MOURINHO: DROGBA NÁM CHYBÍ

03.02.2006, 12:22
Aktuality
Ani zdánlivě neporazitelná Chelsea není nezranitelná. Útočník Didier Drogba před třemi týdny odjel na Africký pohár národů a Mourinhův tým ze čtyř zápasů vyhrál jediný...

Když se Didier Drogba připojil k reprezentaci Pobřeží slonoviny, dokázala Chelsea ještě těsně vyhrát na hřišti posledního Sunderlandu, pak však na ni padla menší krize. Liga doma s Charltonem a na Aston Ville, pohár v Evertonu - třikrát remíza 1:1.

Výkony celého týmu sice jen málokdy závisí na jednom hráči, platit by to nemělo obzvlášť u týmu kalibru Chelsea. I trenér José Mourinho však připouští, že je Drogbova absence citelná. "Chybí nám. Není to nic proti Crespovi nebo Carltonu Colovi, oba hrají dobře. Ale Drogba nám dává něco navíc," uvedl Mourinho.

Pobřeží slonoviny se na africkém mistrovství probojovalo do čtvrtfinále, v němž se zítra utká s Kamerunem. Drogba tak bude Chelsea chybět v důležitém souboji s Liverpoolem, a pokud se Pobřeží slonoviny podaří přejít přes jednoho z favoritů turnaje, bude se muset Chelsea bez svého klíčového muže obejít i za týden na hřišti Middlesbrough.

Autor: Petr Starý

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*

Nemyslím si že by to bylo až tak jen Drogbou celej tým Chelsea polevil..

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba je strasne dolezity pri prechode do utoku i v 16ke. myslim, ze to je velke oslabenie. to, ze polavili je tiez pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite polevili, souhlasim, Drogba dela svou praci na 100% dobre, tady je jasny dukaz, ze Chelsea je bez oporory.

Reagovat
HOST*

Já si taky myslím,že Drogba není zas tak moc extra hráč,na kterým by stáli výsledky týmu.Útočit umí i jiní hráči (Lampard,Cole,Gudhjonsen)

Reagovat
smazaný uživatel

no podla mna prave naopak, je strasne dolezity pri hernou style, lebo Lamparda posiela dlhe lopty do utoku a tie musi niekto zbierat , inak by sa stale vracali spat a nic z toho. Tolko subojov, co spravi za zapas on ma mozno len Makelele i ked teraz mozno prehanam. Naviac je presing je jeden z najlepsich na svete co sa tyka utocnika. Mne sa jeho hra velmi paci.

Reagovat
HOST*Andy

Tak tak, konečně se v něčem shodnem. Drogba je pro Chelsea něco jako Eto'o pro Barcu. Myslím to tak, že každý z nich je svou hrou typický v projevu mužstva.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče zápasu s BArcou, tak Drogba bude hrát vedlejší roli, pro Barcu tam bude Chelsea mít mnohem nebezpečnější hráče.

Reagovat
HOST*Michal

Ale i tak můžeme doufat, že dá gól a další dva připraví.

Reagovat
HOST*

To moze len chudak,ako Michal povedat

Reagovat
HOST*Mari

ale ty se svyma smajlíkama jsi asi velký borec!!!!!!!

Reagovat
HOST*Andy

Hey, to taky doufám.

Reagovat
HOST*Vitus Urbo

Ve předu není pro soupeře zas až tak moc nebezpečný ale vybojovávání a zbírání míču v tom je klasa. Třeba Crespo je podle mě jako útočník lepší.

Reagovat
HOST*

Tým že jsem napsal ten první příspěvek jsem zase nemyslel,že by nebyl dobrej utočník,podle mě je tam z utočníků nejlepší,ale taky záleží na výkonu celého mužstva.

Reagovat
HOST*

Vzdicky sem fandil drogbovi je to nejlepsi utocnik!!!

Reagovat
smazaný uživatel

se alespon nauč pravopis...JO já ale zapomněl, fandové Chelsea mají věkový průměr kolem deseti let, tak to tě omlouvá

Reagovat
HOST*Andy

Komu fandíš ty? Juventusu? Ale s tím pravopisem máš pravdu. Ten bude mít fakt tak deset.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si ma rozosmial a to mam dnes zly den

Reagovat
HOST*Becks

Hádejte proč?? No hrajete Drogba..bez něj se Chelsea tolik zase nedaří a tak čím dýl tam bude tim líp

Paráda,akorát mně mrzí,že Manchester nedokázal těch zaváhání Chelsea pořádně využít,škoda té prohry v Blackburnu!!!Zítra Chelsea 100% neporazí Liverpool a tak bude mít ještě honičku za titulem..................SMRT CHELSEA.....SMRT NUDNÉMU FOTBALU.....FOREVER MANCHESTER UNITED

Reagovat
HOST*Andy

A Manu nehraje nudný fotbal? Podle mě jediný anglický velkoklub, který nehraje nudný fotbal je Arsenal. I když tahle sezona je pro nich skličující.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele