojným soupeřem.

"Odveta bude ještě hodně zajímavá, stát se může cokoliv, v žádném případě není rozhodnuto," zněla tvrzení obou trenérů, kteří jinak po zápase moc stejných názorů nesdíleli.

Autor: Aleš Ratzka

Komentáře (80)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten zakrok byl urcite tvrdy, ale ne na cervenou, to je fakt. Vubec nechapu proc Mourinho kritizuje Messiho-spadl po tvrdem faulu a rozhodci urcite neudeloval kartu za to jak dlouho lezel Messi na zemi, ale za to jak ten faul vypadal. Takze kdyztak se ma vymlouvat na rozhodciho. Ale to je klasicky Mourinho. Chudacci kluci z Chelsea-kdyz prohrajou tak jim v tom zapase vzdycky nekdo ublizi Ja je tak lituju

Reagovat
ronaldinho_10

Kolikrát Chelsea za Mourinha prohrála? A kolikrát si stěžoval na rozhodčí? Myslím, že má skvělý průměr. Co prohra, to kritika rozhodčího. Navíc vždy se mu nelíbí nějaká situace, ale že na druhé straně jich bylo víc rozhodnuto ve prospěch Chelsea se nezmíní. To platí teď, nebo třeba po vyřazení s Liverpoolem...

Reagovat
PJ

Jen bych připomněl poslední prohru s Middlesbrough a Mourinhovu reakci - že prohráli zaslouženě... Nic to nemění na tom, že je to arogantní blb, ale zase řikat, že všechny prohry svaluje na rozhodčí, je taky blbost...

Reagovat
smazaný uživatel

ale i tehdy zmínil rozhodčího...

Reagovat
PJ

Zmínil, ale nevymlouval se na něj... "O přestávce hráči říkali, že jsme měli kopat penaltu za ruku domácích ve vápně. Kdyby jsme srovnali na 1:1, mohl se zápas vyvíjet jinak. Ale na sudího se po takovém výkonu nechci vymlouvat."

Reagovat
smazaný uživatel

jj, já to znám, ale ono když řekenš, že měla být penalta a že by to jinak bylo jinak, tak už to samo o sobě...

Reagovat
PJ

A furt budeš kecat, jen abys měl pocit, že je po tvym, co? Neřek to on, o tý penaltě, opakoval jen to co mu řekli hráči. To je taky rozdíl. Vymlouvání se na rozhodčího vypadá jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Říct, že kdyby rozhodčí zapískal peanltu, mohlo to být jinak, to je prostě výmluva...je to tak, ať chceš nebo ne.

Reagovat
PJ

Tak znova... Neřek to on, o tý penaltě, opakoval jen to co mu řekli hráči. A navíc řekl, že se nechce na sudího vymlouvat. Co chceš víc? Nemá smysl se s tebou dohadovat, ty máš vždycky svojí pravdu a nikdy neustoupíš, to už dobře víme, takže končim debatu... Tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je jedno, jestli říkal to, co říkali hráči, má snad svoji hlavu, kdyby se nechtěl vymlouvat, tak to po hráčích neopakuje.

Reagovat
HOST*

Hele Mourinha neurážej, zatímco ty sedíš před monitorem a kecáš, on toho dokázal o trochu víc.

Reagovat
smazaný uživatel

No a co?

Reagovat
ronaldinho_10

Tak on taky nemá urážet týmy, kteřé v zápase dají víc gólů než Chelsea!

Reagovat
PJ

Já nezpochybňuju to, co dokázal. Po trenérský stránce patří určitě mezi nejlepší na světě. Ale to ho neomlouvá, že se chová jak magor.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě, ale většinou ty jeho kecy souvisí s taktikou..snaží se je rozhodit..

Reagovat
smazaný uživatel

To je takový zaujatý hovado !!! Vždyť rozhodčí moch klidně písknout dvě penalty pro nás, ale neudělal to....ten gól Chelsea se dal posoudit jako faul, ta Svině hnusná terry strčil do Motty aby nalít do dráhy míče a taky se to dalo písknout.....mimochodem lampard zase nic nepředvedl......ubožáci prostě na Barcu nemaj a hotovo. Není se o čem bavit, ten zápas musí zavřít huby těm co nám nevěřili.

Reagovat
HOST*loko

Lampard ma manzelku z Barcelony, tak mozno mu slubila nejaku peknu odmenu ak nezahraje svoje maximum Alebo naopak sa mu vyhrazala ze moze byt ze na par dni vynecha svoje manzelske povinnosti ak da nejaky ten gol ale inak je to spravny chlapik a ze vraj uz v barce aj stava barak tak uvidime ci za par sezon neoblecie aj modrocerveny dres..

Reagovat
HOST*

souhlas,

Reagovat
smazaný uživatel

Murhovno je prostě debil. Já už si fakt neberu servítky. Je to fakt vylízaná makovice, která neumí prohrávat .

Měl by se nad sebou zamyslet, těmahle kecama se tak akorát ztrapňuje

Já vím, že přesně tohle bylo jeho cílem, totiž to, že my jako fandové Barcy, budeme nasraný, ale já už fakt nemůžu. Murhovno, jseš pič.s . A co dál nechápu je to, proč ho z tý Chelsea už dávno nevyrazili, vždyť jim tou svou nevymáchanou držkou dělá jenom ostudu. My bysme doufám takový hovado z Barcy hnali svinským krokem

Sorry za tenhle výlev, ale už jsem si fakt nemohl pomoct. Tyhle jeho kecy mě kalí mou radost ze zasloužený výhry

Reagovat
HOST*yarda

Dovolil bych si upozornit, že Mourinho působil i v Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to já vím. A teď se za to i stydím. Ale dvakrát stejnou chybu neuděláme

Reagovat
HOST*Honzao

Všechna čest !!!

Reagovat
ronaldinho_10

Podle zákona vzájemného působení sil musel být náraz pro oba stejný. A Del Horno se válel na zemi ještě delší dobu! A teď kdo simuloval víc, co? Pokud ten vzájemný střet bolel Del Horna, tak proč nemohl bolet i Messiho? Pokud nebolel Mesiiho a ten filmoval, tak proč Mourinho nenadává i Del Hornovi, že je simulant?

Reagovat
smazaný uživatel

To je zajímavý postřeh. Všichni psali o filmování Messiho, ale pokud Mourinho řekne, že to byl vzájemný střet a že Messi simuloval, tak by se měl koukat taky na svého hráče! Kdyby radši držel hubu a nekacal nesmysly! Já fandí Chelsea delší dobu. Když hráli Poyet, Zola, Hasselbaink.... Abramovič a jeho peníze mi nevadili a nevadí, ale Mourinho mě fakt štve! Jednak neumí prohrávat. V lize třeba prohru přiznal, ale pokud o něco jde, tak za to nemůže on, ani naši hráči! Ty bych taky nevinil. Hlavní viník je Mourinho, na domácím hřišti máme útočit!

Reagovat
HOST*Andy

ty si můj člověk... taky rád vzpomínám na starý časy. Zola? ten byl vynikající... A v bráně De Guy, ne? Nějak tak se jmenoval.

Reagovat
ronaldinho_10

My naštěstí v Barceloně myslíme na současnost!

Reagovat
HOST*yarda

Protože se vám v současnosti hodí, není-liž pravda? Líp se fandí úspěšným, to je známá věc

Reagovat
HOST*Petr

Ale když se s někým srazíš tak tě to nemusí bolet jak toho druhýho a Messi tomu očividně přidal-bylo vidět jak se začala asi po 5vteřinách na zemi svíjet.Ale jak tu kdosi říkal kdyby už předtím dostal žlutou a tady žlutou tak by se nemohl divit-myslím si že to byla hodně špatná kompenzace od rozhodčího..zápas nezvládl a těžce ovlivnil,ale jsem rád ,že vyhrála Barca ,Mourinho je blb.

Reagovat
HOST*

On nevi co je spatne, co delaji jeho hrace nevidi, mas pravdu, dobry priklad

Stejne Eto´o je lepsi nez Drogba, dokazal to je v Africe nominovan nejlepsi fotbalista Afriky a dal chels. pekny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Já si tímhle radost rozhodně zkazit nenechám.

trošku mě zaráží lidi, co si takového trenéra přejí do svého týmu. Je to trošku smutné, úspěch za každou cenu.

chápu lidi, co neumí prohrávat, podle mě je to dobrá vlastnost, problém je, když se to neumí potlačit. A to on nedokáže.

Reagovat
ronaldinho_10

Souhlas. Podle mě by ho po každým zápase měli zavřít do klece, nechat hop 24 hodin vychladnout a pak ho pustit na tiskovku. Já jsem na něj alergický od zápasu s Liverpoolem (v FA cupu, nebo Curlin Cupu, či co to bylo). Když trénoval Porto, tak mi nevadil. Ale teď jak vidím jeho fotku, tak ve mě normálně stoupá agresivita!

Reagovat
antimadrista

To je klasika. Ale že nějak neokomentuje ty dvě neodpískaný penalty To je asi podle něj v pořádku

Reagovat
HOST*

Na ČK to jednoznačně nebylo!!! Možná ani na žlutou... Bylo to divadýlko.

Reagovat
HOST*Heretic

Barcelona je jen hromadka hovinek...namyslene primadony, kuni ksichty, simulanti a herci....na kazdeho jednou dojde...uz aby se vratili zpatky kam patri...do pulky tabuky a UEFY

Reagovat
HOST*

A kam by se pak měla vrátit Chelsea,ta hrála donedávna sotva Uefu.

Reagovat
HOST*jura

ta karta to je jedno,ale Messi je tam vodil všechny!!!!!!!!to je talent!!!už se těším na další zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Ruuti taky tvrdě narazil Jágra a poroučel se z ledu do kabin. A to se v hokeji povoluje tvrdá hra! Messi to schytal podobně, ještě že si ho hned všimnul a stačil se trochu krýt, jinak by možná mohl mít v nejhoršim po kariéře! uznávám že José Mourinho je vynikájící coach, ale měl by zapracovat na svém profesionalismu

Reagovat
HOST*Becks

Takže krátce:

Mourinho:Messi je simulant

Becks:Mourinho je člověk co neumí prohrávat

Reagovat
HOST*Heretic

Heretic: Becks je clovek, ktery nikdy nic nedokazal, muze si psat co chce, ale stejne ho nikdo nebude brat vazne

Reagovat
ronaldinho_10

Ronaldinho_10: Becks má pravdu! Jestli i Heretic to nevím, Beckse nijak blíže neznám...

Reagovat
HOST*Becks

Začni radší hrát normální ofenzivní fotbal,než aby si pak musel plácat takovýhle voloviny!!Prohráli jste,prohráli,smiř se s porážkou....chtěl bych tě vidět trénovat Sunderland

Kéž byste kiksli s tim Sunderlandem.....

Reagovat
HOST*Becks

oprava s Porstmouthem

Reagovat
HOST*Elvis

Mourinho je debil, Viva Franz Straka

Reagovat
smazaný uživatel

To si můžeš s Mourinhem podat ruku

Reagovat
HOST*Eto´o

messi je sice teď před většiinou veřejností za simulanta,ale Mourinho je již delší dobu před většinou veřejnosti kokot,který neumí prohrávat.A vždycky budu raději simulant než kokot!Jinak moc hezká slova rozhodčího!Jak říká Del horno šel evidentně po Messim ne po baloně!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si spíš, ež Messi teď před veřejností definitivně potvrdil ,ež je největší světový talent a už dnes patří do desítky nejlepších hráčů světa.

Reagovat
smazaný uživatel

To sa ukáže najskôr až na MS - ale dobrý je, nehovorím...

Reagovat
smazaný uživatel

No to je otázka, co MS ukáže. Pokud se mu podaří, tak ho klidně zařadím po bok Ronadlinha jako nejlepšího hráče světa.

Reagovat
Xavi

Přece nechceš Messiho hodnotit, až na základě toho jak se mu povede MS? MS je jen krátkodobý turnaj, kde může kdokoliv překvapit a kdokoliv propadnout.

Reagovat
HOST*Andy

Talent je to nesporný, ale s tou chválou zpomal. Ještě není tak prověřený, jak by se patřilo. Ale až za pár let dozraje, ani trochu nepochybuju, že to bude nej hráč světa. Ale ještě má čas...

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, může třeba v důležitých momentech selhat, ale on právě v těch největších zápasech hraje ten nejlepší fotbal- s Realem, s Chelsea, ve finále MS U20..

Reagovat
HOST*Ali

Ten kreten Murinho je trapak, že sem to neviděl. Může být happy že tam nepísk další 3 penalty které měli být. Konečně jednou dostanou na prdel. Jak fotbalově tak morálně! :-)

Reagovat
smazaný uživatel

1. Travnik bol ako na nejakej dedine. Chudaci a oni ho este pred treningom ci zapasom vydatne polievaju. Chudaci, nasrat, taky primitivizmus a strach.

2. Faul na Messiho. ja osobne by som cervenu nedal, ale urcite by som so zavretymi ocami dal zltu za ten predchadzajuci faul, kde mu roztrhol trenky stahovacky. v danom okamziku vsak isiel po Messim a ten sikovne si hodil loptu, tak , ze Del Horno bol v prdeli a keby sa MEssi sikpovne neunhul tak to mohlo skoncit zle i ked nejaky ten kontakt tam bol. Otazka nastava, ze ci simuloval Messi alebo Del Horno. MEssi sa sice pozrel na rozhodcu, ale ked som hraval fotbal ja tak viem, ze bolest neprichadza hned ale az za nejaky tu minichvliku, takzepozriet sa mohol i ked myslim, ze to naozaj trochu prifilmoval. Sranda, ze Del Horno lezal na zemi , valal sa a ked mu rozhodca vytiahol cervenu kartu , tak vyskocil a nic mu nebolo tusim. Naviac Del Horno na Messiho uz od uvodu nestacil a siel po nom. A ked si spomeniem na minulorocny faul na Valdesa od Carvalha, tak mi neostava nic ine ako povedat > NAsrat, nasrat, nasrat.

3.Nebudem robit zaverecne verdikty , ale myslim,ze barca postupi. chelsea je sice kurva, ale po fotbalovej stranke nato nema, aby dala dva gole a zaroven ziadny nedostala. a verim, ze nefotbal , ktory predvadza pravidelne chelsea narok na uspechy vo futbale coskoro mat nebude.

Oleeee BArca . Oleeee Barca, Oleeee Barca. mam velku rados t a prijemny pocit, ktory nie je len o vyhre ci postupe.

Reagovat
smazaný uživatel

http://youtube.com/watch?v=u_ztXAPyvJI&search=del%20horno

pusť si tento odkaz a poslední ukázka zákroku se přiklání spíš k simulování Messiho...no a tu červenou mu dal samozřejmě až vstal takže to je taky blbost

vysvětlení trávníku viz dole

Ale samozřejmě nic nemění na tom že Barca vyhrála po průběhu zápasu zaslouženě a Chelsea bude mít na zvrat podle mě málo šancí

Reagovat
smazaný uživatel

1.Uz som sa vyjadril, ze si tiez myslim, ze to prifilmoval, takze ...... a vzhladom nato, ze bolest neprichadza hned, tak mi je to ci sa na rozhodcu pozrel alebo nie ukradnute.

KAzdopadne chelsea moze byt rada, ze Del Horno bol vyluceny az v tomto momente, lebo v 32 minute, ked MEssiho zobral slapakom cez koleno mohol ist von a nemohol by povedat ani makke f. A dodam, ze nebyt toho vyskocenia messiho cim sa vlastne uhol tomu najhorsiemu, tak by to mohlo v klude dopadnut zranenim. Teraz co napisem su dohady, ale ak taky PAN FOTBALISTA ako Del Horno takto okato luftne loptu, tak bud je totalne drevo, alebo to bolo umyselne. Ono nebyt toho faulu, tak ta akcia pokracuje a kedze VRAJ fauly, ktore su pred sancou su prisne trestane, tak sa tu nebudeme o spravnosti karty ani bavit. Ci to Messi prifilmoval alebo nie je vo hviezdach. ja si myslim, ze trocha tomu valaniu na zemi pridal, ale karta bola zasluzena a) za pravdepodobny umysel za b) predchadzajuce fauly a dohovaranie rozhodcu za c) hroziacu sancu.

2) Del horno sa valal valal a valal. Potom sa horko tazko staval zo zeme a ked mu rozhodca dal kartu, tak mu nic nebolo. zaaaazrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je simulant.A?Fascinují mě trenéři,kteří se vymlouvají na všechno možné jen aby nemuseli říct,že jejich mužstvo stálo za hovno.Rozhodčí zápas sice nezvládl,ale ani omylem to neznamenalo ani minimální výhodu pro Barcelonu.Nesnáším tady tyhle ubrečence.Nakonec je ještě Del Horno oběť.Hráči jako on by měli dostat zákaz hrát mimo ostrovy,ať se ten anglický hnus nešíří dál do Evropy.

Reagovat
HOST*Pirlo & Gattuso

hej to je fakt, ten aglický fotbal, nebo jestli se tomu hnusu dá říkat fotbal, to je fakt odvar, nesnáším ho . a nejlepší je jak se angliscký mužstva po porážce vymlovaj na evropský styl pískání, že prohráli nezaslouženě, protože u nich na ostrovech se to KUA píská jinak .

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti tobě osobně, ale Gattuso je taky velkej vymaštěnec

Reagovat
Mr.Jindros

Gattuso je ale bez přehánění nejlepší hráč AC Milán. Bez něj a Pirla by se jim to rozpadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

To bejt může, ale to neznamená, že není idiot.. mourinho je taky jeden z nejlepších trenérů a chová se jako blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pirlo v té své formě rozhodně ne

Reagovat
PJ

To teda je. Může bejt dobrej hráč, stejně jako Mourinho dobrej trenér, ale magor je to taky. Když si vzpomenu, jak ho Ballack strčil do zad a on se chyt za xicht a skácel se k zemi, tak se musim smát

Reagovat
smazaný uživatel

přeně to sem myslel..

Reagovat
antimadrista

Myslim, že už se o tom namluvilo dost.

Reagovat
HOST*eve

takovej idiot co jenom simuluje a straci mice nema co delat na hristi.Je to druhej Figo

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jseš druhej Mourinho

Reagovat
Radin

Ty si pako,Luis Figo neměl zlatý míč jen tak pro nic

Reagovat
PJ

Hmm tak to si vypustil dobrou perlu

Reagovat
antimadrista

Povodil si půlku Chelsea Messi forever !

Reagovat
smazaný uživatel

No tak především s kropením trávníku před dnem D na SB je to situace, která je běžná všude ve světě...trávník se kropí aby byl povrch hladký a pevný, což napomáhá technickým týmům...osobně jsem se s tím setkal a taky jsem byl překvapený ale ptal jsem se správce hřiště on mi to vysvětlil...takže z toho vyplývá že to nebyl od Chelsea špatný úmysl

Reagovat
smazaný uživatel

to ze barca kropi travnik je normalka, lebo to urychluje chod lopty.

To ze chelsea kropi travnik pred treningom ci zapasom, ked je jasne, ze ten sa dostane do dezolatneho stavu zase az taka normalka podla mna nie je. a naviac je zaujimave, ze v celom londine je prave na sb ten travnik najhorsi , pricom na ostatnych stadionoch je vraj kvalitny. NAHODA?

Reagovat
smazaný uživatel

No on se tak právě kropí i když je v takovém stavu...taky jsem se divil jako ty ale je to vážně fakt

Reagovat
smazaný uživatel

no do travnikov sa nerozumiem a je mi to divne. Kazdopadne to ci sa kropi alebo nie je menej zaujimave ako to, ze v Londine je to NAJHORSI TRAVNIK. Abramovich asi nema na zahradnika

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ten trávník byl hrozný v tom si rozumíme, ale to kropení určitě nebylo se špatným úmyslem...opravdu taky mi to přišlo jako nesmysl ale je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

jak napsal r10 dole

Reagovat
antimadrista

To oraniště v Londýně nebyl vůbec trávník, ať už to byl od nich úmysl nebo, tak je to ostuda anglickýho fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím z části souhlasím takový trávník by se v LM neměl objevovat (zvlášť v tak důležitým utkání)

Reagovat
ronaldinho_10

Jenže, když tam jsou už kaluže, tak tam voda moc nepomůže....

Reagovat
ronaldinho_10

Messi je simulant! Nikdo mu nic neudělal! Tak se podívejte na obrysy Del Hornových kolíků - http://www.blaugrana.pl/newsobr/15173_messi_rana.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo jak Chelsea nevyhraje tak to musí bejt podplacený

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele