MOORE DOSTAL PADÁKA

23.05.2005, 22:21
Aktuality
Austrálský obránce Craig Moore si už v Borussii Mönchenglandbach nezahraje. Může si za to sám, dostavil se totiž na čtvrteční trénink v podnapilém stavu. Po tomto incidentu se mu vedení Borussie okamžitě rozhodlo zrušit smlouvu.

"Co Craig udělal, se nedá v žádném případě akceptovat. Ani jsem se s ním nerozloučil, už ho nikdy nechci vidět," řekl sportovní ředitel Borussie Peter Pander.

Moore do Německa přišel v zemní přestávce z Glasgow Rangers. Hodně o něho stál tehdejší trenér Dick Advocaat. Australan měl původně s Glandbachem smlouvu až do roku 2006.

A na závěr jedno moudro: "Když piješ a kouříš, nemáš nárok být profesionálním fotbalistou!" Škoda, že ses tím Craigu neřídil...

Autor: David Kubáň

Komentáře (7)

Přidat komentář
Mr.Jindros

Moore si dal panáka a dostal padáka ... hm, ale normální člověk chce určitě radši vědět kdože vyhrál Serii A.

Reagovat
HOST*Shevchenko

Juve

Reagovat
PJ

Zejtra bude souhrn novinek z Itálie, tam se určitě nějaká zmínka o tom bezvýznamnym titulu pro bezvýznamnej klub objeví

Reagovat
HOST*Shevchenko

no tak to se já nikdy profesionalním fotbalistou nestanu

Reagovat
Xavi

Když piješ a kouříš, tak nemůžeš být profesionálním fotbalistou? Tak to jste asi neviděli hrát Adamse nebo Gascoina a další a další...

Reagovat
HOST*

Jo treba jeste DADO PRSO ten kouri od malicka a jak je dobrej

Reagovat
HOST*Donpsycho

Nebo Jirka Štajner!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele