Moravská komora navrhla úpravu stanov FAČR. Berbr ji tvrdě zkritizoval

14.03.2018, 17:19
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Na jednu stranu je los zcela iracionální, na druhou stranu je to řešení, aby jedna komora neválcovala druhou a vždy se nějak rozhodlo. A nikdo nebude toho losu zneužívat, protož příště se zase los může obrátit a vyhraje zástupce jiné komory

Reagovat
dave30

Dokud bude fotbalový svaz rozdělovat velké peníze, tak to bude na valné hromadě vždy boj o korýtka (a je jedno, jaký volební systém bude zvolen). Proč není něco podobného v ostatních sportech? Protože tam hospodaří s drobnými...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Malík tam v pondělí byl a návrh se mu zdál dobrý a následně je překvapený z návrhu? Nebo jsem něco z textu nepochopil?

Reagovat
smazaný uživatel

FAČR bych okamžitě odstavil od veřejných peněz a dotací, protože co za sráče tam sedí, to je až neuvěřitelné

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
kalla

Reagovat
ttopi

Proč se mi to v komentářích zobrazuje všechno v kurzívě?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele