MOURINHO: JEDINĚ CHELSEA...

23.02.2007, 20:34
Aktuality
Lodivod Chelsea José Mourinho se nepěkně ušklíbl na dotaz, zda je možné, že Carling Cup možná bude jeho poslední trofejí na lavičce londýnského klubu. Portugalský kouč chce podle svých slov spojit svou budoucnost s týmem Romana Abramoviče i v příštích letech.

Spekulovalo se, že se vztah Chelsea a Mourinho ukončí po této sezoně pro neshody s vedením a hlavně majitelem Romanem Abramovičem. José Mourinho však na otázku, zda bude Carling Cup jeho posledním úspěchem na lavičce, odpověděl podrážděně. "Poslední? Proč?," žádal odezvu. "Chcete věřit tomu, co čtete, nebo co říkám já vám?," dodal vzápětí.

"Říkám vám, že jsou pro mě jen dvě cesty, abych opustil Chelsea. První cesta je ta, že odejdu v červnu 2010, kdy mi vyprší kontrakt. Jestli mi klub nenabídne prodloužení, vyprší mi smlouva a jsem venku. Druhá cesta je taková, že mě Chelsea propustí," řekl portugalský kouč, který slibuje, že by Chelsea sám od sebe neopustil. "Neexistuje třetí možnost, tím myslím, že manažer se rozhodne sám odejít. Žádná šance – nikdy bych to neudělal příznivcům Chelsea," uzavřel bývalý kormidelník Porta.

Autor: David Kubáň / goal.com

Komentáře (937)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele