Moralez se vrací do Ruska

12.11.2008, 21:48
Aktuality
Jeden z nejlepších hráčů loňského mistrovství světa do dvaceti let Maxi Moralez se prvním lednovým dnem vrátí do Moskvy, odkud byl uvolněn na roční hostování do Racingu. Argentinec, který v Moskvě vyhořel, má druhou šanci. Sám by však raději zůstal ve své rodné zemi.

"Je to můj poslední zápas za Racing. Na začátku ledna mám být v Rusku," řekl Moralez. 21letý míčový kouzelník ale věří, že si angažmá v Argentině prodlouží. "Uvidím, zda bude nějaká šance zůstat v argentinské soutěži." Zároveň ale vyloučil setrvání v Racingu.

V létě 2007 přicházel Maxi Moralez do Ruska za velkého ohlasu a hodně peněz, měl dotáhnout ambiciózní klub k velkým úspěchům. V Rusku se ale vůbec neprosadil, a když se kormidla moskevského klubu ujal nesmlouvavý trenér Oleg Blochin, vzal za vděk návrat do Racingu.

"Musí si zvyknout na dospělý fotbal. Vyhrál mládežnické mistrovství světa s Argentinou, ale to je dětský fotbal. Nezaručí mu to, že bude nastupovat v sestavě FK Moskva," řekl tehdy k jeho ochodu Blochin.

Autor: David Kubáň / sovsport.ru

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak co tam leze

Reagovat
herbage

Money, Money, Money

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

must be funny...

Reagovat
smazaný uživatel

in a rich mans world..

Reagovat
herbage

man's

Reagovat
smazaný uživatel

no jo.. nechtelo se mi to takhle navecir hledat.. jinak to samozrejme vim, nejsem blba (az na tu fyziku..)

Reagovat
herbage

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

vybornej fotbalista

Reagovat
danko10

poď do Ríma..

Reagovat
j_mrazik

V silový ruský lize se s 158 cm těžko prosazuje... V dorostencích a juniorkách vynikal, ale mezi chlapama nemá šanci. Tenhle hráč by byl dobrej tak před 25 lety, kdy se nehrálo tak moc do těla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruska liga je silova? ..... jinak, ta vejska asi je dost velkej handicap no

Reagovat
j_mrazik

Já měl teda pocit, že jo. Kdykoli jsme viděl ruskej mančaft, tak měl hlavně vzadu docela pořízky. Třeba se ty doby změnily. Ta vejška je opravdu problém, navíc je i lehkej, takže těžiště moc pevný mít asi nebude. Je vůbec nějakej Argentinec, kterej se prosadil v Rusku? Napadá mne "zakopanej" Cavenaghi, do kterýho jsem vkládal velký naděje...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzadu.... urostli a vysoky stoperi jsou snad normalni kdekoliv ... jinak ruska liga je hodne technicka, rychla - rozhodne ne silova.

Argentincu se v Rusku prosadilo hodne.... treba rovnou v Zenitu je Alejandro Dominguez (v Rubinu byl jednou z vubec nejvetsich hvezd ligy), ve Spartaku ted pomerne pravidelne hraje Clemente Rodriguez a Cristian Maidana. V Rubinu velka hvezda Ansaldi... atd atd... ja myslim, ze tech argentincu se prosazuje celkem hodne

Reagovat
j_mrazik

OK. Díky za info. Já mám ruský týmy zažitý jako hrozný brousky, ale jak říkám doba se mění. Cizinci jim to hodně zvedli. Ať už Brazilci nebo Argentinci. Je fakt, že sami Rusové šli taky nahoru. Jejich fotbal se na ME musel líbit.

Reagovat
Radin

Bracamonte

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně zpátky, vůbec sem nevěděl, kam se ztratil...na MS do 20 let byli s Aguerem fakt užasný duo

Reagovat
stas87

treba ho kupi zenit ak odide arsavin...

Reagovat
smazaný uživatel

Budu hodně překvapenej jestli se tohle "děcko" někde v Evropě prosadí, na U20 byl fantastickej ale ta jeho výška a váha je v Evropě hoooodně velkej handicap, nevím jestli tady hraje nějaký tak malý hráč (určitě se někdo z vás ozve ).. pod 160 centimetrů určitě ne, ti pod 170 jsou většinou i silový ale Maxi takovej není.. bohužel

Reagovat
georgeo

tak třeba SWP nebo Ashley Young jsou takové muší váhy, ale není to takový extrém jako Moralez

Reagovat
One-Real

Tohle je obrovská škoda, co předváděl na U20 bylo výborné...

Reagovat
smazaný uživatel

obrovska utocna sila s Aguerem a Zaratem...skoda, ze se neprosazuje, napada me jen Spanelsko, tam by mu to mohlo sednout...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele